günaydın tatlıcık benimde çok işim var çok az olurum herhaldee çay içip ayıkmaya çalışıyomm
hoşgeldiin çiçeğimmmmmmmmmmmm..ayy çok fena bişey oldu ya..üyeliğim iptal edildi sandım sayfanın en altında ninik çıkış yap yazıyordu yaptım yok üye değilseniz msj yazamazsınız falan diye mesaj geldi noluyoruz len dedim sonra kullanıcı adı falan yazdım işte girdim
kızalr çok işim var yanlız bir yandanda acyip uykusuzum ya..o yüzden ben şu işleri halldeip geleyim olurmu..öpüyorum
SLM CANIM SEN SIMDI SÜPRİZİ YAPTNMI BAYRM SABAHI HEDİYE VERRKENkızlar annemler burdalar ya o yüzden pek giremiyorum.
ama 1-2 güne non stop sizle olucam :)
sinir oldum ya... eşim inanmam diyordu. gösterdim inandı kırmızı karta kaydirigubbakcemile3
yarın çanakkaleye gidebiliriz. öyle bir gezmeye...
hepinizi öpüyorum... mucuxxx
GUNAYYDINNN KISLRR BENMDE İŞİMLRM VAR BIDE IKINCI CAYIMI ALIYIM GELIYORUMninik+, tatlicik
Günaydın çıtırlar işlere başlamadan bir size merhaba diyim dedim Öpüldünüz ..
ay canım olmazmı sen lıstede görünmemişsın ondan cıkmamişkız mürvet bana yokmu günaydınnnnnn
hg merhbagünaydın çıtırlar işlere başlamadan bir size merhaba diyim dedim öpüldünüz ..
gunydn hggünaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızz
başka yerlrde gezyrsnz anam sonra grnmyrsnz burdmsnz deeeelmisinzheheee görünmezim bennnnn :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?