Geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadİ sİzde gelİn....
Ya muhasebemİ gelİŞtİrmeye ÇalıŞıyorum da daha doĞrusu Ön muhasebe bİlgİm var musasebe hakkındada bİŞeyler ÖĞrenmek İstİyorum onun araŞtırmasını yaapıyordum..
süprizzzzzsüprizzzzzgeliştir bakalım alim olup çıkacaksın başımıza....bir o eksikti.........
EKSİK KALMASIN DİYE ŞEYETTİŞM ZATEN YAA...zemuszemus
Evet ya Şu topİĞİn bu durumu canımı sıkıyor benİmde...ne gÜzeldİ eskİden dİmİ...cosmoda yok zaten cİns gelsİn sorucam ben ona
KIZIM ONA SETTE ANCAK GETİR GÖTÜR İŞLERİNİ VERİRLER BEN SANA SÖLEYİM ..HATTA KABİLİYETSİZ OLDUĞUNDAN ZARAR VERİR DİYE ONU BİLE VERMEZLER a.s
YA PUANLARI KÖKÜNDEN KALDIRMIŞLAR BU SEFERDE...YAKINDA BİZİDE SİLECEKLER ANMA YA :roflol:
burdayım anacımmmmm hahahaaa kızım sizden korkuyom ben yaa işler çok yoğun tatlım yaaa sette dağıldıııııııçiçem kuşum neredesin anam.....vadiye dalma gel sen buraya sen bebek ovulasyon işleriyle ugraş gel buraya gel canım
bence senin için yaptılar bu kızcağız çok takıyor kafasına deyinn kaydirigubbakcemile3YA PUANLARI KÖKÜNDEN KALDIRMIŞLAR BU SEFERDE...YAKINDA BİZİDE SİLECEKLER ANMA YA :roflol:
hahaaaaa kızımmmm bak kızdırma geçmişte neler yaptığımı birbir anlatırımmmmm bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden seti azmı solumadık bee yaaa kaydirigubbakcemile2KIZIM ONA SETTE ANCAK GETİR GÖTÜR İŞLERİNİ VERİRLER BEN SANA SÖLEYİM ..HATTA KABİLİYETSİZ OLDUĞUNDAN ZARAR VERİR DİYE ONU BİLE VERMEZLER a.s
hahaaaaaaaa yaa öyleyim anam napimm huyum kurusunnnnnn çatlak seniii lülülülülülü:teytey::teytey:aa çiçem hava atıyorya bana rol vereceklerde ben kabul etmiyorum anlamında....hiç bakmadan geçiyormuş yanlarından...bizim gacı kaf dagında maşallahhh.....
kityy ablamda maşallah kış geliyor kendini örgüye neyim verdi unuttu bizi....
Nana hamiş ortalarda yok........
Cosmo topuklu ayakkabı sevdasında..........
Çiçem vadi derdinde neymiş artist olacakmış....
Müro işiyle alakadar kariyer yapıyor kız cagız...
Tubişde baktı bebek yok kendimi meydanlara atayım dedi....çanakkalede galiba.....
ninik bugün senle ben varız gel gidelim bizde.......in cin top koştursun...........
ramazanda bile tıkır tıkır işliyordu topik şimdi ses yok.....anam cosmo hala istanbuldamı yawwwww bayram tatili bitmedimi bu kızın.....gezmeye vakit ayırıyor ama bebe yapmaya vakit yok eyü bee....
Birde ninik dilekten haber yok kız hiç.....işten mi ayrıldı:kedi:
kityy ablamda maşallah kış geliyor kendini örgüye neyim verdi unuttu bizi....
Nana hamiş ortalarda yok........
Cosmo topuklu ayakkabı sevdasında..........
Çiçem vadi derdinde neymiş artist olacakmış....
Müro işiyle alakadar kariyer yapıyor kız cagız...
Tubişde baktı bebek yok kendimi meydanlara atayım dedi....çanakkalede galiba.....
ninik bugün senle ben varız gel gidelim bizde.......in cin top koştursun...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?