Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızım ÇıÇek hanı Öyyyle aralardan mezdeke oynaya oynaya Çıkıyor ya..o dızıden bahsedıyoruz...

SANKıM AZ YÜKSELMEYEMI BAŞLADI NE ATEŞıM TESTIMI YAPMADIM DAHA DUR KOYAM TABLYU
1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4 ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3 akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5

Son düzenleme:
Kıs geÇmıŞı okrken bırı ada cayından bahsetmıŞ sankı pek okuymdm ama adacayı ıyımı gelımıŞ yumrtlmaya bıde ben ıncır recelı (ev yapımı anacıgım yapmŞ vermıŞtı) yıyom her aksam bı kaŞık etkısı az olurmu acaba

Günaydın kızcelerrrr off sabahtan beri iş iş anca açabildim.....çayımı bilem içemedi....
Kız müro taktın kafaya heeee çatlada sende bizde rahatlayalım.........

çiçegim ada cayından bahsetmişti iyi geliyormus opuyorumnanaktan inciir recelini bende denemiştim faydası olmustu canım opuyorumnanaktan

sanırım sen yumurtlamıssın mücümmmmm opuyorumnanaktan atesin yukselişe gecmiş yumurtanda catlamıs gibi hadi hayırlı olsun opuyorumnanaktan bakalım bugunku test ne olacak opuyorumnanaktan

kityy burdamısın ablacım hoşgeldin olsun olsun sen kocişinle ilgilen çok çok kaynaşın ki beiş gelsin biz razıyız sensizliğe anacım.....

Günaydın kızcelerrrr off sabahtan beri iş iş anca açabildim.....çayımı bilem içemedi....
Kız müro taktın kafaya heeee çatlada sende bizde rahatlayalım.........

günaydın civcivimmmm hosgeldin bidenemmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

mücüye ben sordum canım merakediiyorum ne yapıtı cosmosdan öncemi yumurtlicak diye :roflol::roflol: tabi cosmos topuklu papuclarıyla gezmekten bebek yapmaya fırsatta bulmamıyordur :roflol:

kityy burdamısın ablacım hoşgeldin olsun olsun sen kocişinle ilgilen çok çok kaynaşın ki beiş gelsin biz razıyız sensizliğe anacım.....

bu ay fikfikleride salladım canım test yapıyorum onda pozitifi yakalayınca fikfik yapmayı dusunuyordum sanırım testlere baslamadan önce yumurtladım :roflol::roflol:

lahanabebek hoşgelgin sanada hayırlı cumalar

çiçem sende hoşgeldin hayırlı cumalar

ninik sanada hayırlı cumala rbacım aa aşk olsun ense tokat yaptım ana cosmo takmış kafayı düğün kurtlar vadisi yakaladım ama kaçtı....

Cıvcıvım hoŞgeldın canım hayırlı cumalar...

MÜrooo hangı gÜnler ııŞkı var not dÜŞsene yıldız falan koysana

benimde kırmızı kart bitti....çalışmalara sık sık başlasak diyim.....sonrada olacagına bırakıyorum....kafayı yor yor nerey ekadar adam evden atacak ne hatunsun işin gücün fikfik diyecek...

Cİvcİvİm hoŞgeldİn canım hayırlı cumalar...

MÜrooo hangİ gÜnler İİŞkİ var not dÜŞsene yıldız falan koysana

hoşbulduk ninikim cosmo istanbulda ama aklı hiç buralarda degil anacım hiç bebekti çalışma idi bahsetmedi bilem düğün varmış.....bak bak bak
istanbula geldi niyeti bozdu bu cosmo............

KıTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYY ÖLÜYOURM UYKUSUZZLUKTAN YA...

BAK BıZıM ELEKÇı HALA UYOR GÖRÜYOR MUUSN Bı<E NıSPET YAPIYOR..ONUN AKLINA DURGUNLUK VERıCEM :mymeka: Bı GEELSE

CıVCıCıM BIRAK BıRAZ KAFASINI BOŞALTSIN YA EN GÜZEWLıNı YAPIYOR BENCE...AYRICA ANASININ EVıNDE NASIL YAPICAK KIZIM...:roflol:

CıVCıV AKŞAM Kı FANTEZıMıZı UYGULA LEYNN..GEÇ KAPININ ARKASINA AL ELıNE TABANCA

ELLER YUKARI DONLAR AŞAĞI DE KOCANA...ADM DıCEKKı VALLA ÇıZGı GARıBıM KAFAYI :sm_cool:

Cirit Atıyor kız istanbullarda.....almış topuklu papuçları abiye taşlı pullu elbisede almıştır kesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…