Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yine standartsın değişmiyo mu yumurtlama günlerin geldi mi ne zaman artcak bu ateş kız bunun hakkında da pek bişi bilmiyom ki:kedi:

aman nebilim herkes ilk kalp atışını duymadan kaptırma kendini dedi sanki beni bırakıp gitcek gibi bebişim hissettirdilerr

canım benim evet bana da bunu söyleyenler oluo hatta kalp atışı olmadan hamileyim bile deme diyenler var hatta eşim bile doğru düzgün sevinmemişti ilk hamile olduğumu duyduğunda çok üzülmüştüm ama sen üzme kendini Rabbimin izniyle duyucaz miniklerimizin ilk sesini kimseye kulak asma canım ayrıca benim de aynıydı sadece kasıklar ve göğüsler acıyodu bide akıntı vardı o kadar hepsi olmak zorunda deil ki canım bak ama şimdi iki üç gündür midemi nasıl bulandırıo bugün yarın senin de başlar Allah yavrularımızı bize bağışlar inş canım biz dualarımızı eksik etmeyelim öpüyorum seni kendine dikkat et

Heyyyyytttttttttttt ben geldim Ortadoğu ve balkonların en güzel kızları zemuszemus
Anacım sizi bi özledim bi özledim sormayın gitsin
Benim eşşek kardeşim faturayı ödememiş bayramın 3. günü net kesildi şükürki bugün açıldı
Ayyyy çok özledim ben sizi yaaaaaa

heyyytt hoşgeldin güzeller güzeli arkadaşımmmm
nasılsın yokken neler yaptın

niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Şeniz
Anam ağıtlar yakıyomuşsun yokluğumdan ötürü yerimseniben
Özledim uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…