Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

AHHH AH KEL KALICAM KEL :a015:
niye kızz noldu senin saç işi yaptınmı o kürü yaa

yaa çocuk hemen arkamda oturuyor ekran eğitimi yaa ondan gelemiyomm yoksa çok özledim sevincimi bile paylaşamadımm akşam yapayalnız girip geçmişe bakıp laf yetiştirdim okudunuzmuuu
ay canım benimm ben okudum tatlımmm gördümmmm inaşlalhh canım benimmmmm bebenin değerleri her geçen gün artacakkkkkkkkkkk

kımse yoooookmu?
merhaba ben burdayım arada işlere bakıyom şekercim

Yapmadım canım ya yapabılceĞımı de sanmıyorum ıÇın dıŞıma Çıkar heralde...zeytın yaĞı yumura ıdare edıyorum Şımdılık bu akŞamda yapıcam mesela 2 gÜnde bır yapıyorum

Nanacım ben okudum belirtileirni yazmışsın
Şu ikinci aşamayı da hallet daha fazla sevinelim inş.

COSMOOOO HANGİ İKİNCİ AŞAMAA şimdi 13 ünden buyana tüm değişikleri yazıcam hissedebildiklerimi yani .. sen nasılsınnn cosmommmmmmmmmmmmmmm

yaa iki gündür yazışamadım sizle sinir oldummm az kaldıı 4 ten sonra bomba gibi geliyorum :):asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:

BoŞverın kızlar ayrıca Şu konuda yanlıŞınız var hamılelıĞın alınganlıkla yakından uzaktan bır ılgısı yok hassaslaŞıldıĞı bır gerÇek ama bır ıkı aylıkken deĞıl ancak 4-5 aydan sonra..neyse boŞverın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…