Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZLAR DÜN ŞUBEDEN ÇIKARKEN YÖNETMENİM DEDİKİ kaptırma kendini kalp atışını duyana kadar dedi eşimede biri demiş .. bende sinir yaptım dünden berri ağlıyorummm

Ağlama olumlu düşün olumlu olsun ağlama hatta sevin ve kalp atışlarını duymaya çalış Şeniz
Herkesin ağzı torba değilki ooo daha kimler ne diyecek..

kızlar dün şubeden çıkarken yönetmenim dediki kaptırma kendini kalp atışını duyana kadar dedi eşimede biri demiş .. Bende sinir yaptım dünden berri ağlıyorummm

sikma kendını canım bak aglrsanda cocuguna bısey olur sımdı o zamn ne yapcksın allhn ıznı ıle hamişlgn saglklı ve tamama erecek

muruvvet haklı sen boşver mılletı gel hep beraber mutluluğumuzu paylaşalım

Ağlama olumlu düşün olumlu olsun ağlama hatta sevin ve kalp atışlarını duymaya çalış Şeniz
Herkesin ağzı torba değilki ooo daha kimler ne diyecek..

aman işte nebilim benimkinin kandegeri düşüktü doktorda 3 ekimde görebilirtiz ancak dedi .. bende bekliycem biran önce duymak için işallah bişey olmaz .. abimin ilk çocuğundada ilk kalp atışı gerçekleşmediğinden aldırmak zorunda kaldı .. ben çok korkuyorum

nana canım kötü bir niyetle söylelmemişlerdir inan..ona bakarsan hiçbirşeyin garantisi yok ki allah yazmamış olsun öyle birşeyi sonuçta kalp atışlarını duysan ne lur...hemen morel bozmak yok ama hadi toparla kendini bakimm..

kız müro nbr nerde ovülasyon testin ateş tablon...almadın mı yoksa yanına ?delikafadulden

aman nebilim bende hiç belirtide yok sadece kasıklarım ağrıyor ve gögüslerim şiş .. çok mutluydum dünden berri çok korkuyom .. ya bişey olursa diye ..bankaya geldim gene ağladımmm dokunsanız ağlıycam yani

sikma kendını canım bak aglrsanda cocuguna bısey olur sımdı o zamn ne yapcksın allhn ıznı ıle hamişlgn saglklı ve tamama erecek

sağol canım işallah bide benim ekimin 3. haftası yurt dışı yapmam gerekicek 1 hafta işallah bebişime bişey olmazda sorunsuz gidebilirim

Sorunsuz olur nanacım biraz pozitif düşün bitanem ..

abime dedim neden bebişiniz öyle oldu diye oda dediki mikrop kapmış ... bende hatırlarsanız doktora ilk gittiğimde akıntın var mikrobik diye ilaç vermişti regli olursan kullan demişti bende olmadığım için kullanmamıştım .. şimdi ondan korkuyorum .. yaa nebilim neden beni bukadarr geç çağırdı ondan üzgünümmmm

kız mürvet bana yokmu günaydınnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn çiçem naber??? işyerinizin ordaki çekimler bittimi gız...senide görecekmiyiz ekranlarda heytttt. nan

Günaydın çıtırlar işlere başlamadan bir size merhaba diyim dedim Öpüldünüz ..
Günaydın balım...sanada kolay gelsin....iyi yaptın....

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızz

Günaydınlar nanacım sen herkesin dediğini takma kafana o kadar çokta derinlemesine herşeyi düşünme.....rahat ol...bebeğide strese sokma....en iyisini doktor bilir....

tamam tatlım kendine iyi bak...
bir ara düzeltirsen sevinirim benim bir kırmızı kart gördüğüm tarih 21 eylül

günayyyyyyyydınlarrrrrr nabersinizzzzzzzzzz

gunayyydın hg civciv

işte benmde ateş tablom testımı daha yapmdm bugnkafamçokkarıştı

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4 ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3

gunayyydın hg civciv

işte benmde ateş tablom testımı daha yapmdm bugnkafamçokkarıştı

hadi canımcım alıştık artık senin ateş tablonu görmeye bugünde yapda görelim.......şöyle güzelce yorumlansın...............bu ayda güzel haberler gelsin be yawwwwwwvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…