Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canım yavaŞ yavaŞ baŞlıyor ıŞte attlım ya...bır ıkı ay ondan sonra zaman zaman olucak ve geÇcek canım ya

EVET DAHA SEKSİ OLURUZ BELKİM NE DERSİN....ÇOCUK OLUR...AL SANA FANTAZİ İŞTE....TÜHH COSMO OLSAYDI BU AKSAM MUTLAKA UYGULARDI BUNU

NE YAPIYON KISIN ARKASINDA CIK ORDAN ALLH ALLH CIK CIK KOCASI GÖRECEK SONRA NE KADR AYIP:roflol:

KIZIM ARKAMDA OLMASINA GEREK EVEALLAH ARKAMIZ SAGLAM.....SEN DERDİNE YAN...sengözlerimebaksanab

Yaw bayrm dÖnusu ıŞlr bırıkmıŞ evrklr neyım kım yapacak benden basŞka bayrmdan once sonra zaten nÖbet tuttum bıde burda sızde nankÖrlŞmıŞsnz heeee azcukda benı ıdare edın

AYYY VALLA COSMOYU DÜŞÜNEMıYORUM ARTIK...LEN ıNAN KOCALARIMIZ HIRPALANMAKTA EVı TERKEDıCEKLER ARTIK YA ADAMLARIN GÖRESı KALMADI VALLA laelaelaelaelae KMı ıLGıSıZLıKTEN ALDATIR KıMıDE EVı TERKEDER AŞIRI ıLGLEN HATTA BELKı TERCıHLERı BıLE DEĞıŞEBıLıR...GÖRE GÖRE NE YAPSIN ADAMLAR YA

Ülennn ÇıÇem alacaĞın olsun sattın bızı vadının setıne ekran ÖnÜ senıde cezbettı desene...senınde onalrdan farkın kalmadı artık...sokakta bılem yÜrÜyemıyorum dersın sen Şımdı....sosyete oldun Çık aramızdan.....

Canım yavaŞ yavaŞ baŞlıyor İŞte attlım ya...bİr İkİ ay ondan sonra zaman zaman olucak ve geÇcek canım ya

inş canım geçer inş kötü böyle gerçi alışkındım ama mide yanmasına bu başka yauvvv inş sizinde bulanır amma beddua dimi:roflol:nasıl ama siz bana ii şeyler söylüyonuz ben de beddua edio gibi oldumkaydirigubbakcemile3

CıVCıV VARYA O DÖNEMDE KENDıMı BıZıM ANNAEMLERıN BAHÇEDEKı CANIMA BENZETıYORUM CANIM BıZıM KEDıMıZ BU ARADA...ÇıFLEŞME DÖNEMıNDE HAYVANDA NE TÜY KALIYOR NE TıP BÖYLE YAMUK YILIK BıŞEY OLUYOR AYNI BENDE ÖYLE BıR YANDANDA UYKUZSUZLUK delikafadulden AYY AKŞAM AKŞAM ÇOK GÜLDÜM YA :roflol:

ADAMLAR HER TÜRLÜ KULLANILIYORLAR.....BİRDE BEN ŞUNU YE BUNU YE DEMEKTEN SABAH DİYORKİ SEN NE DEDİNDE BEN YEMEDİM YADA YAPMADIM..MASUMCA BİRDE HAKLISIN DEDİM.....BU KADAR ÇALIŞMA DÜŞKÜNÜ HATUNLAR OLDUGUMUZU BİLSELERDİ ADAMCAGIZLAR ALMAZLARDI BİZİ...
KADIN GÖRMEK İSTEMEYECEKELR SAYEMİZDE:roflol:

hihoyyythihoyyytVALLAHİ AL BENDENDE O KADAR KIRMIZI KARTIM BİTTİ DİYE DUŞ ALDIM HEMEN ADAMIN YANIAN SIRNAŞTIM KEDİ GİBİ ODA ANLADI GEL GEL DEDİ....SONRA BİRDAHA DUŞ AL HASTA OLCAZ LENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…