Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

teşekkür ederim canımmmmmm çook özledim sizii
inşallah hrşey daha güsel olur bzim için.
iyi ki varsınız kıslar yaaa,hepimis sağlıkla huzurla bebişlerle mutlu olalım inş..opuyorumnanaktan

AMİNNNNNNNNNNN canım benimmm aminnnnnnnnn
bende çok özledim kızzz bundan sonra burdasın demiii internet sorunu çözüldü demii

çözülmedi çiçeğim bayramdan sonra düzelicek inş.
bayramda hava güsel olur inş.çeşmeye gidices cumartesi gecesi ..

Cosmom nbr,mÜrÜvvet slm

canlarım acayıp sınırlı ve Öfkelıyım ben bu mÜŞterı temsılcısı kızı yolarım yahu ılla merkeze Şıkayet edecez adam olsunlar dıye sabah berı hasta ettı Şıkayet ettım haklıyım konumda manyak manyak kalıp klıŞe konuŞuyor bı baĞırdım zorla ınsanı sınır edıyolar yaaa kancık nolcak

Ayyyy hala sınırlıyım elıme geÇırsem dÖvecem rahatlıcam yaw bıde yalan sÖylÜyor dıyorumkı bÖle deĞılmıŞ ben Öle mı dedım dıyor.

kıslar ben yarın kan vericem erken ama bayramda nöbet var ona gore nobetımı ayarlıcam.sürekli kan vermekten tekrar hastaneye gıdecek yuzum kalmadı ınanırmısınız. offfffffff offfffffffffffffffff

kıs sakin ol.......
noldu anlat bakım...

Kızlar bırınız bana dur deyın sakın deyın Çıldıracam ayol ayyyy Çok sınırlıyım dıŞlerımı sıkmaktan damaklarım Çenem aĞrıdı offff yaa offffffffffff

Ayyyy hala sİnİrlİyİm elİme geÇİrsem dÖvecem rahatlıcam yaw bİde yalan sÖylÜyor dİyorumkİ bÖle deĞİlmİŞ ben Öle mİ dedİm dİyor.

HGNİZ KISLR SAKIN OL FISTIK YASENN SİNRLI OLMMN LAZIM NE OLDU NE MÜŞTRİ TE:mymeka:MSLCSI

Kızlar bİrİnİz bana dur deyİn sakİn deyİn Çıldıracam ayol ayyyy Çok sİnİrlİyİm dİŞlerİmİ sıkmaktan damaklarım Çenem aĞrıdı offff yaa offffffffffff

durrrrrrrrrrrrrrr kızım ya ne bu sinir tamam haklısın fena kızdırmışlar seni ama kendine de yazık yapma boyle tatlım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…