Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben temizlik yapıcam dün gece geldik eve ev berbat öpüyorum sizi birazda mayıs annelerine uğrayıp çıkayım grşrz

tatlım ya allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah görüceksin duyucaksın ebbişinin kalp atışlarını yaa

yaa benimki daha hiç kontrole çağırmada degerimi verdim ona göre çağırdı hiç yapmadım bidaha kan testii ..

sağol canım işallah bide benim ekimin 3. haftası yurt dışı yapmam gerekicek 1 hafta işallah bebişime bişey olmazda sorunsuz gidebilirim

yurt dışını unut derim gebeliğin ilk 3 ayı seyahat çok riskli helede uçaklaysa tamamen aklından çıkar bebişinle bile bile kumar oynama derim tatlımmm ii düşün

merhaba tatlım yaw bizim ne zaman bebemiz olacak yaaaaa benim çok yumurtlayasım var tavuk gibi hergün bi tane

aman nebilim herkes ilk kalp atışını duymadan kaptırma kendini dedi sanki beni bırakıp gitcek gibi bebişim hissettirdilerr

canım benim 3 ekimde senin hesabına göre kaç haftalık oluyor bebiş satın ilk 15 gününü çıkınca onu hesapla ve kalp atışını duymazsan 7.haftaya kadar bekle heç bişiy olmaz benim eltim 8.haftasına kadar aldırmadı ama sonra aldılar.ama sen bunları düşünme kan değerlerin kaç çıkıyor yazsana tablodan bakalım normalmi kaç haftalık

bu arada kırmızı kart gören arkadaşlara gemiş olsun bu ay olur inş

sağol arkadaşımmm inş.bebişim nasıl kız annesi?

mürvet ya senin ateş tablondan ben bişey anlamadım sen yumurtlamadınmı acabaa

yumurtlamamış daha ama her an olabilir çiçemmm.
müroooooooooo kız zilli fikfiklere tam gaz devam et her an yumurtan çatlayabilirrr tatlşım

tatlım ya allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah görüceksin duyucaksın ebbişinin kalp atışlarını yaa

inşallah .. çiçemm bişey dicem ben bidaha kan sayımı yaptırmasdım yaptırmam gerekmi acaba bu hafta sonu doktora gidim mii beni haftaya çağırdı ama

nanacım kuşummmm niye böle yapıyon bacımmmm bak bize moral olur sana yedik gene kafamıza kafamıza kırmızı kartı asıl bize senin moral vermen lazımmmm sen üstüne düşeni yap gerisini allaha bırak veren de o alan da o sana bana söz düşmez canımm duanı esirgeme ama kendini de fazla olumsuzluğa kaptırma tatlım sanada yazık bebişine de yazık stres yapıyorsun hem bebeğin etkileniyor hemde sen seni böle gören eşin ve dostlarında kendini düşünmüyorsan bizleri eşini ve bebeğini düşün ve topla kendini klava:

kızlar ben birazcık alternatif tıbbi araştırıcam bu ay bişeyler yiyip içicem...şu hayıt tohumu aklıma takıldı....görüşürüz.......

bende bilmiyorum kii kan degeri bidaha ölçtürmedim : doktorda bişey demedi ... sadece telefonda konuştuk sana göre ters giden bişey varsa ara dedi işte .. arkadaşlarla ispanya yapcaz diye sözleştik doktorlada görüşemedimki yurt dışını ... sat13 ağustostı 14 eylülde 23 kan degerimde acaba bugün gidim mi kızlar kan degerime baktırmaya bide sol kasım çok ağrıyor .. dktor olucak o ağrıların demişti ama

inşallah .. çiçemm bişey dicem ben bidaha kan sayımı yaptırmasdım yaptırmam gerekmi acaba bu hafta sonu doktora gidim mii beni haftaya çağırdı ama

normalde 2 gün arayla 2 kan testi daha istemeliydi dr. neden gerek görmedi bilmiyorum canım ama sen istersen bi tane daha yaptır bakarız buradan katlanması normalmi gitmiş değerin nasıl benim dr.1000-2000 olduğunda vaajinal ultrasonografi ile görülüyor 4000 leri geçincede karından görebiliyoruz demişti.

şu an bebişin normaline göre 3 haftasını doldurmuş 4 e başlamış tatlım daha 2 buçuk haftan var tatlım dr ye gittiğinde kalp atışı yoksa üzülme 1 hafta sonra tekrar git çünkü 3 ekimde 1 haftan kalmış oluyor 6 ya ama bence kalbi pıtpıt atıcak yavrunun .

bu arada seyahat bebeğinden önemli olmasa gerek unut gitsin arkadaşların eğer yolculukta başına bişey gelirse vicdan azabından yanar tutuşursun dr.ler uzak araba yolculuğu bile vermiyolar kızım sen delimisin otur ıçının üstüne gebe halinle ne işin var elin gevur memleketinde

tatlım ben çıkıyorum sende git bi kan testi yaptır yarın beraber yorumlayalım tamam zaten testin sonucuna göre laboratuvardan söylüyorlar kaç haftalık olduğunu hem için rahat eder

doğru diyon aslında ama siz bana bi deyin ona göre davrancam gidip bi kan testi daha yaptırim mii ..

murvertcim sen calısmalarını surdur yinede ne olur ne olmaz bidenem ayrıca dunu bos gecirmedin inşallah

yaa tabi bebişi etkiliycekse çıkmam biyere... doğru diyon ama bebişin derdine düştümmm.. bugün kan degerimi ölçtirim bakalım kaç diycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…