Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kısımmmm tamm 2 gun önce öle yapmştm sen bugn anlttn anldm ilk aldgmda denedım kaydirigubbakcemile3

İyide bebem o satte işyerndym rahatça yapmam ki gece falan olmazmı bu iş yaf

plastik bardaklardan alıp yap canım ya yaptıktan sonra testi hemen cekmeceye koyar sonuca bakarsın ordan birde sabah ilk idrarla yapılmıyor aklınızda olsun opuyorumnanaktan

aa evet bende plastik bardak alam onunla yapamm iş yerinde ben akşam 7de yapsammı diye düşünmüştüm ama evde olduğum saat daha iyi olmazmı kızzz çömkittyyyyy

aa evet bende plastik bardak alam onunla yapamm iş yerinde ben akşam 7de yapsammı diye düşünmüştüm ama evde olduğum saat daha iyi olmazmı kızzz çömkittyyyyy

en uygun zmanlar ozmanlarmıs canım onun icin orda yap eve giderken cişini tutacan altına kacırırsın falan :roflol::roflol:

ama bısey sölyımmı cok dandik bişey bu tes benmkinn adı wondfo

yok canım dandik degil benimkilerde ondan sonuc iyi cubuk onlar kaset testlerden degil ama işlevi aynı opuyorumnanaktan

siz bilirsiniz kızlar opuyorumnanaktan hergun aynı saatte yaptıktan sonra sorun olmaz belkide bilemiyorum

hımmmmm ok canm

Bende öle diyom çiçek evde yapmak en rahatı
evet yaa napamm evde daha iyi burda kızın midesini bulandırmim yaa bilimsel çalışcam diyeee kaydirigubbakcemile3

kız napim anammm iştee burda yaparımda ayıp olur şimdi hafta sonu tamam 4 te yaparımda hafta içi olmaz ondan en başından 7 de yapam ben en iyisi yada 6 da ne bilim acuk zaman farketse sorun olurmu yarım saat filan

ben yaptım silik çıktı biri diğeri belirgindi....

ikisi aynı koyulukta olana kadar testlere devam canım opuyorumnanaktan inşallah testlerin sana sans getirir:Saruboceq:

hergun yanı saatte yap ozman cicegim haftasonu farklı hafta arası farklı olmicak opuyorumnanaktan 4 saat çişini tut fazla sıvıda alma dayanabilirsen hic içme opuyorumnanaktan sanada sans getirir inşallah testlerin :Saruboceq::Saruboceq:

aay inşallah canım benim yaa cümlemize hayırlı olur inşallahh
tiff bişey dedi siz testleri yapıştırıyormuymuşsunuz neymiş kitty anlatır sana dedi anlamadım ben ya napıyonuz testlere bebekim yaa banada anlatasanaaaaaaaaaaa nolurrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww deme böleee bişey dee hayır kesinlikle ollmaz de tecrübelerimden filan deeeee

ozman ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mecburen saat 3 yada 4 de yapacasınız çişinizede sahip olun suda içmeyin 4 saat sonra testi yapın hergun yoksa kırarım kafanızı:roflol::roflol::roflol:

inşalah canım :Saruboceq::Saruboceq:

böyle canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…