Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçek,nana ve ben mutlaka buluşuruz bu kesin digerleirni bileme artık...........

bende çok isterim ama bu belirsiz durumda ben kapı önüne bile çıkamıyorum senağlama
ister inanın ister inanmayın ama eşimin kuzeninin bebegi oldu dün, beni götürmüyor kafamçokkarıştı artık istirahat zamanın diyor. 4. defa riske atamam. günün geçene kadar biyere gitmek yok diyor.napim ama bir yandan da haklı adam.
21 ine kadar beklesek? kırmızı kart yersem gelirim kaydirigubbakcemile3

TUBİŞ BAK BÖYLE GÜNLERDE ANLIYORSUN İNSANLARIN NE OLDUĞUNU...Bİ SENMİŞSİN BENİ DÜŞÜNEN :teselli:

kuşum benim yaaa hepimiz düşünüyoruz seni...
seni çok seviyorum. keşke hepimiz bir arada olabilsek.
ben bu durumlara alışkınım
eşimle de netten tanıştık. ilk buluşma süper oluyor. sanki yıllardır tanışıyorsun gibi... :kedi:

cosmo sen ne işinden bahsttın kıs ben iştenmı cıktım dedın beni başkası ıle karstrmyon dımı hatrlyrsun yani ben ben müro mücü mürü bak kısacası mürüvvetkaydirigubbakcemile3

kuşum benim yaaa hepimiz düşünüyoruz seni...
seni çok seviyorum. keşke hepimiz bir arada olabilsek.
ben bu durumlara alışkınım
eşimle de netten tanıştık. ilk buluşma süper oluyor. sanki yıllardır tanışıyorsun gibi... :kedi:[/QUOTE]

AA NETTE TANIŞTIN EŞİNLE NET KURDU SENİİİİİİİİİİİİzemuszemus

Çööömmmmm napıyo be ses soluık yok kızağızdan... ıyi dir inş.
Bu arada ben c.tesi akşamı çıkarım yola
Beşiktaş falan civarı olursa bana uyar kısçeler gelirim valla

AA NETTE TANIŞTIN EŞİNLE NET KURDU SENİİİİİİİİİİİİzemuszemus

hee yaaa ben konyadaydım o istanbulda. yanlış msn eklemeden dolayı tanıştık.
sürekli msn den görüştük. tanıştıgımızın 6 cı ayı buluştuk :kedi:
sonra dedi evlenelim. ama ben daa 16 buçuk yaşındaydım. babam da yoh virmem gızımı internet sapıklarına dedi lmaz:
1 buçuk yıl çok mücadele ettik. adamcaaz mkik dokudu istanbul - konya, konya- istanbul... sonunda babam anladı ciddi oldugumuzu.
18 i doldurdugum hafta nikahı bastı opuyorumnanaktan
ve evlendiiiiiiiikkkkk Şeniz

Toparla bakim herkesi istanbulda olan hatunlar hu hu hu
Cosmo Maslak
Tubiş Gosmanpaşa
Çiçek Kartal
Sarıcivciv Taksim
Nana81 Bahçelievler
Kityy Avcılar
Kamyas Beylikdüzü
anacım gerçekten her birimiz ayrı bir dünyadayız heee kaydirigubbakcemile3
bu yakada anadolu tarafında da bir ben varım gerçi ikametim dudullu lakin iş yerim kartal

çiçek,nana ve ben mutlaka buluşuruz bu kesin digerleirni bileme artık...........
evet kuşum buluşalım vallaa yaaa gezerik yerik içerikk ooh sefamız olsun resimde çekilirikkk ooh oohhhh çatlasınlarda patlasınlarr kaydirigubbakcemile3

Mİllet nereden gelİyor İstanbula buluŞmaya hİÇ buluŞma topİĞİne bakmadınzı galİbaaaaaaaaa bİz İstanbulda buluŞamıyoruz...
yaw öyle bir topikmi var kızz hahahaa çok güldüm heee kaydirigubbakcemile3

heecok kısa mesafe dımı kocişim zaten işten eve gıdene kadr kaç kontrlden gecym denetlnym bıde ora gelcm he
yapma yaaa sert erkek enüşteeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

ayy canım sen dinlen boşver sonra buşuşuruk karınlarımızı tokuştururuk inşallahhhhhh

opuyorumnanaktan maşallah hayırlı olsun canım.......

NERDESİN SEN YAAA LİK LİK BAŞKA YERLERDE GEZİYORSUN-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-YORMA KENDİNİ BÖLE OLURSUN SOK O DİLİNİ İÇERİ
kızım sen benimi takip ediyon DHL den geldiler kargom vardı hahahaa çatlakkkkkkkkk bitirdiğim işi teslim ettim yunanistana yol alcekk hehehe neyse bak cosmo beşiktaş olur diyorr ne dersiniz sabah kahvaltı yapak hepbirlikteeeeeeeee hehehee

Çööömmmmm napıyo be ses soluık yok kızağızdan... İyi dir inş.
Bu arada ben c.tesi akşamı çıkarım yola
Beşiktaş falan civarı olursa bana uyar kısçeler gelirim valla

tamam olur beşiktaşta sabah bizim üniversitedeykene gittimiz bi yer vardı sahile gelirken balmumcudan aşağa kayarken tam aah ahh oraya gidelim belkim eski okul arkideşlerimide görürümm delikafadulden

ayy canım sen dinlen boşver sonra buşuşuruk karınlarımızı tokuştururuk inşallahhhhhh

he yaa tokuştururuz inşallah... :Saruboceq:
okadar istiyorum ki bebişimi artık hissedebilmeyi...
3 defa hamile kaldım ama hamileliğimin tadını çıkaramadım :gitme:
bu defa olucak inşallah :Saruboceq:

Allah mesut etsin çıtır gelin

çok romantik bebem yaaaaaaaaaaa bende ilk eşimle internette tanıştım ikincisiyle haliylenn internetten uzak duruyordum arkideşim tanıştırdı ama o arkideşim eşimle netten tanışmıştı hahahahahahaa

Var tabİ kız ÇİÇek haberİn yokmu
anammm daha neler duycaz görcez kız bilmiyordum anacım burası lebideryaaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…