canım ben idrar testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm :ecrin_bebek: ama kan testi yaptırmadan çok sevinmek istemiyorum.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 adetime daha 3 gün var...hiç bir farklı belirti yok..aynı adet olacağım gibi..:bbo:kamyascım yaaaa nireye kayboldunnn yaa bu değerle idrar tetsinde çıkmışmıydı kamyasınnn
evet canım aynen öylee bugün iş pek yok ondan :)))Nan ÇİÇem bugÜn topİĞİn bekÇİcİ gİbİsİn herkesten herŞeyden haberİn var Üstelİk ayrılmıyor bİr yere azıcık kalkta yerİn sogusunnnnnn
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ya hala inanamıyorum ben ama değerim düşükmü kızlar ya doktorumu aradım sonucu söyledim pozitif dedi gülerek ben ağlamaktan konuşamadım teli kapattım sonra sakinleşince tekrar aradım 3 gün sonra tekrar yaptır değerin 2 katı artarsa herşey normaldir dedi
canım ben idrar testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm :ecrin_bebek: ama kan testi yaptırmadan çok sevinmek istemiyorum.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 adetime daha 3 gün var...hiç bir farklı belirti yok..aynı adet olacağım gibi..:bbo:
kamyas ne zamandır istiyordunm ağlama bitanem
canım benim haziran 2008 de korunmayı bırakmıştık 2 aydırda klomen kullanıyordum ve bu ay 8 tane yumurtam olmuştu ben hala endişeliyim ya değerim 20,70 kızlar böyle değerde olan vardmı tanıdığınız ve 2 ekimdede adet olmam gerekti 3 gün geçikmiş
LEN KAMYAS...SİNİR ETME LEN BENİ...
GEÇ DÖLLENME OLAN HERKESİN BÖLE DÜŞÜK OLUYOR DEĞERİ...ERKEN ÖĞRENMENDEN KAYNAKLANDI ALAALLLAHHHH :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?