kızlar dün iftara arkadaşlar gelmişti. eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlenmişlerdi. bir bebişleri oldu.
kız zaten evlendiği ay hamile kalmıştı.
bir görseniz böyle tatlı bir bebiş olurmu, minicik bir kız :)
eşim kucagına aldı seviyordu. onun o gözlerindekini gördüm ya, hevesim çok daha arttı...ama kötü de hissettim.
bana öyle geliyorki, çok isteyenler hemen sahip olamıyor, 1001 türlü zorlukla hamile kalıyor, umursamayan yani olsada olur olmasada olur diyen hemen hamile kalıyor. nasıl iş anlamadım :bbo:
misafirler gittikten sonra uzunca bir süre bebekten bahsetti eşim. ve göbeğimi okşadı :çok üzgünüm:
bende sorunsuz hamilelik yaşamak istiyorum yaaaa senağlama
ee tabii hormonlar bünyeyi altüst ediyorr
kız biz zaten kendinden alt üst olmuşuz birde hamişlik hormonları bize neler yapar acepppppppp düşünemiyorum bence o zaman pek çekilcek derdimiz olmaz kuşummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştıKocam kesin evden kaçar benim kaydirigubbakcemile3
Slm gÖzellerİm benİmmmm geldİm ama hemen yazamadım kızlar malumunuz İŞteyİm tel trafİĞİ var bayram yakın ya yoĞunuz.bİ geÇmİŞe gÖz atıp geleyom merak edenlere sabah test yaptım negatİf Çıktı artık bayrama kadar yapmıcam geÇen gÜnkÜ test bozukmuydu acaba bİlmİyorum.hemen gelİyorummm
Geldİm
Geldİm
bu üçünden biri diom ama hangisi bilmiom???
ya valla bilmiomki artık havalandırma işi bize kalıo...kız hepsi süper bunlarınnnnnnnn
bundan boıyayınca böyle havalımı oluyormuşuz bende boyayayımmmmmm naniknanik
bende begendim ama yapabilirlermi dersin....Sonuncusuuuuuuuuu
Bİrİ salla
İkİncİ kız sÜper renkte İyİ
ama ÜÇ bence Çoook gÜzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?