KUŞUM İYİYİM SAGOL....
BU AY BEN SENDEN ÜMİTLİYİM BENDE PEK ÇALIŞMA YOK....
İLAÇ TEDAVİSİ FALANDA YOK ÖLE KURU KURUYA TUTARMI LENNNNNNNNNNNzemuszemuszemuszemus
ninik klomendaşım ve de regldaşım bizden bu ay ümit yok desene ikimizde tembel çıktık çalışamadık bu ay
Hoşbuldum canlar iyiyim çok şükür doğum kontrol hapında 2. kutumdayım ilk adetim oldu bitti.
Şimdi zayıflama çabasındayım akapunktur yaptırdım, dün spora başladım bi yandan diyet yapıyorum uğraşıyorum işte.Pazartesi ismeğe başlıyorum kursa salı perşembede spor var o yüzden çok fazla bakamıyorum akşamları bakabiliyorum canlar..
Ya ben saldım Çayıra mevlam kayıra yaptım artık caım Öyle dÜzenlİ ÇalıŞma falan hİÇ bana gÖre deĞİl...nasİp olduĞu zaman olsun yoramıcam kendİmİ yeter be...
yürübe ninik kim tutar seniii aynı ben kafama göre takılıyorummmmmmmm bunun günü saati zamanı olmazki...nasipte var ise olur....millet korunuyor istemiyor hamile kalıyor daha ne olsun.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
TubİŞ hadİ hayırlısı tatlım ...İnŞallah bmeleĞİn gelmİŞtİr ve senle kalır bu sefer...
çok güzel deryacım hemde oyalanmış olursun kafan dagılır...akapunturun faydasını görebilecekmisin bakalım.....çogu çok memnun..........opuyorumnanaktan
herşey dahda güzel olucak....istikrarlı arkadaşım.....
bende öyle ya sıkıldım artık 15 aydır hesaplıyom yapıyoz kurulu saat gibi üff valla çok fena sıkıldım bazen diyorum aman ne zaman olursa olsun diyorum hatta bu ay klomende kullanmak istemiyom bakalım regl olursam test yaptırıcam 3. günü hormon testi benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyorya onunla ilgili hap kullanıyorum şimdi doktor bakıcak tekrar hormonlarıma bu ayda yaptırırsam test artık 8 ayda 3 defa hormon testi yaptırmış olucam valla artık çok yoruldum ya senağlama
bende öyle ya sıkıldım artık 15 aydır hesaplıyom yapıyoz kurulu saat gibi üff valla çok fena sıkıldım bazen diyorum aman ne zaman olursa olsun diyorum hatta bu ay klomende kullanmak istemiyom bakalım regl olursam test yaptırıcam 3. Günü hormon testi benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyorya onunla ilgili hap kullanıyorum şimdi doktor bakıcak tekrar hormonlarıma bu ayda yaptırırsam test artık 8 ayda 3 defa hormon testi yaptırmış olucam valla artık çok yoruldum ya senağlama
vereliniortak EYVALLAH GÖZÜMMMMMMMMMMMMMMM
TUBİŞ ARTIK SENİNDE KENDİNE Bİ ..DAŞ BULMAN ŞART OLDU
kamyasım öle düşünme kız sen tatil yaptın kimbilir heran herşey olabilir....
çok güzel deryacım hemde oyalanmış olursun kafan dagılır...akapunturun faydasını görebilecekmisin bakalım.....çogu çok memnun..........opuyorumnanaktan
herşey dahda güzel olucak....istikrarlı arkadaşım.....
niniğim 68 kiloyum ama biliyorsun zayıflamazsam bebek olmayacakmış erkeklik hormonum yükselmiş 60 düşmem lazım daha fazlasını verirsem benim için iyi olur hamile kalınca zaten kilo alırım bi 20 kilo :roflol:
kuşum,benim de regldaşım sarıcivciv zemuszemus
daşım var yani kaydirigubbakcemile3
gel sennen de arkaDAŞ olak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?