Günaydınzemuszemus
senağlamasenağlama tatlım deme yawwwwwwww herşey herkes engel oluyor-tatlicadiarzu-
zatii sabahtan beri kocişle konuşuyorum dişciye randevu almış yarına dinlemedi beniiiiiiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumben
2 gündür dişim çok agrıyor bende erteliyordum bu sabha işe gidesiy eban arandevu almış onunla dişçiy egidicem kuzum...gelemiycemmmmmmmmm
Günaydın stella hoşgeldin aramıza........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben adapte olmuştum buluşmaya yaaaaaa
sağol canım benim dişime yarı kaplama yarı dolgu yapıldı...doktor riske attı aslında diş bitikti...diş etim şişti agrıyor.....sanki onları ordan alsalar rahatlıycammm
günaydın bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
naber çiçegimopuyorumnanaktan dün vadiyi izledim ordaki şark kösesi tarzında olan yer sizin orası galiba la murroyu ve orayı havaya ucurdular öldümü acep delikafadulden
walla ben buluşmak istiyom evde durmaktan fenalık geldi fırsat olduğunda hepinizlen görüşmek isterim ama şehirdışında olan arkideşlerimiz var en azından istte olan arkideşlerimle görüşmek isterim
yagmur falan şaka bı yana da buluşun valla ya ne gusel arkadaşlıklar kuruluyo burda.
lülülülülülü ÇİÇEĞİMM BENCE COSMODA GELMEZ SÖYLEYİM BOŞUNA BEKLEMElmaz: O B,İ İŞ ÇIKARIR ŞİMDİ GELMEZ BAK GÖR lülülülülülü ZATEN BENİM OLMADIĞIM YERDE ONUN NE İŞİ VARKİ :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?