he yaa tokuştururuz inşallah... :Saruboceq:
okadar istiyorum ki bebişimi artık hissedebilmeyi...
3 defa hamile kaldım ama hamileliğimin tadını çıkaramadım :gitme:
bu defa olucak inşallah :Saruboceq:
Len cosmo nereye gİttİn az Önce msn neden kapalı
çiçek kadın kulubü ilk girişte duyduk duymadık demeyin bölümünde var buluşma haberleri
kızlar ben ecük çıkayım... eşimi markete yolladım. adam bi günlük ped bulamadı :roflol:
ariyim de anlatiym herüfe...
götürmüyor da :dilcikar:
kırmızı kart yersem havasını alırklava:
hadi kızlar ben çıktım gelirim 1-2 saate mucuxxxx
var tabi burda hep çenesi düştü onunda hamlelık cenesıne vrdu nınıkte koruması altna aldı çöm diyom diye kaydirigubbakcemile3 çömelekanne oÇööömmmmm napıyo be ses soluık yok kızağızdan... İyi dir inş.
Bu arada ben c.tesi akşamı çıkarım yola
Beşiktaş falan civarı olursa bana uyar kısçeler gelirim valla
burdayım canım ya gtmedm bi yere kadın programı izliommm
msn açık ama çevrımdışıyım millet dalmasın diye... kapito?
walla son kez diyom cumartesi sabahı isterseniz buluşalım yok istemiyosanız uygun değilseniz deyin bakın bir daha buluşalım buluşmayalım olayınada girmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevap verin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oldu canm benmkı olsa asla almassss kaydirigubbakcemile3 utanyr ban ylbasnda bı don al dedım kırmzı hedaye olrk alammş utnmş bende basına kakıyom 1milynlk don bile almadın bana bu kadrmı degrm dye adama :roflol:kızlar ben ecük çıkayım... eşimi markete yolladım. adam bi günlük ped bulamadı :roflol:
ariyim de anlatiym herüfe...
götürmüyor da :dilcikar:
kırmızı kart yersem havasını alırklava:
hadi kızlar ben çıktım gelirim 1-2 saate mucuxxxx
Çömelek anne he kaydirigubbakcemile3
walla son kez diyom cumartesi sabahı isterseniz buluşalım yok istemiyosanız uygun değilseniz deyin bakın bir daha buluşalım buluşmayalım olayınada girmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevap verin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KIZ İŞİ GÜCÜ BIRAKTIN KADIN PROGRAMIMI ZİLİYORSUN SEN YILLIK İZİNDE PES SANA...........15 GÜN MÜ NAN İİZN OH İYİSİNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?