işte benmde ateş tablom kafamçokkarıştı
1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4 ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3 akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
Eki Görüntüle 24830
Eki Görüntüle 24831
ayy canım kitty saol tatlım yaaaaaaaa sen ör ben giydiririmmm elbettt kitycik teyzesiiiiiiiiiii
MÜro kız sen bu aykalırsan cosmo varya kudurur o yÜzden kal be lÜtfen hemİle kalllllll
ayy canım kitty saol tatlım yaaaaaaaa sen ör ben giydiririmmm elbettt kitycik teyzesiiiiiiiiiii
MÜRO BAŞKA KAPIYA KİTTYLE SÖZLEŞMEMZ VAR BENİKİ OLUNCA ANA HAZIRLIK YPICAK LEN :mymeka:
ok anlastık sen dogur ben örerirm ozmana kadar ören bayan modunada girerim zaten :hulya:
YA SEN NE YÜZSÜZSÜN ARKADAŞ YA...ALA ALLAH YA benneyaptımki süprizzzzz
evet canım 18 daha koyuyydu bugun braz daha acık ona nazararnatesin hala yukselmemiş demeki yumurtlama olmamıs daha canım testte pozitifi yakaladıktan sonra o gunu ve ertesi gunu iyi degerlendireceksin opuyorumnanaktan bugunku ötekinden dahamı belirgin yoksa dahamı silik canım ?
evetttt bayrmda bı ara demş takıp edemyrm dıye ohh ohh ben gtmıcem topiktenemin ol o bos geciriyordur topuklu papuclarıyla zivziv gezmekten :roflol::roflol:
ayy kuşum benimmmmm heyoooooooooooooooooooooooooooo işte şimdi doğurmazmıyım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
hosgeldin oyacım nasılsın canım opuyorumnanaktan
meraba kım var burda
ama su ateş işi benı şüpelndıryr ide eşim bı saat beklettrmıyor benı yaww kalk banyo yap kalk bnyo yap bi saaat beklmn saçma deyip duruyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?