Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn..cuman mübarek olsun abla

çiçeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn..cuman mübarek olsun abla

hehehee günaydın bebekkkkkk
seninde cuman hayırlı olur inşallahhhhh gelmez bişeylerrrr 8 ay boyuncaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

günaydın millet hayırlı cumalarropuyorumnanaktan

günaydın canımcımmm opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar sanadaaaaaaaaaa

Ben buluŞamıyorum cıcım...bu cıns ÇıÇek ,uyuz cosmo,cıvcıvıvm buluŞacak

hahahaaaa öylemiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bak sennnnnnnnn cosmo ben civcvi mahsur kalıcaz o zaman günlerce hahahahaaa

ninik kuzum ben çıkıyorum evı toplıcam bı bugn boşum kendıne ıyı bak tatlımm opuyorumnanaktan

Len ÇİÇek akŞam İzledİm İzledİm vadİyİ senİ gÖremedİm Şekerİm

hahahaa ben o sırada iş peşindeydimmmmm hahahaa yaww yüzümü eskitmek istemedim açıkçası ninikimmm kaydirigubbakcemile3
bende bi bakem dedim bizim oralara tvden anamm neydi oo özet özet bitmedi bana fenalık geldi izlediğim dizide değil sonra 10da yattım benn çok uykum vardı bi gün önce 3 saat uyumuştum izleyemedim ama kittycim izliycekti bizim oralara bakmak için:)))))))

civcivimmm yaa ninik ve forever hafta sonu sel olcağını söylüyorlarrrrr hahahhaaa

senağlamasenağlama tatlım deme yawwwwwwww herşey herkes engel oluyor-tatlicadiarzu-
zatii sabahtan beri kocişle konuşuyorum dişciye randevu almış yarına dinlemedi beniiiiiiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumben
2 gündür dişim çok agrıyor bende erteliyordum bu sabha işe gidesiy eban arandevu almış onunla dişçiy egidicem kuzum...gelemiycemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…