Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Üzülme canım sen muska yaptırdın bu ay bi sıkıntın olmuycak Allahın izniyle inş.
HEpimizi teyze etcen inş..... :Saruboceq:

Kocam kesin evden kaçar benim kaydirigubbakcemile3

Slm gÖzellerım benımmmm geldım ama hemen yazamadım kızlar malumunuz ıŞteyım tel trafıĞı var bayram yakın ya yoĞunuz.bı geÇmıŞe gÖz atıp geleyom merak edenlere sabah test yaptım negatıf Çıktı artık bayrama kadar yapmıcam geÇen gÜnkÜ test bozukmuydu acaba bılmıyorum.hemen gelıyorummm

kan testi yaptırmıcam gülüm bayramdan sonra dr ye gidecem idrarda çıkmadı bayramdada yapıcam çiünkü son yumurtlamaya göre bayram günü olmam lazım olmazsam yada testte çıkmazsa zati bayram sonu dr yolcusuyum

kızlar ben değilim belki ama topicte hamişlerimiz çoğaldıkça duygulanıyorum yaaaa sanki kendim hamileymişim kadar seviniyorummm inş.sıra bi gün bizede gelecek ......

Kocam kesin evden kaçar benim kaydirigubbakcemile3
bence benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı

olsun tatlım biraz daha sabret bakalım belli olmaz bu işlerrr inşallah allah gönlüne göre verir canım

kızlar bu sabah zor kaldırdı yataktan kociş beni nerdeyse işe gitmicem diye ağlayacaktım ya halada ayakta zor duruyorum sizinle konuşmasam uyuya kalacam masada

ay bu iş yoğunluğumdan takip edemiom kızlar yaaa.....
3 tane renk begendim...resimleri koyam...bakalım hangisi hoşunuza gitcek....

1-

2-

3-

kız hepsi süper bunlarınnnnnnnn
bundan boıyayınca böyle havalımı oluyormuşuz bende boyayayımmmmmm naniknanik
ya valla bilmiomki artık havalandırma işi bize kalıo...
Sonuncusuuuuuuuuu
bende begendim ama yapabilirlermi dersin....
malamat olmım sooraa....
Bİrİ salla
İkİncİ kız sÜper renkte İyİ
ama ÜÇ bence Çoook gÜzel

valla 2.kızı bilmemde benimde aklıma yatan 2.kızın rengiyaa..ya yapamazlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…