Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Olsun canım ya napalım herkesın bı ayrı dert ıŞte...kısmet meselesı bu ıŞler..allah Şıfa versınde gerısı teferruat kalıyor avlla en Önemlı Şey saĞlık

kızlar nedir bu rahim küçüklüğü...
doktor aynen şöle dedei...
rahim esner dedi....belli dönemlerde farklılık gösterir..
gebeliğe engel değildir falan dedi....
ama poliksitik var e bide bu var allahım napcam ben yaaaa....
bebek sahibi olmak istedikçe problemler çıkıo....

Canım polıkıstık over pco oluyor deĞılmı...rahım kÜÇÜklÜĞÜ denen Şeyı ılk kez duyuyorum tatlım ya..

Canım polİkİstİk over pco oluyor deĞİlmİ...rahİm kÜÇÜklÜĞÜ denen Şeyİ İlk kez duyuyorum tatlım ya..

evet canım ya pco kısaltılmışı güyaaaa....
rahmin dar dio doktor....bende ilk defa duyuyorum hamilelikte genişler dio ama hamile kalamıozki sorun orda....
ama daha korunmayı bırakalı 3 ay oldugu için beklemekten başka yapıcam bişi olmadıgını söyledi..

Soru:"rahim küçüklüğü"
03.12.2008 1321
----------------------------------------------------------------------
ben 20 yaşında bekar bi bayanım.1 ay önce kontrol için kadın doğum hastalıkları uzmanına gitmiştim.ultrason sonucu rahmimin normalden küçük olduğunu söyledi ve bunun ilerde hamilelikte bana sorun teşkil edeceğini söyledi .bunun için bana desolett adındaki ilacı önerdi ilk ay gunde 1 kere 2. ayda gunde 2 kere 3. ayda ise gunde 3 çıkartmamı soyledi hiç bırakmadan.bu normal mi ben bekarım ilacı bu kadar fazla kullanmam ilerde bi sorun yaratırmı ve sonunda bi yararını gorebilecek miyim şimdiden teşekkür ederimm

CEVAP
Eylül hanım ilaçlara başlamadan bir başka hekim arkadaşımın da fikrini almanızı öneririm.Doğum kontrol hapları aslında çokta masum ilaçlar değildir ve ölümcül yan etkileri olabilmektedir.Rahim boyutlarınızı bilmiyorum ancak adet süreniz 3 gün ve üzerinde mikatarıda günde 2-3 pet civarında ise ilaç kullanmayabilirsiniz derim.Selamlar.

CANIM BAK NTERNETTE SORU CEVAP ŞEKLıNDE BıŞEYLER BULDUM

canım ninikim saol bende netten inceledim bişiler..ama nette okudukça aklım daha çok karşıo valla ruhum bunalıo yaaa

Hayatım bak hıÇ bır sorun yok bende okudum kımı demıŞkı hamılelıkte sorunolabılır ama bır doktorda demıŞ kı genelde rahım esneme yapıyor ve bebek ıÇın saĞlıklı bır ortam oluŞabılıyor yanı bunun senın hamıle kalamamanla alakalı hıÇ bır yanı yoktatlım

Kız mÜroooo geldın yıne karıŞtırdın ortalıĞı be...gebertÇem senı hayatım ben daha Önce sÖylemnıŞtım ya sana aynen o Şekılde yapıcaksın ıŞte

selam bebişler opuyorumnanaktanŞeniz

"rahim darlığı şeklinde bir tıbbi tanı yok. gebe kalmanızı engelleyeceğini düşünmüyorum "

kıslrr suraya resmı nasıl koyacam göstrmek ıcın hiç kımse bısey demıcekmi
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
canım bu siteye gir resmi upload ettikten sonra 3.sıradaki linki buraya kopyala..bukadaaarrr....

umarım öledir canım yaaaa.....valla dert birken iki oldu...
allahım sen yardım et...

nasıl kışş sölemedınkı bana karstrdınmı ne album degl buraya koycam hani su araba maus resımlerı ayakkblr gbı

Len cevap verme panelıne gel ataÇ ıŞaretının yanındakı oku tıkla gÖzet de yÜkle bu kadar anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…