Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KUŞUM İYİYİM SAGOL....
BU AY BEN SENDEN ÜMİTLİYİM BENDE PEK ÇALIŞMA YOK....
İLAÇ TEDAVİSİ FALANDA YOK ÖLE KURU KURUYA TUTARMI LENNNNNNNNNNNzemuszemuszemuszemus

ayhh teşekkürler canımcımmm Şeniz
nen kuru kuruya da olur sen ihmal etmee :jeyyar:

ninik klomendaşım ve de regldaşım bizden bu ay ümit yok desene ikimizde tembel çıktık çalışamadık bu ay

waaay daşlar toplanmış
regldaş klomendaş :roflol:

Derya canım anam kaÇ kılosun bu kadar Çabalıyorsun anlamıyorum Çok mu kılolusun tatlım ya

çok güzel deryacım hemde oyalanmış olursun kafan dagılır...akapunturun faydasını görebilecekmisin bakalım.....çogu çok memnun..........opuyorumnanaktan
herşey dahda güzel olucak....istikrarlı arkadaşım.....

Ya ben saldım Çayıra mevlam kayıra yaptım artık caım Öyle dÜzenlİ ÇalıŞma falan hİÇ bana gÖre deĞİl...nasİp olduĞu zaman olsun yoramıcam kendİmİ yeter be...

bende öyle ya sıkıldım artık 15 aydır hesaplıyom yapıyoz kurulu saat gibi üff valla çok fena sıkıldım bazen diyorum aman ne zaman olursa olsun diyorum hatta bu ay klomende kullanmak istemiyom bakalım regl olursam test yaptırıcam 3. günü hormon testi benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyorya onunla ilgili hap kullanıyorum şimdi doktor bakıcak tekrar hormonlarıma bu ayda yaptırırsam test artık 8 ayda 3 defa hormon testi yaptırmış olucam valla artık çok yoruldum ya senağlama

tubişim inşallah tatlım benim reglidaşım benim....................
sen hazırlıklı ol bu ay bende tık yok....

vereliniortak EYVALLAH GÖZÜMMMMMMMMMMMMMMM

TUBİŞ ARTIK SENİNDE KENDİNE Bİ ..DAŞ BULMAN ŞART OLDU

TubİŞ hadİ hayırlısı tatlım ...İnŞallah bmeleĞİn gelmİŞtİr ve senle kalır bu sefer...

innnnnnnnnşallah kuşum yaaa...
:Saruboceq: :Saruboceq:

evet civcivim katılıyorum sana. çok istikrarlı vede kararlı derya.
inşallah sonunda hakettiğini alıcak kaydirigubbakcemile5

Niniğim 68 kiloyum ama biliyorsun zayıflamazsam bebek olmayacakmış erkeklik hormonum yükselmiş 60 düşmem lazım daha fazlasını verirsem benim için iyi olur hamile kalınca zaten kilo alırım bi 20 kilo :roflol:

semasucum tebrikler canım inş bebeğin seninledir tatlım çok güzel bir hediye olur benim de bayram hediyesi oldu seninde inş canım ayyy hayırlısı olsun yaaaa

mafoldumbenhayırlısı olsun canımcım.........bu kadar kafaya taktıkça veletler gelmiyorlar....bizde yaklaşık 2 yıldır sallamıyoruz yinede gelmiyorlar.....

canım öyle düşünme tatlım ya...vardır bir hayır bundada...lütfen morelini bozucak şeylerden uzak dur kendi kendini ancak motive edebilirsin...yapma böyşle

Evet canım evde oturup kafamda kurmaktan iyi kafamı dağıtacak bişeyler oldu :)) Valla akapunkturda konuştuklarım ayda 7-10 kg vermişler ama doktor ağır bi diyet verdi onu tamamen uygulamıyorum yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.İnşallah canım opuyorumnanaktan

ya 68 çok değilki be...tamam tabiki kilo iyi bişey değil hayatım ama çok ta takıntı yapma olur mu?

kuşum,benim de regldaşım sarıcivciv zemuszemus
daşım var yani kaydirigubbakcemile3
gel sennen de arkaDAŞ olak :roflol:

ayyuppi reglidaşım tubiş kız tubiş bu ay hamiş olursan sen banada bulaşır belkim sonraki ayda ben olurum hamiş......off ya pko lardan kurtulsam belkide kalıcam hemen.....sogan kürü de yapmadım...bitkisel bişey kullanmıyorum.....istikrarsıızm ben yaaaaaaa:kedi:

ben de 10 kilo verdim ama ben kendim diyet yaptım canım ve hiç zor deilmiş boğazı azıcık tutmak sen de azıcık çabayla ki bayağa çabalıyorsun verirsin inş ama hemen vercem diye yıpratma kendini birden kesme yavaş yavaş alıştır vücudunu hadi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…