Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya kanka ben sana ne gazı verdım hamiş degilmki gazım olsun :roflol: çöm vermiş olmasın karstrmyrsun dımı çiçeme ben bişey mi dedimki
:uhm:

demek öyle zaten bende aynı şeyi düşündüm yaptırırım hemen kalırım hahahaaaaaa
napalım kısmet medipol olur artık tabi bebek gelsinde ebe bile olurrrr kaydirigubbakcemile3

demek öyleeeeeee dış mihraplarını gazına geldin affedilir tatlımm:))))))) puan verdim sanaaa

şimdi bu muhtemelen puanı olmayan bi arkadaş olduğu için verdiği puan değer etmiyor olabilir yada eksi puan vermişte olabilir tatlım siyah renkteki aslında puana sahip olmayan biri puan verdiğinde pek bi etkisi olmuyormuş onu okumuştum burda teknik hizmet diye bir yerde galiba neyse yani arkadaş sana eksi de vermiş olabilir puansızlığından katma değer yapamamışta olabilir kaydirigubbakcemile2
Bilen birisi yardım etsin kız 2 gündür merak ediyor...........sositosositosositososito

hımmmmmmmmm demek öyleeeeeeeeeeeeeee
sen anlat bana kendini civcivvvvvvvvvvvvv kaydirigubbakcemile3

reglidaşım sende kart görmemeye gayret et 21 ekime çok var çalış gariiiiiiiiiiiiiisositosositosositososito

yok yok görmücem kart mart :jeyyar:
çok iddalı geliom ülen :roflol:

ben bi mutfaga gidim hemen geri uççam buraya...

BU ARADA COSMOMMMMM HOŞGELDİN YAVRU KUŞUM Şeniz

canm yaaa ben zaten svlce cıkrmm adet öncesi pskljısıne grrm nrmlde ama bu sefr grdımmıkı hatrlmyrm normlnde sancım olur ama bnda olmadı hiç sadece bel agrm oldu halada var norml adt dönmm gıbı geldi devmda edyr

NİNİKİM mor renk ise o zaman orta puandır belki... 2-3 puan felandır.
bende yeşil var onlar hep 5 puan. bide kırmızı var oda 1 puan.
mor o zaman 2 veya 3 puandır

Kız eski çalıştığım yer taksim de benm düşünüyom öle bi uğrasammı diye zemuszemus
Buluşalım istersen
Düşman çatlatırız(ninik den bahsediyom he) kaydirigubbakcemile3
ohhhhhh süper yaaaaaa anlat bakem giriş gelişme sonuç ne var yok....
bende taksimdeyim kız sen gelllllllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çiçem senin kart günün ne zaman???
tatlım 8 ekim değil tabi 20 haziran 2010 gidi sanırım ama sarklamalar olabilirrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inancıma bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendimlen gurur duydumm yani kızım ikizler burcu olucak ama napalım işte idare edicezzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kanka ben sana ne gazı verdım hamiş degilmki gazım olsun :roflol: çöm vermiş olmasın karstrmyrsun dımı çiçeme ben bişey mi dedimki
:uhm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy utandım yhaaa :kedi:
eger bunun üzerine de kırmızı kart yersem beni paralican heralde :roflol:
eee tabii madalyonun diğer yüzü var tabiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım arkadaşlarım nabersnz?

kız zilliiiiiiiiiiiiii senden naberr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…