Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

aaaa geçmiş olsun canım yaa olsun başka zaman görüşürüz napalım canım yaaa

sağol canım benim dişime yarı kaplama yarı dolgu yapıldı...doktor riske attı aslında diş bitikti...diş etim şişti agrıyor.....sanki onları ordan alsalar rahatlıycammm

ben adapte olmuştum buluşmaya yaaaaaa

sağol canım benim dişime yarı kaplama yarı dolgu yapıldı...doktor riske attı aslında diş bitikti...diş etim şişti agrıyor.....sanki onları ordan alsalar rahatlıycammm

ayy canım benim yaa geçmiş olsun diş ihmale gelmez valla bende çok adapte oldum

eşime dedimm dalga geçti benimlee hahahaa smileylarınız olmuycak nasıl konuşcaksınız dedi yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

naber çiçegimopuyorumnanaktan dün vadiyi izledim ordaki şark kösesi tarzında olan yer sizin orası galiba la murroyu ve orayı havaya ucurdular öldümü acep delikafadulden

walla ben buluşmak istiyom evde durmaktan fenalık geldi fırsat olduğunda hepinizlen görüşmek isterim ama şehirdışında olan arkideşlerimiz var en azından istte olan arkideşlerimle görüşmek isterim

naber çiçegimopuyorumnanaktan dün vadiyi izledim ordaki şark kösesi tarzında olan yer sizin orası galiba la murroyu ve orayı havaya ucurdular öldümü acep delikafadulden

hehee evet gördüm azcık ama yattım erkenden izleyemedim orası kuşum işte yanımızdaki izbe yer tv de daha bi güzel görünüyordu ama iğrenç bi yer orası önünden geçerken bile içerden iğrenç kokular geliyor ayılar işletiyor resmenn kaydirigubbakcemile3
uçurma sahnesinde bende zıplamıştım yerimden hehehee

SELAM MıLLET SÜSLENDıM DE..ONDAN BU GECıKME...BıŞEYE BENZEMEM Bı HAYLı ZAMANAIMI ALIYOR kaydirigubbakcemile3

KıTTYY BEBEĞıM HOŞGELDıN...STELLE SENDE HOŞGELDıN CANIM SENı LıSTEYE EKLEDıK GÖRDÜN MÜ

walla ben buluşmak istiyom evde durmaktan fenalık geldi fırsat olduğunda hepinizlen görüşmek isterim ama şehirdışında olan arkideşlerimiz var en azından istte olan arkideşlerimle görüşmek isterim

yagmur falan şaka bı yana da buluşun valla ya ne gusel arkadaşlıklar kuruluyo burda.

lülülülülülü ÇıÇEĞıMM BENCE COSMODA GELMEZ SÖYLEYıM BOŞUNA BEKLEME lmaz: O B,ı ıŞ ÇIKARIR ŞıMDı GELMEZ BAK GÖR lülülülülülü ZATEN BENıM OLMADIĞIM YERDE ONUN NE ıŞı VARKı :lepi:

hosbuldum cicegim foreverım ninikimmmmmm opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

hahahaa gelemzsede ben keyif yaparım cumartesi zaten beşiktaşın pazarı var süper şeyler oluyor hahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…