Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız civciv hangi sigorta şirketi 3 ay sonraki doğumu karşılıyor benim bildiğim ikinci poliçeyiş garantilemeden hamişliği katmıyorlar 6 ay en iyi sigorta şirketinin karşıladığı süre 6 ay sonra yanii

tatlım sen telefon açıp konuş...her sigorta şirketinin anlaşmalı oldugu hastaneler ve çalışma şekilleri farklı.....dogumdan faydalanırsın.....birkaç ay geçmesi neden iyi poliçe yapıldı hemen hamile kaldın akla diger suistimaller geliyor....sen hamiş kalana kadar 3-4 ay gecer o zamanda sigortanız yenileme aşamasında olur faydalanırsın....
dogum için verilen 3.000 tl yi kullanmak istiyorsan onların dediği hastaneye gideceksin...mesela acıbadem sigorta öyle yapıyor....acıbadem hastanesinde dogum yapacaksın....dr kontrollerini oranın doktoru yapmış olucak.....yoksa rakamı düşüyor...

Ganka yanlızca bıraz ekŞın katmak ıstedım ılŞkımıze hepsı bu...senı beĞenmeyen ÖlsÜn uleynnnnnnnnnnnnnnnn

kuşum yazdım bende zati sen poliçeyi yap hemen hamiş kal olmuyor.....poliçe vadesi içerinde kalırsan olur aşagıya yazdım 3-4 ay dedim 1 ayda öle 5 ay vadeli oluyor poliçesi......

ninik kuşum ne desen haklısın yaa baktım şimdide geldimmm demişim gittim dememişim ya dedim diye hatırlıyom ama yaş kemalee erince iştee unutmuşum yaa yazıcaktım demekki ondan yazdım diye hatırlıyommmm ne etsen haklısın kuşşş

kuşum yazdım bende zati sen poliçeyi yap hemen hamiş kal olmuyor.....poliçe vadesi içerinde kalırsan olur aşagıya yazdım 3-4 ay dedim 1 ayda öle 5 ay vadeli oluyor poliçesi......

aah ahhh benim salak kafammm ben yaptırdım ocakta devam ettirdim neyse doğum için 6. ayında kalmak sorundasınd ediler koçtan 6.regli dönemi yani bende dedim kalırım birde hamiş boşuna para ödemim dedim bi sonraki seneye vericem poliçe parasını harcarım dedim all banaaaaaa kocaman bi ..hhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne bilim kendimin bu kadar istikrarsız olcanı bebe tutturamıcanıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yeni bi karar verdim bu ay olmazsa doğum kontrol hapına başlıycam stres çekmek istemiyom bi süre nadasa yatcamm yeter yanii

kızlar ecük bulaşık var onları halledip gelicem... siz takılın :1hug:
ben gelene kadar birileri hamile kalsın nen klava:
hadin mucuxxxx

yaw benım erken gelen bu reglmda bel agrım batmalrm var hala sancı hiç yok ama üstüne görme olsa olmas herlde benm hala kanamm vr 4.günm amaCADIARZU:uhm:

:roflol::roflol:bak bende yaptıramıyorum...sorunlu oldugum için....şimdi yaptırırım pat diye hamiş kalırım sigortadan yararlanamam....acıbademde 6.ay sonra diyor....genelde 1 yıl süre veriliyor....poliçe vadesinde hamiş kalırsan eger dogumada 4 ay kaldı ise mecburen poliçeyi yeniliyorsun şekersin...kurnazlar.........laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ÇıÇEĞıMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...HEP BUNLAR GAZA GETıRDıLER BENı ..YOKSA BıLıYORSUN SENı HıÇ DÖVERMıYıM...HELE BU MÜRO VARYA NASIL GAZ VERıD NASIL GAZ VERDı ANLATAMAM :1no2:GERÇEKTEN BENıM SUÇUM YOK..

KIZ ÇıÇEK YA BEN PUANLARIMA BAKIYORUM DA SıZıN VERDıKLERıNıZ YEŞıL...BıR TANEDE XHANDE DıYE BıR KULLANICI VERMıŞ ONUNKı MOR GÖRÜNÜYOR - PUANMI OLUYOR HAYATIM O

yaw benım erken gelen bu reglmda bel agrım batmalrm var hala sancı hiç yok ama üstüne görme olsa olmas herlde benm hala kanamm vr 4.günm amaCADIARZU:uhm:

kuşum üzerine görerek hamile oldugunu anlayamayan biri olaraktan sennen tecrubelerimi paylaşim kaydirigubbakcemile3

üzerine gördüğümde sivilce çıkartmam, adet öncesi sinirlilik piskolojisine girmem.
çok aşırı sancım olmaz.ve çok yoğun şekilde gelmez. yine regl bitimine kadar 5-6 değişim yaparsın ama...
sende çok yoğunmu??

Bilen birisi yardım etsin kız 2 gündür merak ediyor...........sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…