Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:roflol:
ayyy onların melekleri gelsin, hiç düşünmezler bile. montlarının içine koyup fermuarı çekip gezdirirler :asigim:

cosmocum çalışmalarıda sen sallıyorsundur kız
bize akşam çalışma vardı falan diye yalan söylüyorsundur sen
baksana sende niyet bozuk
yok dar baça giyicek altınada kırmızı topuklu ayakkabı giyecekmiş....
kucagındada bebegi hayal ediyor vay anam vayyy
bebeklemi istanbulda kuluplere gideceksin anam sen almazlarki baştan ofsayt işte ne olucak bebek şimdi

Canlarım aranızda yaşadığım aşamaları bilmeyen olabilir. Ben bundan 19 ay önce ikinci bebeğim için çalışmalara başaldım. Allah bağışlarsa 11 yaşında bir oğlum bu arada. Kendi kendine olmayınca doktora gittim. Kasım 2008 de klomene başladım. 3 defa kullandım fakat bi gelişme olmadı. Kararsızlıklar yaşadım, aralar verdim kendimce... Sonra şu göbekten yapılan iğlere başladım. 15 Haziranda adet olmuştum, adetimin günü iğlere başladım ama o ay da fos çıktı. 15 Temmuzda tekrar adet oldum. Bu defa bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tamam sen bilirsin dedi ve o ay hiç ilaç kullanmadım. 15 Ağustostan sonra adetim gelmedi. 20 Ağustosta doktora gittim tahlil yapıldı BETA hcg 0.5 çıktı. Zaten doktorum gebelik yok ama garanti olsun diye tahlil yaptıralım demişti. Eğer 5 ten düşük çıkarsa değerin, bana gelmene gerek yok, ferlutala başla dedi. Gebelik olmadığı için ben de ferlutalı içtim. ılaç bittikten yaklaşık 7 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı benden. 5 gün kadar lekelenmelerim devam etti, sonra pazartesi günü daha bi adet kanamasına benzedi. Ben de dün adetimin 3. günü diye doktora kontrole gittim. Hani adetliyken bakıyorlar ya kist falan var mı diye, onun için gittim yani. Sonuca göre iğnelere devam edecektim. Alttan muayene ederken, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi, ben de böyle böyle anlattım. Rahim duvarın çok kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi. Ferlutal kullandığımı söyledim, olsun sorun olmaz, düşük tehlikesi için de veriyoruz o ilacı dedi. Sonra da kan tahlili sonucum 803.9 çıktı. Ama ben hala adetliymişim gibi ped kullanıyorum, kanamam oluyor yani. Yarın daha garanti olacakmış sonuç. Eğer değerim ikiye katlarsa, sağlıklı bir gebelik olduğunu anlayacakmışız. Valalhi çok uzun anlattım galiba ama, başımdan geçenler bunlar arkadaşlar

kızlar benim diğer topikten arkadaşım bakın çok ilginç bir durum ya

:roflol:
ayyy onların melekleri gelsin, hiç düşünmezler bile. montlarının içine koyup fermuarı çekip gezdirirler :asigim:

öylemi dersin hiç sanmam benim arkadaş çok istekliydi dogumdan çıkınca sancıyla bebegi annesine vermiş alın bunu demiş canım yanıyor zaten bırde ona süt veremem demiş herkes şok olmuş...

ayy kızlar bende pek iyi değilim ya eşim meğer bu bebek olayını benden çok kafasına takıyormuş bana kafana takma diye teselli veriyordu ama dün akşam nasıl üzgündü ya bizim ne günahımız var neden olmuyo istemeyenin hemen oluyo biz 14 aydır uğraşıyoruz doktorlara gidiyoruz neden olmuyo diyo çok üzgün bi gece geçirdik

KIZ BUNUN BEBESıDE BUNA BENZER MERAK ETME EVDE ÇIĞIRIR BARLARDA GÜLER OYNAR kaydirigubbakcemile3

