KIZLAR DÜN ŞUBEDEN ÇIKARKEN YÖNETMENİM DEDİKİ kaptırma kendini kalp atışını duyana kadar dedi eşimede biri demiş .. bende sinir yaptım dünden berri ağlıyorummm
kızlar dün şubeden çıkarken yönetmenim dediki kaptırma kendini kalp atışını duyana kadar dedi eşimede biri demiş .. Bende sinir yaptım dünden berri ağlıyorummm
Ağlama olumlu düşün olumlu olsun ağlama hatta sevin ve kalp atışlarını duymaya çalış Şeniz
Herkesin ağzı torba değilki ooo daha kimler ne diyecek..
nana canım kötü bir niyetle söylelmemişlerdir inan..ona bakarsan hiçbirşeyin garantisi yok ki allah yazmamış olsun öyle birşeyi sonuçta kalp atışlarını duysan ne lur...hemen morel bozmak yok ama hadi toparla kendini bakimm..
sikma kendını canım bak aglrsanda cocuguna bısey olur sımdı o zamn ne yapcksın allhn ıznı ıle hamişlgn saglklı ve tamama erecek
Sorunsuz olur nanacım biraz pozitif düşün bitanem ..
kız müro nbr nerde ovülasyon testin ateş tablon...almadın mı yoksa yanına ?delikafadulden
kız mürvet bana yokmu günaydınnnnnn
Günaydın balım...sanada kolay gelsin....iyi yaptın....Günaydın çıtırlar işlere başlamadan bir size merhaba diyim dedim Öpüldünüz ..
Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızz
kızlar annemler burdalar ya o yüzden pek giremiyorum.
ama 1-2 güne non stop sizle olucam :)
sinir oldum ya... eşim inanmam diyordu. gösterdim inandı kırmızı karta kaydirigubbakcemile3
yarın çanakkaleye gidebiliriz. öyle bir gezmeye...
hepinizi öpüyorum... mucuxxx
günayyyyyyyydınlarrrrrr nabersinizzzzzzzzzz
gunayyydın hg civciv
işte benmde ateş tablom testımı daha yapmdm bugnkafamçokkarıştı
yok canım onu sel aldı göturdu kanımca ben de kurttuldummu ne ohh ohhnöbetçi hanımmmmmmmmmm yine kimseler yok yahu anlamadım gitti......cosmodan ses yokmu yawwwwwww
günaydın kızlar net çok yavaş bi geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?