Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadı sızde gelın....

Ya muhasebemı gelıŞtırmeye ÇalıŞıyorum da daha doĞrusu Ön muhasebe bılgım var musasebe hakkındada bıŞeyler ÖĞrenmek ıstıyorum onun araŞtırmasını yaapıyordum..

süprizzzzzsüprizzzzzgeliştir bakalım alim olup çıkacaksın başımıza....bir o eksikti.........

Evet ya Şu topıĞın bu durumu canımı sıkıyor benımde...ne gÜzeldı eskıden dımı...cosmoda yok zaten cıns gelsın sorucam ben ona

VARYA COSMO KESıN O TOPUKLULARLA YÜRÜMEYı BECEREMEDı AYAĞINI KAFASINI KIRDI BAK GÖR delikafadulden

çiçem kuşum neredesin anam.....vadiye dalma gel sen buraya sen bebek ovulasyon işleriyle ugraş gel buraya gel canım

YA PUANLARI KÖKÜNDEN KALDIRMIŞLAR BU SEFERDE...YAKINDA BıZıDE SıLECEKLER ANMA YA :roflol:

KIZIM ONA SETTE ANCAK GETıR GÖTÜR ıŞLERıNı VERıRLER BEN SANA SÖLEYıM ..HATTA KABıLıYETSıZ OLDUĞUNDAN ZARAR VERıR DıYE ONU BıLE VERMEZLER a.s

Evet ya Şu topİĞİn bu durumu canımı sıkıyor benİmde...ne gÜzeldİ eskİden dİmİ...cosmoda yok zaten cİns gelsİn sorucam ben ona

Ramazanda bile tıkır tıkır işliyordu topik şimdi ses yok.....anam cosmo hala istanbuldamı yawwwww bayram tatili bitmedimi bu kızın.....gezmeye vakit ayırıyor ama bebe yapmaya vakit yok eyü bee....

birde ninik dilekten haber yok kız hiç.....işten mi ayrıldı:kedi:

KIZIM ONA SETTE ANCAK GETİR GÖTÜR İŞLERİNİ VERİRLER BEN SANA SÖLEYİM ..HATTA KABİLİYETSİZ OLDUĞUNDAN ZARAR VERİR DİYE ONU BİLE VERMEZLER a.s

:teytey::teytey:aa çiçem hava atıyorya bana rol vereceklerde ben kabul etmiyorum anlamında....hiç bakmadan geçiyormuş yanlarından...bizim gacı kaf dagında maşallahhh.....

kityy ablamda maşallah kış geliyor kendini örgüye neyim verdi unuttu bizi....

Nana hamiş ortalarda yok........

Cosmo topuklu ayakkabı sevdasında..........

Çiçem vadi derdinde neymiş artist olacakmış....

Müro işiyle alakadar kariyer yapıyor kız cagız...

Tubişde baktı bebek yok kendimi meydanlara atayım dedi....çanakkalede galiba.....

ninik bugün senle ben varız gel gidelim bizde.......in cin top koştursun...........

çiçem kuşum neredesin anam.....vadiye dalma gel sen buraya sen bebek ovulasyon işleriyle ugraş gel buraya gel canım
burdayım anacımmmmm hahahaaa kızım sizden korkuyom ben yaa işler çok yoğun tatlım yaaa sette dağıldııııııı (( ünlü olamadım tühh yıldızım parlıyamadan söndüüüü

YA PUANLARI KÖKÜNDEN KALDIRMIŞLAR BU SEFERDE...YAKINDA BİZİDE SİLECEKLER ANMA YA :roflol:
bence senin için yaptılar bu kızcağız çok takıyor kafasına deyinn kaydirigubbakcemile3

KIZIM ONA SETTE ANCAK GETİR GÖTÜR İŞLERİNİ VERİRLER BEN SANA SÖLEYİM ..HATTA KABİLİYETSİZ OLDUĞUNDAN ZARAR VERİR DİYE ONU BİLE VERMEZLER a.s
hahaaaaa kızımmmm bak kızdırma geçmişte neler yaptığımı birbir anlatırımmmmm bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden seti azmı solumadık bee yaaa kaydirigubbakcemile2

:teytey::teytey:aa çiçem hava atıyorya bana rol vereceklerde ben kabul etmiyorum anlamında....hiç bakmadan geçiyormuş yanlarından...bizim gacı kaf dagında maşallahhh.....
hahaaaaaaaa yaa öyleyim anam napimm huyum kurusunnnnnn çatlak seniii lülülülülülü

ooh şekerim yazın tabi kız valla son aylarda sinek bile avlıyamıyorduk maşallah bi açıldı kafamı kaşıyamıyuom hee şu anda muhtemelen erken çıkmak yerine kalıcam 8e kadan burdaa yaa oofff allahım bunun ortası yokmuuu

hayatım o işten çıkmış bende cosmodan duymuştum evdede pc yokmuş
ondan giremiyor yani anlıcağın

KIZ LEN ÇıÇEK ARTIK BıZE 2.SINIF ıNSAN MUAMELESı YAPAMICAKSINIZ SINIF AYRIMI YOK...OH BE O NEYDı ÖYLE delikafadulden BıZDE ıNSANIZ BıZıMDE KALBıMıZ VAR BıZıM DE YÜREĞıMıZ VAR...HıSLERıMıZ ÜMıTLERıMıZ VAR ONLARLA OYNAYAMAZSINIZ

CİVCİVİVM TEBRİK EDERİM ÇOK DOĞRU BİR TAN KOYMUŞSUN vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…