Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayy hadi inşallahh kızzzz bende umutluyummmmm sendennnnnnnnnnnnn delikafadulden

Hımmm tşk ler yorumlarınız için arkidişlerimmm kaydirigubbakcemile5
Nan ninik ne istiyon sen benden be ne bağırıp çığırıp duruyon sabah beri lmaz:

günaydın kızlar dün doktora gittim bilin bakalım kaç tan yumoşum varmış çok şaşırdım dün yaa
KAÇMŞ HADI HAYRLSI

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanakta
kamyascım kac dene yumosun olmus bakemmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
GUNAYDN HG KISS
canlarım günaydın.....
bgn iftardan sonra saçlarımı boyatcam......
yehhuuuuu
HG CANM BENDE PERSEMBE GUNU YEHUUU hihoyyyt

hmm birde klomen pkolu hastalarda daha etkili oluyormuş normal insanlara göre hamile kalma oranı daha fazlaymış sende bişey varmıydı pko ninoş

evet şeker pko var

bak gülcanda da pco vardı şeker...ve benim duyduğum çok kişi var pcolu olup hamile olan üstelik eşindede hareketli sperm sayısı %14 tü bahatçılarda macunlar satılıyor ya ondan kullanmış ve bir daha ki tahlilde eşinin değerleri gayet normal çıkmış tatlım yani kafanda bitir bu işi rahatsızlıkla hamileliğin hiç bir bağlantısı yok allah nasip etsin yeterki:Saruboceq:

huuuuu huuuu finduklarım ben gelimmm... nabersiniz baalım?
ben hemen bi geçmişe bakim. uçucam geri buraya

ne renge boyatcan sen?
Sende fikir döle benm için bakim
hg canm bende persembe gunu yehuuu hihoyyyt
[/quote]

ya ben aslında seni görmedımfotonu o yuzden yorum yapmyrm ama ben gecen ay bı reng yaptrdm cok begendı herkes kızılla patlcn moru bı karısım yaptı kuaförm bayldı herkes esmrımde yuzmu gttgnı solyr herkes önceden işıklndrma vardı sacmda

Hayır tatlım bende yok pco..Çıkolata kısı vardı ıŞte tek sorun oydu..ama allaha ŞÜkÜr Şu anda yok bıŞey

kızlar tugba20 dun gelmiş foruma ama bizim buraya ugramamıs actıgım konuyada yorum bile yazmmaıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…