Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KAMYASCIM TEBRıKLEEEERRRRR kaydirigubbakcemile5
RABBıM SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAI NASıP ETıN ıNŞALLAH :Saruboceq:
SÜPER BıR HAFTAYA BAŞLADIKKK

Kızlar sÜper ya...valla bu tubıloshun uĞuru emın olun bak...bu ay lısteyı o yaptı Çok uĞurlıu geldı ya..

:kedi: :kedi: :kedi: BENCEDE YHAAA

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

********EKıM*********

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

BU ÜSTTEKı HATUNLAAARRRRR SıZLERDEN NABERR???

canım bende dün test yaptım daha adetime 3 gün var ama 2 çizgiyi gördüm. bu testlerin güvenirliği ne kadar..kan testi yaptırınca mı çıkayım yukarıya..yoksa şididen yazalım mı..çok karışık durumdayım...eğer testler doğruysa bende hamileyimmmmmmmmmmm:dance: :dance: :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey:

KAMYASIN SEN KASMA KENDİNİ RAHAT OL BAK HAMİŞSİN NE GÜZEL STRES YAPMA GERİSİ GELİR ALLAHIN İZNİYLE TEYZE OLUYORUZ YAWWWWWWWWWWkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar size belirtilerimi anlatayım öncelikle bende pko var ben şubat ayında bütün testlerimi yaptırdım hsg de çektirmiştim herşeyim normaldi yine de olmadı bebek sonra başka bi doktora gittik klomen verdi ilk ay 2 tane yumurtam olmuştu 20-21 mm hamile kalamadım sonra diğer ay tekrar verdi ve bunun yanında dekort diye bi hap daha verdi benim böbrek üstü bezlerim biraz fazla çalışıyormuş ve yumurtanın kalitesini bozuyormuş klomenle birlikte bu hapıda içmeye başladım ben ve tam 8 tane yumurtam olmuşmuş doktorum çok olumlu konuştu ben sizden umutluyum dedi.
bu ay bende biraz farklı belirtiler oldu kızlar gögüslerim adet tarihimden 10 gün önce acımaya başladılar uçlarına dokunamıyorum bile ve de büyüdüler hala da şiş durumdalar.
sonra adetime 1 hafta kala sol kasığımda batmalar olmaya başladı ara ara oldu bu sanki bıçak kesiği gibi
10 gündürde geceleri 3 defa falan wc ye gidiyordum sık tuvalete çıktım yani
dün akşamda baş dönmem oldu gece zor uyudum gözlerimi kapatıyorum heryer dönüyordu
haa birde idrarımın rengi açık renkti fakat biraz bulanıktı

TUBıŞıM BU SENıN UGURUN VALLAHı DUALARIMZI SENıNLE SENDE GEL ÜSTE ÇIK BU HAFTAAAAA HADE HADEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile

CANIM ÇOK SEVİNDİM UMARIM KAN TESTİNDE DE POZİTİF ÇIKAR. BEN REGL ÖNCESİ 3-4 TEST YAPTIM HEP NEGATİFTİ :S
SONRA REGL OLDUM. BELKİ ÜZERNE GÖRDÜM BİLMİYORUM AMA KAN TESTİ YAPTIRMANDA FAYDA VAR.
KAN SONUCUNU ALALIM BİDENEM, ÖYLE YAZALIM OLURMU?
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZZ opuyorumnanaktan Şeniz
ÇOK SEVİNCEZ U AY ÇOKKK :asigim:

KAMYAS ANM BENDE BU BELıRTıLERı HER AY TAŞIYORUM Kı..delikafadulden ACABA FARKINDA MI DEĞıLıM AYOLC HAMıLEYTıMDE...

BEBEĞıM BUNLAR TAMAMEN YUMURTLAMA VE KLOMENıN ETKıLERı KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..SAĞOL TABı YAZDIĞIN ıÇıN DE AMA GENELDE ıLAÇ KULLANANLARIN HEPSı BU BELıRTıLERı HER AY YAŞOIYOR

KIZ ABYOSUN NABYOSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN delikafadulden

ANAM O KADAR YAZDI NEDEN CVP VERMEDıN BANA YAAAAAAAAAAAAAAAA

Evet ya abyosunnnnnnnn sende kan tahlılı yaptırsan.........Çatladık yanııııııııııııı
haftaya bebıŞle baŞladıkkkkkkkkk

:roflol::roflol:OOOOOOO KAÇ AYLIK HAMİLESİN NİNİKDE HABERİN YOKKKKKKKKK

güllerim napıosunuz çok ösledim ya sizii......
bu arada benim dün adet görmem gerekiodu ama olmadm hiç heyecan yapmıorum çnkdüzensiz olduğum için tarihler şaştı yine...
ee sizde ne var ne yok???

TubİŞİm benİm adet belİrtİlerİm baŞladı 2 gÜn İÇİnde olurum

yok yooookkkk olmazsııınnn :jeyyar:
hamiş olucan bak Şeniz

TUBİŞİM BU SENİN UGURUN VALLAHİ DUALARIMZI SENİNLE SENDE GEL ÜSTE ÇIK BU HAFTAAAAA HADE HADEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile

kuşum belirtilerim var ama beklemedeyim bakalım...
inşallah çıkarım vereliniortak
testte bile çıkmaz ki daha...
beklemedeyim baalım...

KIZ ABYOSUN NABYOSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN delikafadulden

ANAM O KADAR YAZDI NEDEN CVP VERMEDİN BANA YAAAAAAAAAAAAAAAA
canım ben o kadar allak bullak oldum ki dünden beri uyku uymadım valla..bugün böyle aptal aptalım..canım görmedim yazdığını..kusuruma bakma olur mu... sen nasılsın canım benim.

güllerim napıosunuz çok ösledim ya sizii......
bu arada benim dün adet görmem gerekiodu ama olmadm hiç heyecan yapmıorum çnkdüzensiz olduğum için tarihler şaştı yine...
ee sizde ne var ne yok???

ala ala ya bu hafta herkesin adet günü şaşmış....kızceler hamişlik haberi olmasın........
tatlım kamyas hamile sositososito

canım ben o kadar allak bullak oldum ki dünden beri uyku uymadım valla..bugün böyle aptal aptalım..canım görmedim yazdığını..kusuruma bakma olur mu... sen nasılsın canım benim.

canım bugün bir kan testine gitsene?
hemen 2 dk ver gel. telefonla bile ögrenebilirsin...
ayhh heycan bastıııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…