Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

he yaa tokuştururuz inşallah... :Saruboceq:
okadar istiyorum ki bebişimi artık hissedebilmeyi...
3 defa hamile kaldım ama hamileliğimin tadını çıkaramadım :gitme:
bu defa olucak inşallah :Saruboceq:

olur inşallah tatlım yaa inanıyom ben bu ay olucakk inşallahhhhhhhhhhhh

kızlar ben ecük çıkayım... eşimi markete yolladım. adam bi günlük ped bulamadı :roflol:
ariyim de anlatiym herüfe...
götürmüyor da :dilcikar:
kırmızı kart yersem havasını alır klava:
hadi kızlar ben çıktım gelirim 1-2 saate mucuxxxx

hoşçakal şekercimmm havasını mavasını almıycak kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

Çööömmmmm napıyo be ses soluık yok kızağızdan... İyi dir inş.
Bu arada ben c.tesi akşamı çıkarım yola
Beşiktaş falan civarı olursa bana uyar kısçeler gelirim valla
var tabi burda hep çenesi düştü onunda hamlelık cenesıne vrdu nınıkte koruması altna aldı çöm diyom diye kaydirigubbakcemile3 çömelekanne o
bol bol tıkınıyor

walla son kez diyom cumartesi sabahı isterseniz buluşalım yok istemiyosanız uygun değilseniz deyin bakın bir daha buluşalım buluşmayalım olayınada girmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevap verin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burdayım canım ya gtmedm bi yere kadın programı izliommm
msn açık ama çevrımdışıyım millet dalmasın diye... kapito?

KIZ İŞİ GÜCÜ BIRAKTIN KADIN PROGRAMIMI ZİLİYORSUN SEN YILLIK İZİNDE PES SANA...........15 GÜN MÜ NAN İİZN OH İYİSİNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

walla son kez diyom cumartesi sabahı isterseniz buluşalım yok istemiyosanız uygun değilseniz deyin bakın bir daha buluşalım buluşmayalım olayınada girmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevap verin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kimsede tık yok şekercim...korkuyor herkes aramızdan sapık çıkabilir........:jeyyar::jeyyar:

oldu canm benmkı olsa asla almassss kaydirigubbakcemile3 utanyr ban ylbasnda bı don al dedım kırmzı hedaye olrk alammş utnmş bende basına kakıyom 1milynlk don bile almadın bana bu kadrmı degrm dye adama :roflol:
Çömelek anne he kaydirigubbakcemile3

he kaydirigubbakcemile3

Varya bak foto Çekılmezsenız kırarım kafanızı ...harbıden bulluŞun len..bıdaha nerde bu fırsat ele geÇmez zaten kıŞ gelıyor zor

kızlar önce eşlerle konuşulsun tepki almayalım....çıtlatalım....netten tanıştık diye göndermeyebilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…