amin canım inş hepimiz görürüz o günleri sen ne kadarlık evlisin canım
Evet canım sağlık sigortası eşimin çalıştığı yerden yaptılar ama nelerden faydalanacağımıza dair hiç bir bilgimiz yok.
tatlım genel yaşamın anlaşmalı oldugu hastanelere form ile gidebiliyorsun..sigortaya senide dahil etmişlermi?? sadece eşinemi yapılmış....ayakta tedavi vermiş olabilirler canım poliçeye....yatarak tedavi varsa iyi ameliyat vs durumlarda kullanabilirsiniz..tabi geçmişten gelen sorunlar kabul edilmiyor....dogum için süre var....tabi dogum teminatı pahalı oldugundan poliçede varmı bilmiyorum....herşeyden önemlisi grip agrı vs durumlarda (hatta kadındogum dr) anlaşmalı özel hastaneye gidip bütün tahlilleirni yaptırabilirsin sıra beklemeden....işte sende dahilmiisn poliçeye....
AMİN CANIM BENİM CÜMLEMİZİN...BU ARADA ÇİÇEK HANIMIN AETEŞİ YÜKSELDİ SANIRSAM :umursamaz: BRAVO YANİ BURAYA UĞRAMADAN DİĞER TOPİĞE GİTMİŞ YA BEN SALAKTA BİDE MERAK EDİYORUM HATUNNU
Evet canım bende dahilim ikimiz adınada kart çıkarıldı eşim iş yerinde birine sormuş hamilelik ve doğum için 3.000 tl teminat varmış ama 1 sene geçmeli demişler şimdi bunu anlayamadım daha 1 aylık bende 2 ay sonra korunmayı bırakıcam yani hemen hamile kalsam 9 ay da öyle 1 sene geçiyor doğumda faydalanailirmiyizki
yavru kuşum yaaaaaaa kıyamam sana yeni geldim ateş topiğindeki bana yapılan yorumları yanıtladım bebem yaaaaaaa geldim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
daha yeni bitti sayılırrrrrrrrrrrrrr işlerrrrrrrr delikafadulden
yavrum yaa haklısın geçmişe bakem dedim acayip konuşulmuş beynim fan fan okuyamadım lakin ben merhaba dedikten sonra işlerim var kızlar gelirim diyin not yazdıydım bebem yaaaaaaaMADEM ÖYLE O ZAMAN ÖNCE BU TOPİKTEKİ YORUMLARI OKU..O TOPİĞE İLK GİRMESEN İLK ORAYI CEVAPLAYAMAZDIN HERALDE..GICIKKKKKKKKKKKK SABAHTAN BERİ MERAK ETTİK NERDE KALDI BU KIZ DİYE..YOKSA KLİMANIN BİİR KAFASINA MI DÜŞTÜ AALTINDA MI KALDI DEDİK delikafadulden naniknanik
hoşgeldin kuşummmmmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senle biz kankıydık unuttunmu ne oldu beni beğenmiyormusun gankaLELELELELEEL LLEEEE BUNLAR MALİ GÖTÜRİYİİİİ...
YA VARYA MÜRO İĞĞĞĞĞREEEENNNNNÇÇÇÇSİNNNNN...BENİ DE KENDİNE BENZXETTİNlmaz: akannehir
pisssskopata baglandım :roflol:akannehir akannehir akannehir
müro ve ninik noldu size bacılaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
tabiki dogumu anlaşmalı oldugu hastanede yapabiliyorsun başka hastaneye gidersen cebinden ayrıca para ödüyrosun bu bir...
digeri ise evet bende söyledim süre veriliyro dogum için...
sigorta başlayalı 1 ay olmuş birkaç ay daha geçmesi gerekiyor güzelim....
deryacım senin ögrenmek istediğin şu aslında 2 ay sonra gebe kaldım dogum geçerlimidir evet geçerli.....sigorta başlarken hamiş olsaydın geçersizdi...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?