Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Valla cİvcİv gÖrÜyorsun dİmİ ÇÖm mÖm etmİŞ bana lafı..Şİmdİde dİcekkİ valla yanlıŞlıkla yazdım

SANA DİYİMMİ SEN BU GACIYI ÇÖM SANIYORSUN ÇÖMÜM SAFIM AYAĞINA YATIYOR HABERİN OLA......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kuşummm Şeniz
nassın?
regldaşım :jeyyar: bakalım senmi çıkcen üste benmi yohusam ikimiz birdenmi delikafadulden
çok fena hırs yaptım len kaydirigubbakcemile

KUŞUM İYİYİM SAGOL....
BU AY BEN SENDEN ÜMİTLİYİM BENDE PEK ÇALIŞMA YOK....
İLAÇ TEDAVİSİ FALANDA YOK ÖLE KURU KURUYA TUTARMI LENNNNNNNNNNNzemuszemuszemuszemus

ninik klomendaşım ve de regldaşım bizden bu ay ümit yok desene ikimizde tembel çıktık çalışamadık bu ay

Ulen dırekt bana dana demıŞtın allahallah...bıde bız mı yanlıŞ anlamıŞ oluyoruz...

tebrikler canım 1. yıldönümün mü ayy ilk yıl çok önemli ve anlamlı oluyo allah mutluluğunuzu daim etsin canım ve bebişiniz olsun inşallahda daha da mutlu olun şeker

inşaallah canım çok dua ediyorum,hamiş olurum inş, en güzel en çok mutluluk verecek hediyeyi veririm eşime.

Ya ben saldım Çayıra mevlam kayıra yaptım artık caım Öyle dÜzenlı ÇalıŞma falan hıÇ bana gÖre deĞıl...nasıp olduĞu zaman olsun yoramıcam kendımı yeter be...

TUBİŞŞŞŞ SENDE MÜRO GİBİ EV ÖDEVİNİ ALIPTA GELİYORSUN TOPİĞE :lepi:

kaydirigubbakcemile3 napim anam 2 gün koymayınca liste kaybolmuş diyonuz laelaelaelaelae

TubİŞİm naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

iyiyim bidenem iyiyim... dün eşime o silik testi gösterdim. gitti bitane dah aaldı. dedi yap bakalım bunu da. hep bize mi gelirmiş sorunlu testler dedi. yaptım ama aynı oldu...
dedim artık ayın 21 ine kadar bekleyelim. dikkat edeyim bende. günüm geçerse hemen dr a gideriz. ok dedi. beklios baayım...

Günaydın güzeller nasılsınız görüşmeyeli..

günaydın canımcımmm... iyiyiz sen nassın? opuyorumnanaktan

Semasu Canım Evlilik yıldönümde hamişim diyebilmek haklısın eşler için en büyük hediye fakat bir tane daha degerli hediyesi var oda sensin....mutluluklar tatlım....istediğin gibi olur inşallahhh

TubıŞ hadı hayırlısı tatlım ...ınŞallah bmeleĞın gelmıŞtır ve senle kalır bu sefer...

Hoşbuldum canlar iyiyim çok şükür doğum kontrol hapında 2. kutumdayım ilk adetim oldu bitti.

Şimdi zayıflama çabasındayım akapunktur yaptırdım, dün spora başladım bi yandan diyet yapıyorum uğraşıyorum işte.Pazartesi ismeğe başlıyorum kursa salı perşembede spor var o yüzden çok fazla bakamıyorum akşamları bakabiliyorum canlar..

Ya ben saldım Çayıra mevlam kayıra yaptım artık caım Öyle dÜzenlİ ÇalıŞma falan hİÇ bana gÖre deĞİl...nasİp olduĞu zaman olsun yoramıcam kendİmİ yeter be...

yürübe ninik kim tutar seniii aynı ben kafama göre takılıyorummmmmmmm bunun günü saati zamanı olmazki...nasipte var ise olur....millet korunuyor istemiyor hamile kalıyor daha ne olsun.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…