HıÇıŞıM OLMAZ GECE DIŞARDA BEN HAVA KARARDIMI EVE KAPANANLARDANIM BıRDE BEBEM GELSıN HıÇ DÜŞÜNMÜYORUM NASIL BAKICAM DıYE ALLAH VERıR ONUN SABRINI KOLAYLIĞINI YETERKı BEBıŞıM GELSıN

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım takma kafana lütfen sen eşine destek ol erkekler belli etmiyor ama içine atıyor onlar..bu sefer sen gayretli olsaydın destek olsaydın eşine

Kurban oldugum allahımın işte ne zaman nerede neyi veregini biliyor....adet kanaması acaba üstüne görme gibi bir durum mu yaşıyor acaba...ay düşük kanaması falan olmasın........

Nınık pekı arkadaŞın hıÇ ıdrar testı falan yapmamıŞmı ya 803,..Çok yÜksek bı deĞer ÇÜnkÜ zaten 1000 den sonra ultrasonda gÖrÜlÜyor yok bız daha adet gÜnÜmÜz gelmeden baŞlıyoruz da test yapmaya Çok geÇ ÖĞrenmıŞ yaaa ınŞ.sorun Çıkmaz kımı zaman bu Şekılde adet gÖrebılıyor ınsanlar gebe ıken bızım komŞu 6 ayına kadar gÖrmÜŞ kılo alıyorum sanmıŞsonrakı ay gÖrmeyın adetı dr ye gıtmıŞ 6 aylık hamıle olduĞunu anlamıŞ ben Çok gÜlmÜŞtÜm kocaman karnı var ŞÜphelenmıyor Çok komık ama

hayatım banada yüksek geliyor ama doktoru sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlıcakmış okuduysan bak öyle yazıyor...değeri yüksek ama dış gebelikten mi şüphelendi acaba doktor

rahim duvarında çk kalınlaşmış demiş

Cosmoooooooooooooooooooooooo ÇıÇekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nerdesınız kızdınız mı bakımmm

of of kamyasım açmışsın derdimi tabikide erkekler daha çok üzülüyor ve doktora gidip gelmek onalr için daha zor...isyan etmeyin güzel allahım herşeyin en iyisini bilir....
bizim evli arkadaş çevremizin hepsinin bebegi oldu 1 yaşında olan var yok yani...
arkadaş anlatıyor eşime sabah işe geç kalıyorum prenses saçlarımı yoluyorki baba uyanda oynayalım diye alıştı kalkıyorum onunla oynuyorum diyor....
işten gelene kadar eşi uyutmuyor babası görsün diye görmeden uyursa uyandırırım dayanamam onu koklarım diyor.........digeri çocugunu bizim ordaki parka getiriyor ......daha neler anlatıyorlar.......bunlar yetmezmiş gibi 4 yıllık evlisiniz siz düşünmüyormusunuz sorusu sorulmasın diye dua ediyoruz sadece.......arkadaş çevremiz sormuyor genelde mahalle karıları soruyor gıcık oluyorum yok daha erken diyorum o kadar...

ben en son düşüğümde dr a gitmiştim. 4 buçuk 5 haftalıkmış, dr bana dediki rahim duvarın çok kalınlaşmamış. adet de olmuş olabilirsin. belki düşük yapmadın. kan testi yaptıralım da görelim dedi. ben evde düşük yapmıştım. ve hiç doktor kontrolüne gitmemiştim. çünki üzerine gördüğüm için hamile oldugumu anlamamıştım.kan verdim ve eve geldim. eşim kan testi sonucu çıkında dr a götürdü. dr, evet hamleymiş değerler de çok iyiymiş demiş.
ama rahim duvarının kalınlaşmamış olmasına anlam verememişti. şu an sürekli folik asit kullanıyorum. inşallah birdahaki hamileliğim sorunsuz olucak :Saruboceq:

inşallah canım benim herşey gönlünce olsun...opuyorumnanaktan

Başka topiğe gitme milleti oraya sürükleme diyen ninik hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…