Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bence dÜĞÜn Önemlı deĞıl o bı eĞlence ımzanın atıldıĞı gÜn aslolan tabı benım fıkrımm

Geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm cıvcıcvım ben mÜruya sÖyledım olafı sen neden ÜstÜne alındın anlamadım

bir elimde cımbııııızzzzz bir elimde aynnaaaaa umurumdamıki bu dünyaaaa
hergün başka bir alemde hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun ooooooohhh ohhhh :dance:

kaşlarımı alıyorum da :tomato:

YANLIZ ŞUNU SÖYLEME GEREĞı DUYDUM VALLA BEN HALA BEBEK GıBıYıM :kedi:

HEPıNıZDEN KÜÇÜK GÖSTERıYORUM KıMSE HAYATTA DEMEZ BU 25 DıYE...30-40 TA OLSAM HEP KÜÇÜK GÖSTERıCEM sengözlerimebaksanab naniknanik

minyonmusun? sengözlerimebaksanab

EVET AYNI ZAMANDA BıZDE GENETıK GÜZEÜLıM.....:dilcikar: MıNYONLUKLA NE ALAKASI VAR ELLER VE YÜZ HERŞEYı GÖSTERıRı

NAN NE DEMEK İSTİYORSUN SEN MÜRO İLE BANA HEYTTTT KART KARI MIYIZ BİZ ALA ALA BİZ 83 LÜYÜZ SEKTE GÜÇLÜYÜZ....MEHMETALİ ERBİLDEN DUYDUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızım yanı mÜroya demıŞtım ama sende ÜstÜne laındıysan yapÇak bıŞey yok...bak alınması gereken hıÇ alınıyor mu?

Ayrıca len mÜro sana Özelden attıĞım msj gÖrmemezlıkten mı gelıyorsun lÜtfen aÇık konuŞ

aşk bir yarış aramızda ödül mutluluk hiç farketmez sen yada ben kazanmalıyız.....lay lalay ben güneş sen ay annemde seviniyor hah hahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor.............yokmu kimse huuuuuuu

Len ÇıÇek boz artık sessızlıĞını be....kartsın dedım hatta gÖnÜl yazar gıbı mÜzeyyen senar gıbı dedım duymadınmaı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…