Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

TAMAM TAMAM CANIM BENM YA...OKUDUM AMA UNUTMUŞUM ıYı OLDU HATIRLATMAN kaydirigubbakcemile3

GeÇmıŞ olsun canım yaa...kıyamam..Öff bayramdan bı doĞru dÜzgÜnn gelen yok valla...tubıŞte yazmadı

gecmiş olsun mücüüüüüüüüü ben kacıyom daha sonra gelirim kızlar opuyorumnanaktan

kızlar ya müşteriler aradı çekimden giriş çıkışı kapamışlar gelemiyoruz diyorlar napalım çekimimi durduralım dedim bende hahahaaa

mısır püskülü bayrmda burdaydı ama daha dönüş yapamadı galiba istnbldn eve gerçi o izin almştı dımı 10gün işte degl işte olsa gelirrdı

KIZ ÇıÇEKK....ŞÖYLE ÇEKıM YAPILIRKEN YANDAN YANDDAN AT KENDıNı SETE ŞÖYYYLE Bı GÖRÜN BE ANAM KıMıN NE ZAMAN KEŞFEDıLECEĞı BELLı OLMAZ Kı...ORTADA ATTIR Bı MEZDEKE delikafadulden AYY DÜŞÜNÜNCE BıLE GÜLDÜM KIZ

Tamam kıttycım gÖrÜŞÜrÜz...yanlız bak topıkte dedıkodu aldı baŞını gıdıyor bılesın anam

Aaa haberım yok ya bayram yaramadı bıze ...Çok mu heyecan yaptık acaba ondan mı kı?

hahahaa atam demii kızz sorma yaaa bi yığın şey önümüzde makyaj yapıyorlarr bi yığın araç kamyon staramı geçti bu dizi showda değilmiydi ya neyse şekerim zamanında benimde tv yaşantım oldu ayıptır söylemesi hahahaaaaaaa

selam kızlar geldim en sonunda ve hoşbuldummmmmm çok özlemişim sizi eee ne var ne yok anlatın bakim geçmişe gitmedim daha nasılsınız ben iyiyim ama midem kötü idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…