Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

naber şeker, hiç sesin çıkmıyorr
iidr şekr senden işlrm vrdı arad bakyrm işte

caım sen su benm rglı genede 27 ekim yaz tam sökülme günnden hesplnrmş 27 ekim tarim o zamn

kız müro neden sesin çıkmıyor anam senin ya...döve döve sustururduk hiç susmazdın hayırdır...
işte geldim burdayım işim vardı daaa

aloooooooo altta gözüken 8kişi nerdesinnnniiiiiizzzzz beeee
burdayz la bagrma

ilahi çok komiksin ha ters mi bakıyon ekrana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

LELELELELEEL LLEEEE BUNLAR MALı GÖTÜRıYıııı...

YA VARYA MÜRO ıĞĞĞĞĞREEEENNNNNÇÇÇÇSıNNNNN...BENı DE KENDıNE BENZXETTıN lmaz: akannehir

Civcivim sigortacıymışsın canım ya bizim genel yaşam sigortamız var ama nelerden faydalanabiliriz bilmiyoruz sen anlarmısın :))

KIZ VARDıYAYI DSENMı DEVRALIDN...HAHA delikafadulden TUĞBA YOK PıYASADA BU SEFR HE
HEPıNZ BAĞLICAM BURAYA GÖRCENıZ

Geldım geldım ay sonu maaŞını alan Ödeme yapmak ıÇın sıraya gırmıŞ maŞallahhh tahsılat tahsılattttttt

SEVENLERı..SEVDıĞıNE VERMEDıLER VERMEDıLER....
GÜZEL YÜZLÜM ŞıRN SÖZLÜM ÇOK GÖRDÜLER ÇOK GÖRDÜLER...
ONSUZ GEÇMEZ BU GÜNLERıM BU GÜNLERıM BU GÜNLERıMM....
GÜZEL GÖNLÜM SENı ARIYOR AN VERMıYOR BABA VERMıYOR....
ABE KAYNANA NAPTIN BıZE NAPTIN BıZE NAPTIN BıZE....
BıZ BıRBıRıMıZı ÇOK SEVDıK
KAÇIYOZ BıZE KAÇIYOZ YARıMLE...alkisalkisalkis

civcivim sigortacıymışsın canım ya bizim genel yaşam sigortamız var ama nelerden faydalanabiliriz bilmiyoruz sen anlarmısın :))

evet canım sigortacıyım genel yaşam sigortası saglık sigortasınımı soruyorsun....ben elementer bransşındayım...emeklilik hayat sigortaları ayrı tatlım......

evet canım sigortacıyım genel yaşam sigortası saglık sigortasınımı soruyorsun....ben elementer bransşındayım...emeklilik hayat sigortaları ayrı tatlım......

Evet canım sağlık sigortası eşimin çalıştığı yerden yaptılar ama nelerden faydalanacağımıza dair hiç bir bilgimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…