Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ateş tabolmu hıç sormayın vallha 36,3 den baska atesim olmuyor 36,4 oluyr 36,2 olyr 36,3 gerii cıkyr kaydirigubbakcemile3 ama tes sanrım yumrtlıcan dyr dımı kızlr

tatlım ya ben hiç duymadım ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum ninikte yazmış bişeyler korkmana gerek yok bence tatlım ya

ateş tabolmu hıç sormayın vallha 36,3 den baska atesim olmuyor 36,4 oluyr 36,2 olyr 36,3 gerii cıkyr kaydirigubbakcemile3 ama tes sanrım yumrtlıcan dyr dımı kızlr

az kalmıs canım atesinde zaten yumurtladıktan sonra tavan yapacak emin ol opuyorumnanaktan

Kıtty bunu belırtmen ıyı oldu bu Şaban ateŞı yÜkselınce baŞlıcaktı ÇalıŞmaya...dımı kız...bu arada mÜro nasıl bır psıkolojıyle geldıyse dırekt ateŞ tablosundan gırdın yanı...bızde ıyıyız saĞol canım

o kadar test ölcum bosa gidecekti ates yukselince calıssa allahtan ovulasyon testi yapıyor :roflol:

Kızzzzzzzzzzzzzzz mÜrooooooooo gelırsem yanına bak aklına durgunluk verırım bebemmm....

Kızım neden konuŞmuyon nan benle

MÜroooooooooooooooooooooooooooooooo konuŞ bak benle bı daha uyarmıcam bak....gelırım bÜtÜn ovÜlasyon testlerıne el koyarım haberın olsun

Gelmedİ canım vedalaŞmadan gİttİ ayrıca kırıcam kafasını onun

ulen insan bi gelir ablasının elini öperdi dimi ama:umursamaz: buraya kadar geliyor topuklu ayakkabısıyla beni görmeden gidiyor alacagı olsun :roflol::roflol:

Kızzzzzzzzzzzzzzz mÜrooooooooo gelİrsem yanına bak aklına durgunluk verİrİm bebemmm....

Kızım neden konuŞmuyon nan benle

ayy canım benm nye cevp vermyım olurmu ben sabh grdım sen gecmişi okmdgndan kaçrdn işim vr dedım yogum gelirim arada dedı hatta grdım d fstoneye fln az öncelr cevp verdım dırek dalmadımkı testle canm ya

birde senağlama dün elimi arabanın kapısına kıstrdım sağ işaret parmagımı acıyor şiştiiiiii çalşmyrm zor yazıyrm kalmele hiç yazamyrm canm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…