ne yapayım daha yeni geldim biraz uyudum biraz da temizlik işte bu arada midem fena bu sabah ilk defa çıkarttım afedersiniz
CİVCİV BU SLOGAN BİZE ÇOK UYGUN YANLIZ DEĞİL Mİ
ELLER YUKARI DONLAR AŞAĞI...HAHA :roflol: :roflol:
ASLINDA EŞLERİMİZ GELİNCE DİREKT BÖYLE KARŞILAMALIYIZ ONLARI :sm_cool:
ELDE DE OYUNCAK TABANCA İÇİNDEN SU ÇIKANLARDAN :smiley-cool:
NE YAPIYON KISIN ARKASINDA CIK ORDAN ALLH ALLH CIK CIK KOCASI GÖRECEK SONRA NE KADR AYIP:roflol:
NE YAPIYON KISIN ARKASINDA CIK ORDAN ALLH ALLH CIK CIK KOCASI GÖRECEK SONRA NE KADR AYIP:roflol:
ne bu ya amma kaynatıyonuz muhabbetiniz bol olsunnnnn
Canım yavaŞ yavaŞ baŞlıyor İŞte attlım ya...bİr İkİ ay ondan sonra zaman zaman olucak ve geÇcek canım ya
MÜRO ŞAK ŞAK ÇİÇEM ŞAK ŞAK NE OLDU HE NE OLDU GELİN TEK TEKKlaelaelaelaelae
AYYY VALLA COSMOYU DÜŞÜNEMİYORUM ARTIK...LEN İNAN KOCALARIMIZ HIRPALANMAKTA EVİ TERKEDİCEKLER ARTIK YA ADAMLARIN GÖRESİ KALMADI VALLA laelaelaelaelae KMİ İLGİSİZLİKTEN ALDATIR KİMİDE EVİ TERKEDER AŞIRI İLGLEN HATTA BELKİ TERCİHLERİ BİLE DEĞİŞEBİLİR...GÖRE GÖRE NE YAPSIN ADAMLAR YA
CİVCİV VARYA O DÖNEMDE KENDİMİ BİZİM ANNAEMLERİN BAHÇEDEKİ CANIMA BENZETİYORUM CANIM BİZİM KEDİMİZ BU ARADA...ÇİFLEŞME DÖNEMİNDE HAYVANDA NE TÜY KALIYOR NE TİP BÖYLE YAMUK YILIK BİŞEY OLUYOR AYNI BENDE ÖYLE BİR YANDANDA UYKUZSUZLUK delikafadulden AYY AKŞAM AKŞAM ÇOK GÜLDÜM YA :roflol:
inş canım geçer inş kötü böyle gerçi alışkındım ama mide yanmasına bu başka yauvvv inş sizinde bulanır amma beddua dimi:roflol:nasıl ama siz bana ii şeyler söylüyonuz ben de beddua edio gibi oldumkaydirigubbakcemile3
TEKIM ZATENGEL GEL SENDE GEL Çok üzgünüm çoook GEL GEL Çok üzgünüm çoook GELSENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?