Kızlar sÜper ya...valla bu tubıloshun uĞuru emın olun bak...bu ay lısteyı o yaptı Çok uĞurlıu geldı ya..
Ya deryacım sen napıyorsun...hep bÖle gÜnlerde bu İkİ akıllı olmuyor burda ya
canım bende dün test yaptım daha adetime 3 gün var ama 2 çizgiyi gördüm. bu testlerin güvenirliği ne kadar..kan testi yaptırınca mı çıkayım yukarıya..yoksa şididen yazalım mı..çok karışık durumdayım...eğer testler doğruysa bende hamileyimmmmmmmmmmm:dance: :dance: :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey:KAMYASCIM TEBRİKLEEEERRRRR kaydirigubbakcemile5
RABBİM SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAI NASİP ETİN İNŞALLAH :Saruboceq:
SÜPER BİR HAFTAYA BAŞLADIKKK
:kedi: :kedi: :kedi: BENCEDE YHAAA
---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos
tugba20: 12 eylül
NANA81: 13 eylül
KAMYAS: 2 Ekim
********EKİM*********
NİNİK : 2 Ekim
OYA. :4 Ekim
NAGİHAN : 4 Ekim
TATLICIK: 4 Ekim
cosmopoli :6 Ekim
as.semasu.as.:8 Ekim
abyosun:8 Ekim
ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM
gülgüzeli1769 :12 Ekim
gulayyusuf: 10 Ekim
stella: 11 Ekim
canikom38: 11 Ekim
KİTTYCAT :13 Ekim
forever_14: 17 Ekim
fstone: 19 Ekim
SARICİVCİV :21 Ekim
TUBİLOSHH: 21 Ekim
Ceylan :25 Ekim
muruvvet :26 Ekim
********KASIM*********
DBS :2 Kasım
ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2
canım benim haziran 2008 de korunmayı bırakmıştık 2 aydırda klomen kullanıyordum ve bu ay 8 tane yumurtam olmuştu ben hala endişeliyim ya değerim 20,70 kızlar böyle değerde olan vardmı tanıdığınız ve 2 ekimdede adet olmam gerekti 3 gün geçikmiş
canım bende dün test yaptım daha adetime 3 gün var ama 2 çizgiyi gördüm. bu testlerin güvenirliği ne kadar..kan testi yaptırınca mı çıkayım yukarıya..yoksa şididen yazalım mı..çok karışık durumdayım...eğer testler doğruysa bende hamileyimmmmmmmmmmm:dance: :dance: :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey:
KAMYAS ANM BENDE BU BELİRTİLERİ HER AY TAŞIYORUM Kİ..delikafadulden ACABA FARKINDA MI DEĞİLİM AYOLC HAMİLEYTİMDE...
BEBEĞİM BUNLAR TAMAMEN YUMURTLAMA VE KLOMENİN ETKİLERİ KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..SAĞOL TABİ YAZDIĞIN İÇİN DE AMA GENELDE İLAÇ KULLANANLARIN HEPSİ BU BELİRTİLERİ HER AY YAŞOIYOR
TubİŞİm benİm adet belİrtİlerİm baŞladı 2 gÜn İÇİnde olurum
TUBİŞİM BU SENİN UGURUN VALLAHİ DUALARIMZI SENİNLE SENDE GEL ÜSTE ÇIK BU HAFTAAAAA HADE HADEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile
canım ben o kadar allak bullak oldum ki dünden beri uyku uymadım valla..bugün böyle aptal aptalım..canım görmedim yazdığını..kusuruma bakma olur mu... sen nasılsın canım benim.KIZ ABYOSUN NABYOSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN delikafadulden
ANAM O KADAR YAZDI NEDEN CVP VERMEDİN BANA YAAAAAAAAAAAAAAAA
güllerim napıosunuz çok ösledim ya sizii......
bu arada benim dün adet görmem gerekiodu ama olmadm hiç heyecan yapmıorum çnkdüzensiz olduğum için tarihler şaştı yine...
ee sizde ne var ne yok???
güllerim napıosunuz çok ösledim ya sizii......
bu arada benim dün adet görmem gerekiodu ama olmadm hiç heyecan yapmıorum çnkdüzensiz olduğum için tarihler şaştı yine...
ee sizde ne var ne yok???
canım ben o kadar allak bullak oldum ki dünden beri uyku uymadım valla..bugün böyle aptal aptalım..canım görmedim yazdığını..kusuruma bakma olur mu... sen nasılsın canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?