Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ooh ohh doğurcam kittycim senin içinnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh birlikte doğurcaz bakta gör dediydi dersinnn

inşallah canım inşallah hep beraber aynı anda guzel allahım yuzumuzu güldürür gönlümüzün muradını göbüşümüze verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZIM BAK PSıKOPATA BAĞLAMAYIN LEN BENı YAKARIM ULEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMA SIKARIM TOPUKLARINIZA ÖNCE :lepi:

hadi bebişler ben kacıyorum gelince görüsürüz opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, muruvvet+, NANA81+, NevYas+, ninik+, oya.

nana ve derya alacagınız olsun konusmayın bakalım :umursamaz:

Hadı mıllet bende kaÇayım ınternet Çok gelıcek bu ay ya..sınırlıda...cosmo gelınce sÖyleyın yanıma uĞrasın

hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

OOOOO MAŞALLAHH BEBEK DOGURMA YARIŞIMI BAŞLADI KIZ ÇıÇEMMM ANAMMMMMM
ıNŞALAHHH GERÇEK OLUR........HEPıMıZ HAMıŞ KALIRIZ KISKANANLAR ÇATLASIN...zemuszemus

Ben geldım sen mı gıttım kıtyy ya gÖrÜŞemıyoruz....oh oh Ör bakalım bebıŞlerımızın teyzesı demıyorsunkı ben hamıle kalırsam avcunuzu yalayın dıye......

kıslarr ben geldimmm şimdi daha iyiyimmm boşuna panik yapıyorummmmm hepinizi çok seviyorummmmm iyiki varsınızz sizin desteniz benim için çok önemlii .. unutmayınnn .. işallahh en kısa zamanda hepinizde birer tomurcuk olur da burasıda hamiş topine döner .. ve yıkarız ortalığı :)

kittyyyy yemekteydimmm yoksa konuşmamamııııı canım benimmmm hırkanıda çok begendimmm allah saglıcakla işallah bebişine giydirmeyi nasip eder tez zamandaaa.. canım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…