Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

geldim kızlar eeeeeeeee varmı bana guzel haber verecek birisi, kız ninikim sen ne yaptın varmı gelen giden

ABLACIM TŞK EDERİM...HOŞGELDİN...VALALHİ ÖZLETİYORSUN KENDİNİ YAW HANIMAĞAMIZZZkaydirigubbakcemile3AGIRLIĞINI KOYUYORSUN.....

Günaydınlar Hayırlı cumalar ..

HAYIRLI CUMALAR TATLIM HOŞGELDİN NABER..

Çeneye bak Çeneye allah bı Çene vermıŞ galıba...amma Çok konuŞuyorsun b e 1 sayfayı 10 sn doldurmuŞsun

iyiyyim sarım Kızlar maydonoz buharı denedim =)) içimden siyah siyah bişeyler çıkıyor ..

Çeneye bak Çeneye allah bİ Çene vermİŞ galİba...amma Çok konuŞuyorsun b e 1 sayfayı 10 sn doldurmuŞsun

AA ÜZERİME İYİLİK SAGLIK SANADA YARANILMIYOR AY AY SIKILDIM DİYORSUN NAN...YAZIYORUM SUÇ YAZMIYORUZ SUÇÇÇÇ SABIRRRRRRRRRkötükedihüso

OFFF YAZIN YAAAAAAA BENDE BıRAZDAN GıDıCEMMMMMM
ÇOK SIKICISINIZZZZZ HIHIHI
YAŞLILAR SıZıııısengözlerimebaksanab

Hadı ben kaÇar cıvcıvım bugÜn cuma daha namaza gıdıcem...bı yabndan tahsılat...sne de gıt ıŞıne gÜcÜne bak bırak boŞ muhabbet yapmayı

yarım demet maydonozla yarım kilo sütü kaynatıp üzerine oturuyorsun beline kalın bişey kapa ki kaçmasın buhar bunu reglinin 5.günün yapıp 3 gün devam edeceksin

MÜROOOO SESİN ÇIKMIYOR BUGÜNNNNNNNN GEL BURAYA 83 LÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜkaydirigubbakcemile
GELDİM HIH BUYR İŞİM VAR HAFTA SONU HERLDE SENN GIBI BOŞ ADAM DEGLİZ kaydirigubbakcemile3

Hadİ ben kaÇar cİvcİvİm bugÜn cuma daha namaza gİdİcem...bİ yabndan tahsİlat...sne de gİt İŞİne gÜcÜne bak bırak boŞ muhabbet yapmayı

NE NAMAZI KIS SEN ERKKMSIN CUMAYA GIDIYON kaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda progestan kullanan varmı, doktorum bana yumurta çatlamasından sonra veriyor
sabah akşam alıyorum
adet görene kadar kullan görmezsen devam et diyor,
bebek olursa düşük riskine karşı koruyormuş
ama acayip uyku yapıyor, yarım saat uyudum ama banamısın demedi
gözlerim kapanıyor mirmirmirmir

:roflol::roflol::roflol:SENDE GİT ONUNLA

HIMM İLAÇ KULLANMIYORUM TATLIM...UYU TATLIM SENDE buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…