Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canım sen aŞaĞıda yazana aldanma...sayfa Üzerınde uzun sÜre kalındıĞında yanı bır hareket olmadıĞında senın aktıf olmadıĞını bıle gÖsterebılıyor sarı ıŞık oluyor yeŞıl yerıne...bu ardaa kızlar bak konuŞun yoksa dÖverımmmmmmmmm

Kız kamyas onu kloen yapıyor benİm de resmen tarlaya dÖnmÜŞtÜ suratım ayrıca acayİp aÇıldı salarım kel kalacam yakında yanİ...hep klomenİn etkİlerİ bunlar

benimde sivilceler çıktı yüzümde, saçlarımda tutam tutam dökülüyor neden oluyor ki diyordum demek sebebi klomenmiş mafoldumben

TUĞBA ANAM BANA SENDEN SANA BENDEN FAYDA VAR BıLESıN...vereliniortak
ÇıÇEK NERDE KALDI YA MERAK ETTıM GELMEDı HıÇ BUGÜN

Semacım sorma ya 2 akŞamda bır zeytın yaĞını boca edıyorum dÖkÜlenlerın yerıne yenılerı Çıksın dıye Çok fena ya tutam tutam dÖkÜlÜyor resmen...mevsım deĞıŞıkıĞı falan sanmıŞtım gıttım kestırdım saÇlarımı..hala aynı Şeklıde dÖkÜlÜnce aklım baŞıma geldı klomen kullananlar topıĞıne gıdıp kızlara sordum onlardada bazılarında gÖrÜlmÜŞ canım ...sonuÇta hormon deĞıŞıklıĞı tatlım ya bı yerını yaparken dıĞerını bozuyor ıŞte

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende değişik değişik bitkisel şeyler deniyorum saçlarım dökülüyor diye. inşaallah küçük meleklerimiz gelir bu sıkıntılardan kurtuluruz inş yoksa ben kel kalacağım

Kız kamyas onu kloen yapıyor benİm de resmen tarlaya dÖnmÜŞtÜ suratım ayrıca acayİp aÇıldı salarım kel kalacam yakında yanİ...hep klomenİn etkİlerİ bunlar

benimde öyle saçlarım dökülüyo ama benim mevsim geçişlerinde hep dökülür klomene yormadım ben
anacım şuna bakya bebek olmadan harap oluyoruz yaşlanıcaz çirkinleşicez ya eşimde yüzünde lekeler çıkmış diyo normalde yoktu demekki hep klomenin yüzünden piss klomennn:mymeka:

inş iyileşirim canım, vücut direnci düşerse bebek oluşmaz filan diye aklıma herşey geliyor bu hafta fikfik haftamız işte çatlatma iğnesini yaptırdık :sinifsinif:

sen aklına kötü şeyler getirme şeker kalın giyinki üşütme c vitamini meyveler ye bol bol da fikfiklerini yap şeker

kızlar ekim ayıda geldii çattı valla bakalım bu ay kimler üst kata çıkıcak en baştaki sırada ben varım regl olma sırasında sanırım kasım ayına inicem ben regl belirtilerim var çünkü

bak ne çok hamileyim diye ümitlen ne de böyle ümitsizliğe düş hemen dur bakalım belirtiler çok benziyo zaten inş açılışı sen yaparsın canım

kızlar ekim ayıda geldii çattı valla bakalım bu ay kimler üst kata çıkıcak en baştaki sırada ben varım regl olma sırasında sanırım kasım ayına inicem ben regl belirtilerim var çünkü

öle düşünme kuşum yaw...
tam tersi de çıkabilir Şeniz
hiç belli olmaz anlayacagın...inşallah başı sen çekersin bu ay yukarıya çıkanların :Saruboceq:
ayy nasıl konuştum bakın? YUKARIYA ÇIKANLARIN dedim. birkaç kişi çıkıcak öle gelio bana... hadin fikirdeyin hatulunlaaarrrr üst kat yolcusu kalmasınn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…