Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

herif evde olmuo anam valla bunu anladım...
valla olmuyorr yaa cidden ben erken çıksamda işten evde kocamm allahım yanımdan eksik etmesin ama insan cidden bayılıyor seni çok iyi anlıyorumm

çiçem bitanem bende çok yorgundum ama güzel bayram ziyaretleri çok şükür eşim ve benim kileirn hepsini dolaştık zevkliydi......bayram tatili kısa idi anlamadım bişeyyyy

ne güzel tatlım ya ama tatil uzunda olsa farketmezki ziyaretler yapa yapa anlamıyon nasıl geçtiğini bi dün evdeydim külçe gibim yattım sanki sabaha kadan beşik salladım kaydirigubbakcemile3

Haklısın bitanemde gurbetlik çok zor okurken bu denli zorluk çekmemiştim..

ayy kıyamam yaa
aslında olay evlilikte evlenince insanın ailesine bakışı değişiyor tatlım daha bi iyi mi anlıyoruz ne sosyalaçıdan, bizim yaşımızda ilerledikçee işte daha bi duygusallaşıyoruz inan benim annem burda ama çok fazla görüşemiyoruz yazın özellikle bi yerimiz var hep ordalar bazen ayda bi görüyorum o bile zor gelebiliyor aklımada bazen kötü şeyler getiriyorum kendi kendime bunalıma sokuyorum ama yanlış işte yapamamız lazım şükürki varlar tatlım

ceylanım birkaç gün sonra alışırsın okurkenki ayrılık gibi değil ki bu Evlisin bacım....
okurken dönüp dolaşıp ailenin yanına gidecektin...şimdi kocişinin yanına gideceksin...
Allah hepinize saglık huzur ve mutluluk versin....

opuyorumnanaktanAmin canım opuyorumnanaktan
Aynısını yapıyorum şimdi evin içene girince bomboş olacak ..
Allah kavuştursun ceylanım....ne güzel bayramı beraber geçirdiniz bunada şükür.....
Sen arayı fazla uzatmazsın gidersin yanlarına içini ferah tut....lmaz:üzüntü yok..

Bayramda anca giderim mafoldumben
Birde karnım ağrıyor regli olacağım bugün yarın hava çok soğuk boğazlı kazak var ..

canım benim sende bi yuva kurdun inşallah seninde yavruların olacak bu böyle kuş yuvadan uçuyor hayırlısıylan inşallah bizlerde evlatlarımızı gün olucak yuvadan uçurcaz
alışmaktan başka çare yok tatlım allah sağlık sıhhat versin bak bu kadar üzülme eşinide üzersin sonra hem doğanın kanunu bu tatlım herkes yuvasında mutlu huzurlu olsun opuyorumnanaktan

Geldım ÇıÇeĞımmmmmmmmmmmmmmm...
Bayram gÜzelde buraya gelmesı fena oldu ya...hıÇ ıŞ modunda deĞıım valla

Geldİm ÇİÇeĞİmmmmmmmmmmmmmmm...
Bayram gÜzelde buraya gelmesİ fena oldu ya...hİÇ İŞ modunda deĞİİm valla

ooh şükür kavuşturana şekercim yaa
aynen yaa iş var birde genelde olmazdı bizde çalışmam gerekkk acukkk nasıl gircez iş moduna yaaa delikafadulden

Valla hıÇ gıresım yok zaten hıÇ memnun olmadıĞım bı yerde pıneklıyorum ya...daha Çok Çıkasım var ÇıÇekkkkkkkk kurtar benı bu hayattan

Valla hİÇ gİresİm yok zaten hİÇ memnun olmadıĞım bİ yerde pİneklİyorum ya...daha Çok Çıkasım var ÇİÇekkkkkkkk kurtar benİ bu hayattan

yaaa canım yaa başka iş bak diycem piyasa çok korkunç yaa amann yaaa gel tatlım gell seni kanatlarımın altına alam bennnnn :1hug:

Yok tatlım ya her sabah karıyerdeyım zaten bıŞey ÇıktıĞı yok kı

bıde bu hamılelık ıŞı benı baĞlıyor ya gerÇı ıŞ bulsam Çıkıcam ama o kısmını dÜŞÜnmÜyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…