Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

en duydum duydum biş gittim kaynatmışınızzz siz benim yaşıma gelipte benim gibi olun ondan sonra görüşelimmm

çiçem ben onu bunu bilmem mehmetali erbil söledi...83 lüyüm sekste güçlüyüm diye.....
yaşım 83 şekerim....

ÇıÇEMMMM BOŞVER SEN BUNLARA BAKMA SENıN YAŞINA GELENE KADAR NENEM GıBı OLURLAR GÖÇÇÜCÜKÜN YAŞTA EVLENMıŞLER BıDE BEBE ıSTıYOLAR DOĞURDUKTAN SONRALARINI HAYAL BıLEM EDEMıYORUM kaydirigubbakcemile3

FSTONE SÖYLEDıKLERıM SENıN ıÇıNDE GEÇERLı ...delikafadulden

BU ARADA ÇıÇEK FOTODA RUTUŞ YAPMA OLU MU YAKIN ÇEKıM OLSUN BıDE KIRIŞIKLARINI GÖRELıM delikafadulden YABANCI DEĞıLıZ ÇEKıNME ...GEL KARTIM DE KURTUL BEBĞıM HADı naniknanik

fstone, cicekcik+, kamyas, muruvvet+, ninik+, sarıcivciv, tubiloshh+ ALOOOOOOOOOO NERDESıNıZ AYOLLLLLL

SıZıN GıBı MıLADIMIZ GEÇTıKTEN SONRA DOĞURURSAK TABı ÖYLE OLURDA YAŞ KÜÇÜK OLDUĞUNDA E BıDE GENÇ GÖSTERDıĞıMıZDEN KARTLAŞSAK BıLE ANCAK YAŞIMIZI GÖSTERıRıRıZ NABERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR naniknanik naniknanik naniknanik şakkıdı

LEN TUBıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DESTEK VER LEN

Ya kıtty nerde haberı olan varmı mıllet ...BU ÖRGÜ ıŞLERıNE FENA ATAKTI BU YA

gel bitanem gel maşallah bu arada sende zayıflığınla döversin beniiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
demek öyleeeee kaydirigubbakcemile3
yavrum ya benimde göbek çıktı acuk yaaaaa o kadanda zayıf değilim bencee kaydirigubbakcemile3

çiçem ben onu bunu bilmem mehmetali erbil söledi...83 lüyüm sekste güçlüyüm diye.....
yaşım 83 şekerim....
hahahaa çatlaksın kızım sennnnnnnnnnn

ayy yavrum benimmmm mersi hayatım öyle olur demii heheheeeee ayy gel sarılam sanaaaaaaaa :1hug:

ÇıÇemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver

kitty bence senden kaçtııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı NıNıKkkkkkkkkkkkk hanımcımmmm aah ahh sende 31 ol resmini çek yolla bana emii hahahaaa

ÇİÇemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver

bir ki üçççççççççççççç
dönülmez akşamın ufkundayımmmmmmmmmmmm
vakittttttttttttttttttttt çooooooooookkkkk geççççççççççççççççççççççç
bu son fasıldır ey ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl geçersen geeeeeeeeeeeeeeççççççççççççççççççççç

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm civcicvim ben müruya söyledim olafı sen neden üstüne alındın anlamadım
hg ne dedın kıs bana

kıs yenı geldm yoktm gördm az önce canm attm bende sana msj okiş

susun siz susunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hg çiçemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…