Benim niyetim doğum anında faydalansam yeter oda 1 yıl dolmuş oluyor 2 ay sonra hemen kalsam zaten diğer türlü ssk mız var faydalanıyoruz.Ama o kartla birlikte bi broşür yollamadılarki bizde neyden ne zaman faydalanacağız bilelim sağol canım
hg çiçeeeeeeeeeeemkızlarrr sonunda geldimmmmmmmmmmmmmmmm
buyur şekerim istedıgın cvbı sımdı vereblrım cünkü yeekten yeni geldim karnm tok srtım pek :roflol:KIZ MÜRO CEVAP VER BAK DÖVERİM :mymeka:
kız civciv hangi sigorta şirketi 3 ay sonraki doğumu karşılıyor benim bildiğim ikinci poliçeyiş garantilemeden hamişliği katmıyorlar 6 ay en iyi sigorta şirketinin karşıladığı süre 6 ay sonra yanii
Ganka yanlızca bİraz ekŞın katmak İstedİm İlŞkİmİze hepsİ bu...senİ beĞenmeyen ÖlsÜn uleynnnnnnnnnnnnnnnn
kuşum yazdım bende zati sen poliçeyi yap hemen hamiş kal olmuyor.....poliçe vadesi içerinde kalırsan olur aşagıya yazdım 3-4 ay dedim 1 ayda öle 5 ay vadeli oluyor poliçesi......
aah ahhh benim salak kafammm ben yaptırdım ocakta devam ettirdim neyse doğum için 6. ayında kalmak sorundasınd ediler koçtan 6.regli dönemi yani bende dedim kalırım birde hamiş boşuna para ödemim dedim bi sonraki seneye vericem poliçe parasını harcarım dedim all banaaaaaa kocaman bi ..hhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne bilim kendimin bu kadar istikrarsız olcanı bebe tutturamıcanıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben yeni bi karar verdim bu ay olmazsa doğum kontrol hapına başlıycam stres çekmek istemiyom bi süre nadasa yatcamm yeter yanii
kızlar ecük bulaşık var onları halledip gelicem... siz takılın :1hug:
ben gelene kadar birileri hamile kalsın nenklava:
hadin mucuxxxx
kızlar ecük bulaşık var onları halledip gelicem... siz takılın :1hug:
ben gelene kadar birileri hamile kalsın nenklava:
hadin mucuxxxx
len müro neden sana nazarım degsin aşk olsun kız.............
getir getir listeni taam mı
yaw benım erken gelen bu reglmda bel agrım batmalrm var hala sancı hiç yok ama üstüne görme olsa olmas herlde benm hala kanamm vr 4.günm amaCADIARZU:uhm:
ÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...HEP BUNLAR GAZA GETİRDİLER BENİ ..YOKSA BİLİYORSUN SENİ HİÇ DÖVERMİYİM...HELE BU MÜRO VARYA NASIL GAZ VERİD NASIL GAZ VERDİ ANLATAMAM :1no2:GERÇEKTEN BENİM SUÇUM YOK..
Kart görünce müroya bişeyler olmuş zatiiiiiiiiiii
KIZ ÇİÇEK YA BEN PUANLARIMA BAKIYORUM DA SİZİN VERDİKLERİNİZ YEŞİL...BİR TANEDE XHANDE DİYE BİR KULLANICI VERMİŞ ONUNKİ MOR GÖRÜNÜYOR - PUANMI OLUYOR HAYATIM O
banane banane getrmyom sen tabloma laf ettin benm rglm geldi nzrn degdı işte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?