Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

LEN KIZLAR BULUŞMA TOPıĞıNı OKUDUM DA 4 EKıMDE ıSTANBUL TAKSıMDE BULUŞUYORLAR...ORDA BAŞKA GRUPLARA DALMAYASINIZ... AYYY NE GÜLERıM HA...delikafadulden

Varya bak foto Çekİlmezsenİz kırarım kafanızı ...harbİden bulluŞun len..bİdaha nerde bu fırsat ele geÇmez zaten kıŞ gelİyor zor

yaw ninikim bunlardan bişey olmaz tatlım yaa keşkem burda olsaydın yada ben orda olsaydım pat denene görüşürdük şekercim yaaa

çiçem ben gelirim c.tesi........sabahtan olsa benim öglen işim var çünkü.............
beşiktaşda kahvaltı ederiz sohbet ederiz.kaynaşırız.........

saat söleyin c.tesi bide yer ismi verin ben karanfilimi yakama takar gelirim
tek başımada kalırsam hepinize küser giderim

Len cıvcıv sen dÖndÜn kızım buluŞuordunuz eŞler nerden Çıktı Şımdı ...ayarlarsın ıŞte bı Şeklıde..ıkna edemezmısın kocanı sen...ızmr olsaydı valla ben ederdım yanı baktım olucak bı tıp deĞıl bahsetmezdım

ben ayarlarım c.tesiye sabahtan...sorun yok bende.....

YA BEN BEN BEN HARBı DELıKANLIYIM DEMK YA...ORDAN BAKINCADA GÖRÜNÜYOR YANı :jeyyar:

diger arkadaşlar geliriz demiyorlar bende eşlerle konusulsun dedim ala ala yaaaaaaaaa ben geliyorum çiçem kızma bekle beniiiiiiiiiiii

ben eşime onu anlatıp uğraşamam valla hiç işim olmaz uydururum başka biişey
evet çiçeeemmmm saat ve mekan adı ver uleyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…