Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kamyasssssssssssssssssssssssss gelcenmi kız sennnnnnnnnnnnnnnnnn cumartesiii günüüüüüüüüüüüüü

ÇıÇEMMM BEN 31 OLDUĞUMDA SEN ÇOKTAN ARAMIZDAN GÖÇMÜŞ OLURSUN BE delikafadulden

kamyasssssssssssssssssssssssss gelcenmi kız sennnnnnnnnnnnnnnnnn cumartesiii günüüüüüüüüüüüüü

yok canım gelemicem malesef çalışıyorum ben o gün aslında gelsem iyi olurdu çeker çeker koyardık resimleri baksınlar bakalım kaç gösteriyoruz çıtırız ayol bende küçük gösteririm yaşımı

NıNıKıM YANIMKı KIZ 19 OLUNCA ONDANDIR HERHALDE AMA SENDEN GENÇ GÖRÜNDÜĞÜM KESıN zemuszemus

çiçem ne diyo bunlar ya sana kart falan nolmuş bende 30 yaşındayım

aah tatlım aah ağzı olan konuşuyor eli olan yazıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
boşver sen onları gelcenmi senn gel hele

ÇİÇEMMM BEN 31 OLDUĞUMDA SEN ÇOKTAN ARAMIZDAN GÖÇMÜŞ OLURSUN BE delikafadulden

hahahaa ayy çok komiksinn ninik efendiiiiiiiiiiiiiiiii

AYYY BUGÜNLÜK BU KADAR EĞLENCE YETER BANA HADı BEN KAÇTIM...BENı ÇOK EĞLENDıRDıNıZ LEN SEVıYORUM SıZı delikafadulden opuyorumnanaktan

Kamyas sen 30 olunca kart olmıcaklarınımı sanıyorsun sende kartsın

hadi ordan nan almıyım ağamın altına seni küççüklüğünü bilde konuş bakem :mymeka: hem bi kere erkenden evlenmişsiniz yakında kartlaşırsınız siz biz hala gençecik kalırız

hee yaaa başka zamana inşallah şekerimm ben bundan sonra cumartesi pazarı KK daki arkideşlere ayırcammm hahahaaa bi masa edincem gelin gidin anamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaşın ilerlemesi bizii dahada çıtırdattırıyoooooooo delikafadulden

Heyttttttttttt bu ne nan yaŞ yaŞ herkes olduĞu yaŞı mutlaka gÖsterıyordur....hava cava satmayın lennnnnnnnnnnnnnn

delikafadulden YA EVET EVET ÇOCUK DOĞUNCA ARTIK ANNEMı DER SıZE NıNEMı BıLEMEM ..

BARı BEBEKKEN ALIŞTIRINDA ÇOCUĞU YAVRUM GARıP ÇOCUKLARIN YAŞ KAVRAMI OLMICAK ..ANNANESı YAŞINDAKıLERE BıLE ABLA DıCEK

tabi canım hem şimdikiler bizde büyük gösteriyolar anacım sen 78 limisin

Vallahı erken evlenmek sÜper marıfet geÇ yaŞta evlenıpte ne o mantık evlılıĞımı yapıcaz aŞk evlılıĞı yaptık ohhhhh erken yaŞta bebeıŞımzıde gelsın ıelrleyen zamanlarda Çocugumla resım Çekılırken genÇ anne olmak ıstıyorum..

KÖRLERRRRRRRRRRRRR SAĞIRLAARRRRRRRRRRRRRRRRRRR BıRBıRıNı AĞIRLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR delikafadulden

HADı MOTıVE EDıN BıRBıRıNıZı SıZ BEN KAÇTIM delikafadulden ÇOK TAKILMAYIN AMA SONRA KITRIŞIKLARINIZ ARTABıLıR a.s

napalım kızım olmuyo işte çocuğumuz napalım seninde 5 sene sonra olursa sende nine olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…