Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşgeldin canım nanam nasılsınnnn sarıcivciv gülegüle hadi bakam ii çalış
aaa sahiden çıldırır haa ama özledik yani hiç girmiy mu

HADı MıLLET BYE....YA LÜTFEN YA SADECE HıÇ BıRŞEY YAZMADAN ARKA ARKAYA :mymeka: :mymeka: :mymeka: BÖYLE YAPICAZ TAMAM MI

yapalım valla ama ben bulamadım pe hareketi

:roflol: :roflol: :roflol: HADı GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...ıYı AKAŞAMLAR SABAH ERKEN GELıN OLUR MU

hb mürocum naber nasıl gidio çalışmalar
İİDİR CANM SENN NASIL GIDYR HAMILLK BAK DUR TABLOMU GSTEREM :roflol:

işte benmde ateş tablom kafamçokkarıştı

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4 ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3 akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
Eki Görüntüle 24847
Eki Görüntüle 24848

Nınık canım hadı gÜle gÜle byyyy daha mısır pÜskÜlÜ bence gelmez bu hafta pazrtesı gelır ıŞe ızın almŞtı o 1 hafta mutlakada sel aldı gÖtrdu bunu

canımmm geldim mesai bitti kasalar tuttuu çok şükürrr
hg canım
çıldırır o yapam da bizi unutmak neymiş anlasın
:roflol: :roflol: :roflol: HADİ GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...İYİ AKAŞAMLAR SABAH ERKEN GELİN OLUR MU

ya azıcık bozdum da toplu göndermeyi keşfedeyim derken inş canım uyumak iyi gelio hiç kalkasım olmuo da neyse babayyyyyy

mide bulatıları başladı canım da idare eder işte şu resimlerdeki ne testi o

dur şimdi onlar senin yumurtlama günlerini gösterio hemiiiiiii ii çalış bak istiyosan taktik vercemmmm çöm falan diyon ama bak taktikler bende haaaaa ona göreee

dur şimdi onlar senin yumurtlama günlerini gösterio hemiiiiiii ii çalış bak istiyosan taktik vercemmmm çöm falan diyon ama bak taktikler bende haaaaa ona göreee

HEEE ÇÖMSÜN HAMİLELİĞİN İLK DEGLMI ONDADA ÇÖMSÜN İŞTE :roflol: ÇÖMEZ ANNEhihoyyyt:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…