en duydum duydum biş gittim kaynatmışınızzz siz benim yaşıma gelipte benim gibi olun ondan sonra görüşelimmm
kırmızı pabuçlarımı giyipte gelcem resmimi çeker koyarsınızzz buda sizee kapak olurrrrrrr
demek öyleeeee kaydirigubbakcemile3gel bitanem gel maşallah bu arada sende zayıflığınla döversin beniiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hahahaa çatlaksın kızım sennnnnnnnnnnçiçem ben onu bunu bilmem mehmetali erbil söledi...83 lüyüm sekste güçlüyüm diye.....
yaşım 83 şekerim....
ÇİÇEMMMM BOŞVER SEN BUNLARA BAKMA SENİN YAŞINA GELENE KADAR NENEM GİBİ OLURLAR GÖÇÇÜCÜKÜN YAŞTA EVLENMİŞLER BİDE BEBE İSTİYOLAR DOĞURDUKTAN SONRALARINI HAYAL BİLEM EDEMİYORUM kaydirigubbakcemile3
ÇİÇemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver
hg ne dedın kıs banageldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm civcicvim ben müruya söyledim olafı sen neden üstüne alındın anlamadım
kıs yenı geldm yoktm gördm az önce canm attm bende sana msj okişkızım yani müroya demiştim ama sende üstüne laındıysan yapçak bişey yok...bak alınması gereken hiç alınıyor mu?
Ayrıca len müro sana özelden attığım msj görmemezlikten mi geliyorsun lütfen açık konuş
susun siz susunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?