iyiyim bidenem sen nasılsın bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz örguye basladım ninikim :hulya:bebek beresi örmeye calısıyorum :hulya:sözde kafamı bebek dusuncesinden uzaklastırıyorum :roflol::roflol:
TubİŞ bak xcosmo ve sen hakkında hİÇ İy Şeyler dÜŞÜnmÜyorum
KIZLAAAAAAAARRRR KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUNNN!!!
BU AKŞAM BİRBİRİMİZ İÇİN BOL BOL DUA EDELİM OLURMU?
BU GECE FİKFİK E ARA VERİOS. MÜBAREK GECE DİE. :kedi:
YARIN SON GAZ DEVAM kaydirigubbakcemile3
bu ay kırmızı kart gelmicek iştelmaz:
hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz
Olsun en azından normal gÖrÜnÜorum yanİ aıza Çıkarmıyorum
SaĞol yanİ tubİŞ sana ne yaptım anam herkese bİŞey yapıyorum ya ben bu topİkte mutlaka sanada yapmıŞımdır bİŞey hadİ sÖyle
hg minikkkkkSELAM MİLLET BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM...ÖZLEDİNİZ Mİ BAKİM BENİ?:hulya:
benimkisi sonradan siliniyor anacım dun ogun yaptm akşmına silnmştı 1 cırıkta :sinifsinif:inşalah canım :Saruboceq::Saruboceq:
böyle canım opuyorumnanaktan
kızlar geçmişi okuyordum maşallah ne çene varmış yafrim sizde. yoruldum akannehir
bu arada tatlıcık sen regl olmuşmuydun? listeyi düzenliyorum.
SaĞol yanİ tubİŞ sana ne yaptım anam herkese bİŞey yapıyorum ya ben bu topİkte mutlaka sanada yapmıŞımdır bİŞey hadİ sÖyle
güzellergüzelide bildiğim kadarıylan regli oldu yeni tarihini bilmiyorum ama 32-33 gün sürüyordu yanlış hatırlmaıyorsam periyodu
ıııııııııııııı şey yaptın CADIARZU
şey işte yaaa :uhm:
evet şeydi şey :çok üzgünüm:
bişi yapmadınkiii fisfisfis
sadece seni çok seviommm... benle de ilgilen die takılıyom sana :kedi:
mucuxxxxx sefom seni Şeniz
güzellergüzelide bildiğim kadarıylan regli oldu yeni tarihini bilmiyorum ama 32-33 gün sürüyordu yanlış hatırlmaıyorsam periyodu
ANAM ATSANA SENDE KENDİNİ BİYERLERDEN..delikafadulden İLGİLENİYİM SENLE DE SEN DE BANA BEN İLGİ İSTİYORUM BAK BEN NELER YAPIYORUM SANA SENİ LÜNAPARKA GÖTÜRÜCEM SALINCAKTA SALLANICAZ..ONDURMA ALICAZkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?