Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninikim alahın işi bellimi olur bidenem senin kıcın kalksın yeterki hamile olda ben razıyım bidenemmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz ayrıca göbüşün şiştikte o kalkan kıcın yere iner meraketme :roflol::roflol: bosver doktorun ne dedigini sen bi gol at yeterrrrr :lepi:

yavrum ya seni çok iyi anlıyorum ama bir yanlışın var illa ki mide bulanacak diye bir prosedür yokkkkkkkkkk ama sen nasıl istiyorsan öyle yap sonuçta hamişsende illaki çıkacak değilsende sen kendi bildiğini yapmış olursun seni gaza getirmeyelim bizde inşallah hamişsindir ama zaten düşük ihtimalli zamanlarda daha çok olur ya ben ondan inandım hamişsindir diye bebekimmmm

merabalar ben geldım
merhaba şekercimm

ninikim inan yani cosmo umduğum gibi değildi kısknacak bişey yok yani baktım ne bilim dedim senin ona kıymet verdiğin kadan değil yanii allah seni inandırsın hep seni çekiştirdi aman illallah geldide aman napsamda aman nickimi mi değiştirsemm yani bil benceeeeee aman cosmo duymasın sana dediklerimiiii hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kittyyy canım beim ya sağol...hepimizin ki şişçek aşkitom hiç merak etme...ya kitty korkuyorum sanırım..bide bu ay çalışma falan olmadı hele yumurtlama dönemimde hiçç olmadı...eğer negatif çıkarsa ben yıpratırım kendimi...hani o yüzden hiçheyecanım yok kuzu...sonra kendimekızıcam salaksın işte diye biliyorum...bide bi,liyorsun değerin düşük çıkma durumu var yok bir hafta sonra gel yok keseyi göremedim hep endişe bunlar...eğer varsa bişey çıkıcak...zaten bi beklentim olsa çoktan yaptırmıştım tasti ama yok işte anla beni kuzu ya...ben tembel bi öğrenciyşm

valla mı çiçek.doğru söyle len Çok üzgünüm çoook ..doğru söylüyorsun bende resme bakınca anladım dandikmiş bee....garantii...
çiçeğim gel sana takılayım ozaman a.s.

sana bişey diyimmi bencede haklısın yanii doğru diyorsun ama yumurtlama döneminde olmadı diye endişelenme kız aylardır yumurtlama döneminde fikfikliyoz yine olmuyor yine olmuyor nasip kısmet olacağı varsa 4-5 gün öncesi yapılan fikfikten gelen siperm bile yeterli tatlım merak etme yani bizzat tecrübeylen sabittirrr kaydirigubbakcemile2

ayy bu oya şaka gibi ya...geliyor ve 10 sn içinde geri gidiyor:roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

anladım ninikim kendimi kaptırmayyaım diyorsun nasıl biliyorsan öyle yap bidenem inşallah melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq:

meraba nasılsınız?resmımı ekledım.gordunuz mu?

iyyim canım sen nasılsın resimlerini görmedim bakayım opuyorumnanaktan

valla mı çiçek.doğru söyle len Çok üzgünüm çoook ..doğru söylüyorsun bende resme bakınca anladım dandikmiş bee....garantii...
çiçeğim gel sana takılayım ozaman a.s.

he yaaa ben başından beri onu diyommmm cosmoya güvenmeee aman haaa ben bir arakama döndüm ki beni kendiyle çekiştiriyorrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar yaniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he yaaa ben başından beri onu diyommmm cosmoya güvenmeee aman haaa ben bir arakama döndüm ki beni kendiyle çekiştiriyorrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar yaniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: deme be...artık onun için yapılacak bişey yok desene...en iyisi güzel bir kliniğe yatırmak olsa gerek ha hacı ne dersin...yönetime bildirsek mi insaniyet namına alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…