Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Evet canım sağlık sigortası eşimin çalıştığı yerden yaptılar ama nelerden faydalanacağımıza dair hiç bir bilgimiz yok.

tatlım genel yaşamın anlaşmalı oldugu hastanelere form ile gidebiliyorsun..sigortaya senide dahil etmişlermi?? sadece eşinemi yapılmış....ayakta tedavi vermiş olabilirler canım poliçeye....yatarak tedavi varsa iyi ameliyat vs durumlarda kullanabilirsiniz..tabi geçmişten gelen sorunlar kabul edilmiyor....dogum için süre var....tabi dogum teminatı pahalı oldugundan poliçede varmı bilmiyorum....herşeyden önemlisi grip agrı vs durumlarda (hatta kadındogum dr) anlaşmalı özel hastaneye gidip bütün tahlilleirni yaptırabilirsin sıra beklemeden....işte sende dahilmiisn poliçeye....

sigorta poliçesi ikinzi adına düzenlendi ise hemen genel yaşamı ara anlaşmalı oldugu hastaneleri ögren....muayene formu iste....begendiğin hastaneye gider araştırma yaparsın....ilaçların bir kısmını sigorta karşılıyor...dogumunda bir kısmını karşılıyor....muayene ücreti duruma göre alınmıyor....bütün tetkitleirni sigorta kapsamında ise ücretsiz özel hastanede yapılıyor....

Evet canım bende dahilim ikimiz adınada kart çıkarıldı eşim iş yerinde birine sormuş hamilelik ve doğum için 3.000 tl teminat varmış ama 1 sene geçmeli demişler şimdi bunu anlayamadım daha 1 aylık bende 2 ay sonra korunmayı bırakıcam yani hemen hamile kalsam 9 ay da öyle 1 sene geçiyor doğumda faydalanailirmiyizki

AMıN CANIM BENıM CÜMLEMıZıN...BU ARADA ÇıÇEK HANIMIN AETEŞı YÜKSELDı SANIRSAM :umursamaz: BRAVO YANı BURAYA UĞRAMADAN DıĞER TOPıĞE GıTMıŞ YA BEN SALAKTA BıDE MERAK EDıYORUM HATUNNU

AMİN CANIM BENİM CÜMLEMİZİN...BU ARADA ÇİÇEK HANIMIN AETEŞİ YÜKSELDİ SANIRSAM :umursamaz: BRAVO YANİ BURAYA UĞRAMADAN DİĞER TOPİĞE GİTMİŞ YA BEN SALAKTA BİDE MERAK EDİYORUM HATUNNU

yavru kuşum yaaaaaaa kıyamam sana yeni geldim ateş topiğindeki bana yapılan yorumları yanıtladım bebem yaaaaaaa geldim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
daha yeni bitti sayılırrrrrrrrrrrrrr işlerrrrrrrr delikafadulden

tabiki dogumu anlaşmalı oldugu hastanede yapabiliyorsun başka hastaneye gidersen cebinden ayrıca para ödüyrosun bu bir...
digeri ise evet bende söyledim süre veriliyro dogum için...
sigorta başlayalı 1 ay olmuş birkaç ay daha geçmesi gerekiyor güzelim....

MADEM ÖYLE O ZAMAN ÖNCE BU TOPıKTEKı YORUMLARI OKU..O TOPıĞE ıLK GıRMESEN ıLK ORAYI CEVAPLAYAMAZDIN HERALDE..GICIKKKKKKKKKKKK SABAHTAN BERı MERAK ETTıK NERDE KALDI BU KIZ DıYE..YOKSA KLıMANIN BııR KAFASINA MI DÜŞTÜ AALTINDA MI KALDI DEDıK delikafadulden naniknanik

hoşgeldin kuşummmmmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deryacım senin ögrenmek istediğin şu aslında 2 ay sonra gebe kaldım dogum geçerlimidir evet geçerli.....sigorta başlarken hamiş olsaydın geçersizdi...........

yavrum yaa haklısın geçmişe bakem dedim acayip konuşulmuş beynim fan fan okuyamadım lakin ben merhaba dedikten sonra işlerim var kızlar gelirim diyin not yazdıydım bebem yaaaaaaa
ama beni merak etmenizzz beni çok duygulandırdııııııı seviyonuz benii evet evet biliyordummmmmmm :1hug:

hoşgeldin kuşummmmmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk bebemmmmmmmmmmm

LELELELELEEL LLEEEE BUNLAR MALİ GÖTÜRİYİİİİ...

YA VARYA MÜRO İĞĞĞĞĞREEEENNNNNÇÇÇÇSİNNNNN...BENİ DE KENDİNE BENZXETTİN lmaz: akannehir
senle biz kankıydık unuttunmu ne oldu beni beğenmiyormusun ganka

akannehir akannehir akannehir
müro ve ninik noldu size bacılaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
pisssskopata baglandım :roflol:

Benim niyetim doğum anında faydalansam yeter oda 1 yıl dolmuş oluyor 2 ay sonra hemen kalsam zaten diğer türlü ssk mız var faydalanıyoruz.Ama o kartla birlikte bi broşür yollamadılarki bizde neyden ne zaman faydalanacağız bilelim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…