ayy kayseride 3 tane çocuk kaybolmuş..yazık yaaaa..
şeker toplamaka için çıkmışlar bida haber alınamamış...
BANA AZ MÜSADE İŞLER COK BIRIKMİŞ :sinifsinif: AKŞAMA BİTREBLRSEM NE ALA HADE BYYY
valla olmuyorr yaa cidden ben erken çıksamda işten evde kocamm allahım yanımdan eksik etmesin ama insan cidden bayılıyor seni çok iyi anlıyorummherif evde olmuo anam valla bunu anladım...
çiçem bitanem bende çok yorgundum ama güzel bayram ziyaretleri çok şükür eşim ve benim kileirn hepsini dolaştık zevkliydi......bayram tatili kısa idi anlamadım bişeyyyy
Günaydın balım naber nasılsın???annenler döndümü???
Benim umutlarım bir dahaki aya ertelendi...........:sinifsinif:
hadi kolay gelsin mürücüm sana.....
benimde işlerim var ama kendime gelipte bakamadım işlere....canım istemiyor yawwwwww
yarın tatil olsakaydirigubbakcemile3
Annemler azönce yola çıktılar içim çok buruk gözlerim dolu mafoldumben
canım benim günaydınn
allah kavuştursun tatlım yaa kıyamammm allaha bin şükür sağlıkları yerinde tatlım ya üzülme sakın :sinifsinif:
Annemler azönce yola çıktılar içim çok buruk gözlerim dolu mafoldumben
Haklısın bitanemde gurbetlik çok zor okurken bu denli zorluk çekmemiştim..
evet yaaa aynen çalışmak istemiyom hiç benimde var işler biraz kendime gelemde başlıycam ara ara bakarım yine
opuyorumnanaktanAmin canım opuyorumnanaktanceylanım birkaç gün sonra alışırsın okurkenki ayrılık gibi değil ki bu Evlisin bacım....
okurken dönüp dolaşıp ailenin yanına gidecektin...şimdi kocişinin yanına gideceksin...
Allah hepinize saglık huzur ve mutluluk versin....
Aynısını yapıyorum şimdi evin içene girince bomboş olacak ..ayy kıyamam yaa
aslında olay evlilikte evlenince insanın ailesine bakışı değişiyor tatlım daha bi iyi mi anlıyoruz ne sosyalaçıdan, bizim yaşımızda ilerledikçee işte daha bi duygusallaşıyoruz inan benim annem burda ama çok fazla görüşemiyoruz yazın özellikle bi yerimiz var hep ordalar bazen ayda bi görüyorum o bile zor gelebiliyor aklımada bazen kötü şeyler getiriyorum kendi kendime bunalıma sokuyorum ama yanlış işte yapamamız lazım şükürki varlar tatlım
Allah kavuştursun ceylanım....ne güzel bayramı beraber geçirdiniz bunada şükür.....
Sen arayı fazla uzatmazsın gidersin yanlarına içini ferah tut....lmaz:üzüntü yok..
opuyorumnanaktanAmin canım opuyorumnanaktan
Aynısını yapıyorum şimdi evin içene girince bomboş olacak ..
Bayramda anca giderim mafoldumben
Birde karnım ağrıyor regli olacağım bugün yarın hava çok soğuk boğazlı kazak var ..
Geldİm ÇİÇeĞİmmmmmmmmmmmmmmm...
Bayram gÜzelde buraya gelmesİ fena oldu ya...hİÇ İŞ modunda deĞİİm valla
Valla hİÇ gİresİm yok zaten hİÇ memnun olmadıĞım bİ yerde pİneklİyorum ya...daha Çok Çıkasım var ÇİÇekkkkkkkk kurtar benİ bu hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?