Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

YA ÇıÇEK BıŞEY OLMAZ GERÇı MÜHıM DEĞıL VURULMAN AMA MÜHıM OLAN SANATTIR BEBEĞıM..MAKSAT SEYıRCıYE BıŞEYLER ANLATABıLMEK...SEN VURULUNCA HERKES BURNUNU OLMADIK ıŞLERE SOKMANIN NE MÜHıM NE KORKUNÇ BıŞEY OLDUĞUNU ANLAYABıLıR MESELAa.s

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NERDESıN BENı BIRAKIP BURALARDA NERELERE GıTTıNNNNNNNNNNNNNN COSMOOOOOOOOOOOOOO :hulya: BAK KENDıMı EL ıŞLERıNE VERDıM HABERıN OLSUN

selam kızlar geldim en sonunda ve hoşbuldummmmmm çok özlemişim sizi eee ne var ne yok anlatın bakim geçmişe gitmedim daha nasılsınız ben iyiyim ama midem kötü idare ediyorum

hoşgeldin bebekkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tatlım yaa ama normal demi hamişliktendir tatlım

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin bebekkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tatlım yaa ama normal demi hamişliktendir tatlım

evet herhalde ondan canım hiçbirşey yemek istemiyo zorla yiyorum bide benim normolde de midem rahatsızdı sahi kasım 16sında midemden endoskopi olacaktım ben hamileyken de oluyo mu bu ya bilen varr mı

Nasıl gıdıyor pekı canım?yıĞenım nasılllll onu anlat senın papucun atıldı dama artık napalım senı kızım

Kız ÇıÇek yasını arkadaŞları gelıcek bu akŞam p.s oynamaya...bır tanesınınde kız arkadaŞı varmıŞ efendım oda gelıcek off ya ne konuŞucam ben Şımdı kızla be...tanımam etmem..zaten 1e kadar rahat otururlar...off yasının bu kazıkları valla canımı sıkıyor ya

anaammmm bende gıcık olurum bu durumlara ya kızın haline tavrına göre şekillendiririsin belki anlaşabilirsin şanslıysan ne bilim havadan sudan bayramdan işten felan aç konular durumun gittiği yere göre tatlım yaa amann yaa allah kolaylık versin tatlımcım yawww

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3** şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3
17. 22 eylül 35,9 ov ( hafif belrgın ikinici çizgi )
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov test baya belrgın bırıncıyeYakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…