Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nan ÇıÇem bugÜn topıĞın bekÇıcı gıbısın herkesten herŞeyden haberın var Üstelık ayrılmıyor bır yere azıcık kalkta yerın sogusunnnnnn

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ya hala inanamıyorum ben ama değerim düşükmü kızlar ya doktorumu aradım sonucu söyledim pozitif dedi gülerek ben ağlamaktan konuşamadım teli kapattım sonra sakinleşince tekrar aradım 3 gün sonra tekrar yaptır değerin 2 katı artarsa herşey normaldir dedi

kamyascım yaaaa nireye kayboldunnn yaa bu değerle idrar tetsinde çıkmışmıydı kamyasınnn
canım ben idrar testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm :ecrin_bebek: ama kan testi yaptırmadan çok sevinmek istemiyorum.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 adetime daha 3 gün var...hiç bir farklı belirti yok..aynı adet olacağım gibi..:bbo:

Nan ÇİÇem bugÜn topİĞİn bekÇİcİ gİbİsİn herkesten herŞeyden haberİn var Üstelİk ayrılmıyor bİr yere azıcık kalkta yerİn sogusunnnnnn
evet canım aynen öylee bugün iş pek yok ondan :)))

tatlım yaaaaa inşlalah merak etme sen içini ferah tut çok güzel yükselicekkk meleğin sana gelecekk inşallahhhhh yavrum benim yaaa inan benimde tüylerim diken diken oldu heyecandann canım yaaa opuyorumnanaktan

yavru kuşum yaa inanıyorum sende hamişsin canım benimm yaa inşallahhhhh sende sevindircen biziii
benimde 3 günüm var aynı regli olacakmışım gibi arada kasıklarım ağrıyo batıyor ondan umut yok bendee sizlerlen coşuyomm işteee kaydirigubbakcemile2

Sakin ol kamyascım meraklanma düşük değildir geç döllenmeden kaynaklanıyordur birkaç güne uçarak artacaktır aklına kötü şeyler getirme canım bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah..

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte bu yaaaa kamyass çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrık ederım canımmm :sm_cool:değerin yukselecektır daha yenı annesıne tutunmaya calışıyo kendıne dıkkat et olur mu :lepi:sırnaşık şey:teytey::teytey::dance:

Kızlar sÜper ya...valla bu tubıloshun uĞuru emın olun bak...bu ay lısteyı o yaptı Çok uĞurlıu geldı ya..

KamyasÇım ıÇını ferah tut canım benım ya...ıyı dÜŞÜn kı ıyıı olsun tatlım

kamyas ne zamandır istiyordunm ağlama bitanem

canım benim haziran 2008 de korunmayı bırakmıştık 2 aydırda klomen kullanıyordum ve bu ay 8 tane yumurtam olmuştu ben hala endişeliyim ya değerim 20,70 kızlar böyle değerde olan vardmı tanıdığınız ve 2 ekimdede adet olmam gerekti 3 gün geçikmiş

Abyosun canım bence gÜnÜnÜ bekle Şu anda yaptırma test yanlıŞta ÇıkmıŞ olabılır kan testı tamamen farklı b,Şey...ya ne bıleyım tabıkı olumlu dÜŞÜneceksın ama bellı de olmaz tatlım bence gÜnÜnÜ bekle...

Bu arada kıtty de yok nerde bunlar ya

LEN KAMYAS...SıNıR ETME LEN BENı...
GEÇ DÖLLENME OLAN HERKESıN BÖLE DÜŞÜK OLUYOR DEĞERı...ERKEN ÖĞRENMENDEN KAYNAKLANDI ALAALLLAHHHH :mymeka:

MAşallah 8 tane yumurta üçüz bile3 olur geç döllewnme olmuştur ..

Cosmo bu sabah yoğun kızlar uzun bi tatilden sonra ilk iş günü ondan rahatalayınca gelir.Kittyninde kocası evde olsa gerek..

Ya deryacım sen napıyorsun...hep bÖle gÜnlerde bu ıkı akıllı olmuyor burda ya

KamyasÇım benım adet belırtılerım baŞladı akŞam yada yarın olurum sanırım...bende bıŞey yok yanı ınŞallah ÖnÜmÜzdekı aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…