yani hiç doktora gitmedim ozamanda kalp atışını duyabilcem mi bilmiyon çünki 1 ekimde kan değerimin 6000lere ulaşması lazım ozaman karından bakınca gözükürmüş ... ama kalp atışını hemen duyabilirmiyim bilmiyom aman sağlıklı olsunda ... bide benim kandegerim 23 ken öğrendim... 14 eylülde acaba şimdi kaç haftalıktır onu kan degerine göre hesaplıyamıyozmuuu.. ona göre 6. haftadan sonra kalp atışı oluyormuş yaa... doktorlar ilk regli başlangıcı itibari ile hesaplıyor öyle olunca benim 6 haftalık falan gibi gözüküyor ama 6 haftalık değil biliyorum: şimdi doktora gittiğimde 6 haftalık kalp atışı yok derse mutsuz olurum .. abim ilk çocunu bundan aldırtmak zorunda kalmıştı
canım bazılarında öyle oluyo benim tam gelişme var ama doktor bir iki hafta eksik çıkabilirdi demişti.canım herşey olacağına varır o yüzden çok üzülme için rahat değilse git başka doktora. bi de değerlerin artıyor dimi yaptırıyomusun kan testi
sağol canım işallah bide benim ekimin 3. haftası yurt dışı yapmam gerekicek 1 hafta işallah bebişime bişey olmazda sorunsuz gidebilirim
nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saçmalamaaaaaaaaaaaaaaaa sakın üzme kendiniii elbette arkadaşın kötü niyetle dememiştir yavru kuşum yaa sen merak etme bebişin allahın izniyle gelicek senin kucağınaaaaaa
fstonecum merhabaaa
benim işler yoğun bi bakam kaçam dedimmmmmmm
kurtlar vadisi vadiyi buraya almış hahahaaa
aman nebilim herkes ilk kalp atışını duymadan kaptırma kendini dedi sanki beni bırakıp gitcek gibi bebişim hissettirdilerr
bu arada kırmızı kart gören arkadaşlara gemiş olsun bu ay olur inş
mürvet ya senin ateş tablondan ben bişey anlamadım sen yumurtlamadınmı acabaa
tatlım ya allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah görüceksin duyucaksın ebbişinin kalp atışlarını yaa
yurt dışını unut derim gebeliğin ilk 3 ayı seyahat çok riskli helede uçaklaysa tamamen aklından çıkar bebişinle bile bile kumar oynama derim tatlımmm ii düşün
merhaba tatlım yaw bizim ne zaman bebemiz olacak yaaaaa benim çok yumurtlayasım var tavuk gibi hergün bi tane
canım benim 3 ekimde senin hesabına göre kaç haftalık oluyor bebiş satın ilk 15 gününü çıkınca onu hesapla ve kalp atışını duymazsan 7.haftaya kadar bekle heç bişiy olmaz benim eltim 8.haftasına kadar aldırmadı ama sonra aldılar.ama sen bunları düşünme kan değerlerin kaç çıkıyor yazsana tablodan bakalım normalmi kaç haftalık
sağol arkadaşımmm inş.bebişim nasıl kız annesi?
yumurtlamamış daha ama her an olabilir çiçemmm.
müroooooooooo kız zilli fikfiklere tam gaz devam et her an yumurtan çatlayabilirrr tatlşım
inşallah .. çiçemm bişey dicem ben bidaha kan sayımı yaptırmasdım yaptırmam gerekmi acaba bu hafta sonu doktora gidim mii beni haftaya çağırdı ama
bende bilmiyorum kii kan degeri bidaha ölçtürmedim: doktorda bişey demedi ... sadece telefonda konuştuk sana göre ters giden bişey varsa ara dedi işte .. arkadaşlarla ispanya yapcaz diye sözleştik doktorlada görüşemedimki yurt dışını ... sat13 ağustostı 14 eylülde 23 kan degerimde acaba bugün gidim mi kızlar kan degerime baktırmaya bide sol kasım çok ağrıyor .. dktor olucak o ağrıların demişti ama
Günaydın şekerler nasılsınız..
nanacım kuşummmm niye böle yapıyon bacımmmm bak bize moral olur sana yedik gene kafamıza kafamıza kırmızı kartı asıl bize senin moral vermen lazımmmm sen üstüne düşeni yap gerisini allaha bırak veren de o alan da o sana bana söz düşmez canımm duanı esirgeme ama kendini de fazla olumsuzluğa kaptırma tatlım sanada yazık bebişine de yazık stres yapıyorsun hem bebeğin etkileniyor hemde sen seni böle gören eşin ve dostlarında kendini düşünmüyorsan bizleri eşini ve bebeğini düşün ve topla kendiniklava:
şu an bebişin normaline göre 3 haftasını doldurmuş 4 e başlamış tatlım daha 2 buçuk haftan var tatlım dr ye gittiğinde kalp atışı yoksa üzülme 1 hafta sonra tekrar git çünkü 3 ekimde 1 haftan kalmış oluyor 6 ya ama bence kalbi pıtpıt atıcak yavrunun .
bu arada seyahat bebeğinden önemli olmasa gerek unut gitsin arkadaşların eğer yolculukta başına bişey gelirse vicdan azabından yanar tutuşursun dr.ler uzak araba yolculuğu bile vermiyolar kızım sen delimisin otur ıçının üstüne gebe halinle ne işin var elin gevur memleketinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?