Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********
-----------------------------------------------------

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

SEMASU:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

Kız müro neden sesin çıkmıyor anam senin ya...döve döve sustururduk hiç susmazdın hayırdır...

dannaaaaaa ninik senin de 2si ya
tubilimm inş hadi hayırlısıyla başı bir girse sonu gelirde bizde hayırlı haberler beklemedeyiz

ayy şeker ne güzel konuştun ama dediğim gibi pek ümitli değilim çünkü doktorun fikfik yapın dediği günler yapamadık o yüzden umudum yok

ayyy kızlar 19 ekim evlenme yıldönümümüz çok az kaldı inş bu ay hamiş olurum da eşime en güzel hediyeyi vermiş olurum

ayy inşallah canım ya. cidden süper hediye olur...
:Saruboceq:
çok özel bir yıldönümü olmuş olur opuyorumnanaktan
bende bayramda öle yapıcaktım ama bouk testler işte benneyaptımki adamı sevindirim derken kafama kırmızı kart düştü kötükedihüso :roflol:

Valla cıvcıv gÖrÜyorsun dımı ÇÖm mÖm etmıŞ bana lafı..Şımdıde dıcekkı valla yanlıŞlıkla yazdım

ayyy kızlar 19 ekim evlenme yıldönümümüz çok az kaldı inş bu ay hamiş olurum da eşime en güzel hediyeyi vermiş olurum

tebrikler canım 1. yıldönümün mü ayy ilk yıl çok önemli ve anlamlı oluyo allah mutluluğunuzu daim etsin canım ve bebişiniz olsun inşallahda daha da mutlu olun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…