ya kanka ben sana ne gazı verdım hamiş degilmki gazım olsun :roflol: çöm vermiş olmasın karstrmyrsun dımı çiçeme ben bişey mi dedimkiÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...HEP BUNLAR GAZA GETİRDİLER BENİ ..YOKSA BİLİYORSUN SENİ HİÇ DÖVERMİYİM...HELE BU MÜRO VARYA NASIL GAZ VERİD NASIL GAZ VERDİ ANLATAMAM :1no2:GERÇEKTEN BENİM SUÇUM YOK..
ayy yavru kuşum benim yorma çok kendiniiiiii opuyorumnanaktan
ayyy utandım yhaaa :kedi:
eger bunun üzerine de kırmızı kart yersem beni paralican heralde :roflol:
Canım arkadaşlarım nabersnz?
naber kız eyüyük senden naber??
ninige sordum istanbulda hala dedi...
demek öyle zaten bende aynı şeyi düşündüm yaptırırım hemen kalırım hahahaaaaaa:roflol::roflol:bak bende yaptıramıyorum...sorunlu oldugum için....şimdi yaptırırım pat diye hamiş kalırım sigortadan yararlanamam....acıbademde 6.ay sonra diyor....genelde 1 yıl süre veriliyor....poliçe vadesinde hamiş kalırsan eger dogumada 4 ay kaldı ise mecburen poliçeyi yeniliyorsun şekersin...kurnazlar.........laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
demek öyleeeeeee dış mihraplarını gazına geldin affedilir tatlımm:))))))) puan verdim sanaaaÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...HEP BUNLAR GAZA GETİRDİLER BENİ ..YOKSA BİLİYORSUN SENİ HİÇ DÖVERMİYİM...HELE BU MÜRO VARYA NASIL GAZ VERİD NASIL GAZ VERDİ ANLATAMAM :1no2:GERÇEKTEN BENİM SUÇUM YOK..
KIZ ÇİÇEK YA BEN PUANLARIMA BAKIYORUM DA SİZİN VERDİKLERİNİZ YEŞİL...BİR TANEDE XHANDE DİYE BİR KULLANICI VERMİŞ ONUNKİ MOR GÖRÜNÜYOR - PUANMI OLUYOR HAYATIM O
Bilen birisi yardım etsin kız 2 gündür merak ediyor...........sositosositosositososito
reglidaşım sende kart görmemeye gayret et 21 ekime çok var çalış gariiiiiiiiiiiiiisositosositosositososito
He kuzum ya ist da yım şimdi annemdeyz kahve içiyoz gelsenize
Ahh ne hoş olurdu he
kuşum üzerine görerek hamile oldugunu anlayamayan biri olaraktan sennen tecrubelerimi paylaşim kaydirigubbakcemile3
üzerine gördüğümde sivilce çıkartmam, adet öncesi sinirlilik piskolojisine girmem.
çok aşırı sancım olmaz.ve çok yoğun şekilde gelmez. yine regl bitimine kadar 5-6 değişim yaparsın ama...
sende çok yoğunmu??
ohhhhhh süper yaaaaaa anlat bakem giriş gelişme sonuç ne var yok....
bende taksimdeyim kız sen gelllllllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatlım 8 ekim değil tabi 20 haziran 2010 gidi sanırım ama sarklamalar olabilirrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çiçem senin kart günün ne zaman???
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya kanka ben sana ne gazı verdım hamiş degilmki gazım olsun :roflol: çöm vermiş olmasın karstrmyrsun dımı çiçeme ben bişey mi dedimki
:uhm:
eee tabii madalyonun diğer yüzü var tabiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy utandım yhaaa :kedi:
eger bunun üzerine de kırmızı kart yersem beni paralican heralde :roflol:
Canım arkadaşlarım nabersnz?
yok yok görmücem kart mart :jeyyar:
çok iddalı geliom ülen :roflol:
ben bi mutfaga gidim hemen geri uççam buraya...
BU ARADA COSMOMMMMM HOŞGELDİN YAVRU KUŞUM Şeniz
COSMOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?