Kız kamyas onu kloen yapıyor benİm de resmen tarlaya dÖnmÜŞtÜ suratım ayrıca acayİp aÇıldı salarım kel kalacam yakında yanİ...hep klomenİn etkİlerİ bunlar
semasu kısss burdasın ama adın yok ya aşağıda
forever_14 , muruvvet, ninik naber şekerler kaydirigubbakcemile2
Semacım sorma ya 2 akŞamda bİr zeytİn yaĞını boca edİyorum dÖkÜlenlerİn yerİne yenİlerİ Çıksın dİye Çok fena ya tutam tutam dÖkÜlÜyor resmen...mevsİm deĞİŞİkİĞİ falan sanmıŞtım gİttİm kestİrdİm saÇlarımı..hala aynı Şeklİde dÖkÜlÜnce aklım baŞıma geldİ klomen kullananlar topİĞİne gİdİp kızlara sordum onlardada bazılarında gÖrÜlmÜŞ canım ...sonuÇta hormon deĞİŞİklİĞİ tatlım ya bİ yerİnİ yaparken dİĞerİnİ bozuyor İŞte
grip olucam galibabugün hiç iyi değilim ilaç filanda kullanamıyorum halsizlik var kalın giyinmeme rağmen üşüyorum burnum akıyor ateşim de var :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
hg canmmm
Kız kamyas onu kloen yapıyor benİm de resmen tarlaya dÖnmÜŞtÜ suratım ayrıca acayİp aÇıldı salarım kel kalacam yakında yanİ...hep klomenİn etkİlerİ bunlar
geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç falanda içme sakın tatlım
inş iyileşirim canım, vücut direnci düşerse bebek oluşmaz filan diye aklıma herşey geliyor bu hafta fikfik haftamız işte çatlatma iğnesini yaptırdık :sinifsinif:
TUĞBA ANAM BANA SENDEN SANA BENDEN FAYDA VAR BİLESİN...vereliniortak
ÇİÇEK NERDE KALDI YA MERAK ETTİM GELMEDİ HİÇ BUGÜN
kızlar ekim ayıda geldii çattı valla bakalım bu ay kimler üst kata çıkıcak en baştaki sırada ben varım regl olma sırasında sanırım kasım ayına inicem ben regl belirtilerim var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?