Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa ne yapayım anam her yolu deniyom dualarımla mı bırakcam beddualarımla mı bilmem ama olcak en sonunda hepinizi gebeliyceeeeeemmmmmm:CüvCüv:

ınŞallah canım ya temennnılerın ıÇın Çok saĞol canım...

Cıvcıvım yaruın kaldıĞımız yerden devam ederız anacım..hayde dıkkat et kendıne

HE VALLHA ADAMA DOLU GUN DEDINMI GENEMI DIYOR :roflol: ÖNCE BEN ISTEMZDIM ADAMI ITERDIM SIMDI BEN İSTEYINCE ADAM ALİŞKIN DEGIL GENEMI DIYOR O ZAMN BANA BAL BAL YEDIRMEN LAZIM DIYOR :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

Ya yİcem İŞİnİzİ be...gÖrende gerÇekten İŞ yapıyorsunuz sanıcak mÜro
NE LAA YAPIYOZ İŞTE BIRIKINCE YAPIYOZkaydirigubbakcemile3

LEN O KADAR KıŞı YOKK ıBURDA ...DıĞER TOPıKLERıDE SAYSAYDIN BAŞLAMIŞKEN Şeniz

Hadi hepiniz saglıcakla kalın yarın görüşürüz....Bu arada heriflere fazla tüy yoldurmayın.....yinede naza çekin kendinizi ala ala yaww onlarda baba olucak kolaymı leyleklerle gelmeyecegine göre

LEN O KADAR KİŞİ YOKK İBURDA ...DİĞER TOPİKLERİDE SAYSAYDIN BAŞLAMIŞKEN Şeniz

bugün bu isimlerle sohbet etmedim ki hiçççç hepsi kaçtı kaçtı gitti...
Uçayım diger topiklere eleman getireyim napak topik verimsizleşecek...
elleri çalışmayan hatunlar nasıl bebek yapsın...:roflol::roflol:

delikafadulden TAMAM CıVCıV HADı ANAM AYAR KAÇTI SENıN BENDEN BETER OLDUN LEYNNN..COSMO BıR GELıCEK TOPıKTEKı HERKES PSıKOPATA BAĞLANMIŞ...GELLEN VURUCAK GıDEN VURUCAK KIZLAR HARBıDEN COSMO GELıNCE HABıRE :mymeka: ŞU HAREKETı YAPALIM ONA OLURMU...AYY DÜŞÜNCESı BıLE KOMıK LEN...COSMO NE YAPICAK ACABA?

kaydirigubbakcemileok byeeeeeeeeeee

sahi arı sütü de sperm kalitesini yükseltiyormuş denediniz mi ama iştahı da açıyo ona göre
HIMMM SAHIMI BU ARADA HG BU CİVCİV SAYENSINDE SIRA GELMEDI SENLE KONUSMAYA
DE GETTT GECE ÇALŞMAKTAN YORGUN DÜŞÜYR KADINLR CENELERI ACILMYR GIUNDUZDE İŞTE ANLA SENDE :roflol:

civcivvv ramazanda tembellik yaptın artık fikfike devam tamam mıııı.. kızım benim elim klavyeden hiç kalkmıyorkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…