günaydın kızlar net çok yavaş bi geçmişe bakayım
günaydın kızlar net çok yavaş bi geçmişe bakayım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn çiçem naber??? işyerinizin ordaki çekimler bittimi gız...senide görecekmiyiz ekranlarda heytttt. nan
Günaydın balım...sanada kolay gelsin....iyi yaptın....
Günaydınlar nanacım sen herkesin dediğini takma kafana o kadar çokta derinlemesine herşeyi düşünme.....rahat ol...bebeğide strese sokma....en iyisini doktor bilir....
civcivim günaydın yaa sorma çekimler tam dükkanın önünde tam gaz devam ediyor laboratuvara indim çıktım ki bi devam yaaa sinirlendirdiler bak beniii kaydirigubbakcemile3 bizim yan tarafta izbe bi kebapçı var orda yapmışlar çoğu çekimi hahaa el sallardım size ama kaydirigubbakcemile3 izleyen varsa diziyi bizim iş yerinin oraları görebilir hoş nasıl çekim yapıyorlar kavga dövüş varmı bilemem ama normalde burası sahile nazaran hoş bi yer itimiz kopuğumuz oldukça fazla lakin onlar istanbulun vazgeçilmezii kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin kuşum naber nasılsın??yigenim nasıl bakem ona iyi bakıyormusun??
slmm boncuklarrr nassiniz dün elk.ler bi gitti gelmedi çıkana kadar giremedimmm dünden bu yana varmı bi gelişme
işallah canımmmm
nanacımmm kendine gelll bişiy olmazzz niye böle yıpratıyosun kendini canım benimm
hoşgeldin canımmm
aman civcivim benim doktor da 3 ekime tarih verdi çok uzak değilmii yaa hamişm olduktan sonra hiç gitmedim merak ediyom
slmm boncuklarrr nassiniz dün elk.ler bi gitti gelmedi çıkana kadar giremedimmm dünden bu yana varmı bi gelişme
hoşgeldin balım....yok be anacım herşey bıraktığın gibi.....benim kırmızı kart dün bitti rahatım çalışmalara devam bakalım...
nanacımmm kendine gelll bişiy olmazzz niye böle yıpratıyosun kendini canım benimm
bakmam mı tosun gibi olduD bugün beni kusturdu sabah ama alacağı olsun :d
aman nebilim herkes ilk kalp atışını duymadan kaptırma kendini dedi sanki beni bırakıp gitcek gibi bebişim hissettirdilerr
oy oy maşallah herşey yolunda giidyor desene sevindim tatlım....opuyorumnanaktan
olsun kız o kadar eziyet etsin yigenim ala ala yawwwwwwww kendini naza çekecek azucuk işte......
:roflol::roflol:nan dikkat et itin kopugun oldugu yerler sana ters canımcım.....el salla kız belkım görürüz dizide seni....artist meşhur olursun bacım....kaydirigubbakcemile3
çocuk yapamadım ama kariyer yaptıom kociş dersin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben de daha duymadın kalp atışını çünkü alttan bakmak lazım dedi ama hiç üzülmüyorum kafana takma , 3 ekimde benimde kontrolüm güzel haberler duyarız kafana takma
canım ben de daha duymadın kalp atışını çünkü alttan bakmak lazım dedi ama hiç üzülmüyorum kafana takma , 3 ekimde benimde kontrolüm güzel haberler duyarız kafana takma
sorma şekerimmmm sormaaaaa meşhur çiçekçik filizlenmeden çiçek açtı hahahaaaaa
ayy kıyamam kızzzz allah sağlıcaklan tamamına erdirsin tatlım yaaa
herkesin dediğine kulaklarını tıka sen kuşum.........allaha emanet olun ikinizde.....olumlu düşün.....çekemeyenler böyle yorumlar yapar işte............
yani hiç doktora gitmedim ozamanda kalp atışını duyabilcem mi bilmiyon çünki 1 ekimde kan değerimin 6000lere ulaşması lazım ozaman karından bakınca gözükürmüş ... ama kalp atışını hemen duyabilirmiyim bilmiyom aman sağlıklı olsunda ... bide benim kandegerim 23 ken öğrendim... 14 eylülde acaba şimdi kaç haftalıktır onu kan degerine göre hesaplıyamıyozmuuu.. ona göre 6. haftadan sonra kalp atışı oluyormuş yaa... doktorlar ilk regli başlangıcı itibari ile hesaplıyor öyle olunca benim 6 haftalık falan gibi gözüküyor ama 6 haftalık değil biliyorum: şimdi doktora gittiğimde 6 haftalık kalp atışı yok derse mutsuz olurum .. abim ilk çocunu bundan aldırtmak zorunda kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?