Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hahahaa gelemzsede ben keyif yaparım cumartesi zaten beşiktaşın pazarı var süper şeyler oluyor hahahaaaa

CANIM NE YAPARSAN YAPİŞİN O KISMI BENİİ ENTERESE ETMİYO BEBEMMMMMMM.:1hug:..İSTERSEN SOKAKTA YAT HİÇ EVE GİRME...COSMOMU TEHLİKEYE ATMADA :roflol:

Kamyas daha ne kadar sesız kalmayuı dÜŞÜnÜyorsun canım...tıp mı oynuyorsun kendı kendıne

BEN KAÇAR HERKES UYUDUĞUNA GÖRE ENDE ŞU CARıLERE BAKAYIM NASILLAR ıYıLERMŞı...?HADı BEBKLER GÖRÜŞÜÜRZ HOŞÇAKILIN...AYRICA BUGÜN PEK Bı SEVıMSıZSıNıZ GıDERKEN BUNUDA BELıRTMEK ıSTEıDM zemuszemus

geldim kızlar eeeeeeeee varmı bana guzel haber verecek birisi, kız ninikim sen ne yaptın varmı gelen giden

günaydın kızlarr sabah ayakkabımı bağlamak için eğildim sonra kalktım bi anda bi ağrı girdi karnıma anlatamam yaa

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(topiğin tüm kısları)

haftasonu şiddetli yağış sağnak sel kar tipi varmış istanbul da. buluşmazsanız iyi olur hee:roflol:
alkisalkisalkis vereliniortak cok haklsın bende duydum canm kaydirigubbakcemile3

SÜPER BE süprizzzzz İŞTE BUUU İŞTE BUUUUUUUUUUUUUUUUUU
vereliniortak katılyrm canm
Günaydın kızlar..
gunydn hg

Len yıne sızsız yapamadı bak geldım...bende gelen gıden yok ama beklıyorum gelıcek haber verdı geceden sancı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…