Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kız alalhına sÖyle ne yaptırdılar anam sana...ıŞık mı tuttun len...yoksa kapıyı mı aÇtın Öle hızmetÇı rolÜnde ...

HADıYıN LEN ÜÇE BıRıM HADıııı Bı LAF YETıŞTREMıYORSUNUZ BANA HADı GELıN HADı sositososito naniknanik

ŞıMDı COSMO OLSAYDI YERDEN YERE VURMUŞTU BENı...ULEN YERDEN YERE VURUŞUNU BıLE ÖZLEDıM LEYYNNN GAYTAN BIYIKLIM GEL ARTIKŞeniz

AAAA KENDı KENDıNE SATAŞMAKTA HıÇ ıYı GıTMıYOR AMA YA kaydirigubbakcemile2 :hulya: hihoyyyt

Rica ederim ninikim bir yok oluyorlar pir yok oluyorlar yazmayada çekiniyorlar incileri dökülecek sankiiiiiiiiiiiiiiiii

hayatım o işten çıkmış bende cosmodan duymuştum evdede pc yokmuş
ondan giremiyor yani anlıcağın

anladım canım hayırlısı olsun gelir en kısa sürede aramıza inş....ne şirketti ama....

Aglama ninik aglama kendini ezikleme bu kadar anacım.....

Kız alalhına sÖyle ne yaptırdılar anam sana...ıŞık mı tuttun len...yoksa kapıyı mı aÇtın Öle hİzmetÇİ rolÜnde ...

Seksi sahneleri çiçemle çekmişler:sm_cool:

OFF YA SİZDE DEŞARJ OLAMIYORUM BENYA...BAA COSMO GEREK COSMO opuyorumnanaktan

HADİYİN LEN ÜÇE BİRİM HADİİİİ Bİ LAF YETİŞTREMİYORSUNUZ BANA HADİ GELİN HADİ sositososito naniknanik

ŞİMDİ COSMO OLSAYDI YERDEN YERE VURMUŞTU BENİ...ULEN YERDEN YERE VURUŞUNU BİLE ÖZLEDİM LEYYNNN GAYTAN BIYIKLIM GEL ARTIKŞeniz

AAAA KENDİ KENDİNE SATAŞMAKTA HİÇ İYİ GİTMİYOR AMA YA kaydirigubbakcemile2 :hulya: hihoyyyt

BU KADAR YAZDIĞIN YAZIDAN BELLİKİ SEN COSMO HASRETLİĞİ ÇEKİYORSUN ANACIM TEDAVİ ŞART SANA.............

yirim seni bennnnnnn gel yanımaaaaaaaaaaa

Aaaaaa kımse neden yazmıyor nınık canalrı sopa ıstıyor...
Zopalarsak bunları belkıde hamıŞde kalırlar....
Atalarımız ne demıŞ....sırtından sopayı belınden sıpayı eksık etmeyın....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
cicekcik+, muruvvet, NANA81+, ninik+

YAZMAYIN NAN ALACAGINIZ OLSUN

Son düzenleme:
Evet dÖvÜcem Şımdı o olucak ıŞte...

Adım ÇıkmıŞ zaten Çırkefe bu olaya karıŞamam ÇıÇek..bundan bÖyle ÖlÜmÜne kaykayık..bu ıŞede sen bak

aaaa üşüttünüzmü sizzz kızz ben kaçıyom çok işim var
elemanda rahtsızlandı acık falza çalıştı yaa milletin canı çok kıymetlii oof yanii şu anda çok sinirliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…