Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

anaaaaaaaaa fotomu istiyonuz tamam ama burda kart okuyucu falkan yok
polaristen aldım yeni sezon
bakıyım sitesine ordan ekliyim

ay polaris up uzun topuku bri ayakkabı çıkartmış bu yıl siyah gri ve bordosu var ayakkabının ön tarafıda eskiden okual giderken giyerdik ya aklıma gelmedi işte klasık onun gıbı

HAYIRRRRRRRRRRRRRR AYAĞINDA GÖRMEK ıSTıYORUZ...alkisalkisalkis
MAKSAT AYAKKABIYI GÖRMEK DEĞıL SENıN O KOCA AYAKLARINI GÖRMEK delikafadulden

:roflol::roflol:ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMM YAREBBıMMMMMMMMMMMMMMMMMM

OKUDUKÇA GÜLÜYORUM LEN KENDı YAZIMA :roflol::roflol:

HGNIZ YENI GELN ARKDSLR NANA81, nghn
KIS COSMO SEN HAMILE KALMAYI DÜŞNMÜYRSUN O ZAMN YENıLıGYI KABLMU EDYRSN TOPUKLU ALDGNA GORE HAMILELıKTE NASIL GıYECEKSIN ONUkaydirigubbakcemile3

bişey soracagım kızlar yardımcı olurmusunuz itibar puanlarının oldugu sayfada yani kullanıcı panelinde abone olunan konular diyor benim boş ben bu siteyi eklemek istiyorum nasıl yapicemmm....yardım lütfen....

Hayatım bu sayfanın en ÜstÜnde seÇenekler var
orayı tıkla bu konuya abone ol u seÇ

LEN COSMO KORKMA BE DALGA GEÇMıCEZ SENıN PALETLERLE HADı KOY ŞU RESMı...kaydirigubbakcemile3

Elektrikler gitti lan ondan kayboldum
Bide başımda çen çen konuşan bi abi var
Amannnnnn çenesine mübarek
NEyse polarisin sitesinde yeni sezon ürünler yok gösteremiyom size maalesef
ninik hanım koca ayaklarımı görmek istemşsin ama mahrum bırtakmıycam seni bundan
eve gidince çekip koycam söz lan

YÜRÜ GıT BE YOK ELEKTRıK GıTTı YOK ABı GELDı YOK YENı SEZON YOK KIZIM BıZ YUTMAYIZ BU NUMARALARI.:lepi:

CıVCıVıM YAPABıLDıNMı SES VER ANCIM YA

Slm kızÇeler canlarımmmm ben akŞam gıremedım yahu baĞlanmadı gece 1 buÇuĞa kadar uĞraŞtım pehh pehhh sınır oldum kapadım yattım kırk yılın baŞı pc bana kaldı oda bızıldı namıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…