Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Evet ya abyosunnnnnnnn sende kan tahlİlİ yaptırsan.........Çatladık yanİİİİİİİİİİİİİ
haftaya bebİŞle baŞladıkkkkkkkkk
canım işyerinden çıkamıyorum..ben meraktan öleceğim valla..inşallah doğrudur test ...ama kasık ve bel ağrım çok ..çatlayacağım bende...

üst kata çıkabileceğimi hiç sanmıyordum kızlar allahım hepinize bu mutluluğu tattırsın kızlar
benimde inşallah bebeğim tutunur ve değerim artar

test yapmadım kızlar...hiçte yapasım yohhhhh....
bıktım her ay ümitsizliğe düşmekten yaaaa...

canım bugün bir kan testine gitsene?
hemen 2 dk ver gel. telefonla bile ögrenebilirsin...
ayhh heycan bastıııı delikafadulden
canım ofiste yalnızım malesef..ondan gidemiyorum..yoksa siz benim heyecanımı bilseniz..kocişe bile demedim birşey boşa umutlanmasın diye...akşam hiç uyuyamadım..kalbim yerinden çıkacak sanki

iyide zaten herkes diyorki adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış diye
benim bu ay şüphelendiğim kasıklarımın batması daha önce hiç olmamıştı ama ben kistmi oldu acaba diye de korkmuştum

günüme 16 gün var daha...
5 gün kala yaparım testi.
dr, regl gününden önce testte çıkarsa gel dedi.
çünki hep diğer ayın regl günü geldiğinde düşük yapıyorum.
bu defa olmucak inşallah...

rüyamda kız bebişim oldugunu gördüm. göğsümü veriyorum felaket süt akıyordu. bebişim de nasıl emiyordu. ayh ne güzel rüyaydı... :gitme:

kızlar ben biraz çıkayım. öpüyorum sizi hadi mucuxxx...
geldiğimde güzel haberler almak ümidiyle. hoşçakalıınnnn zemuszemus

Sabah kasığımda ağrı vardı şimdide batmalar oluyor ama hamile olamam hap kullanıyorum çünkü...

canım rüyan en yakın zamanda gerçekleşir inşallah..bende rüyamda ikizlerim olduğunu gördüm..dün test pozitif çıktı..ama kan testi yaptırmadan sevinmek istemiyorum.

TubıŞım hoŞÇakal canım...

Abyosun bence bakma bunlara sen benı dınle ve gÜnÜnÜ bekle canım

TubİŞİm hoŞÇakal canım...

Abyosun bence bakma bunlara sen benİ dİnle ve gÜnÜnÜ bekle canım
3 gün kaldı zaten adet günüme..şuan belirtilerde de herhangi bir anormallik yok..aynı adet öncesi gibi..ama dün çift çizgiyi görünce çok heyecanladım.valla uyuyamadım akşam..3 gün daha beklesem mi..ama akşam bir test daha yaparım.o da pozitif çıkarsa c.tesi dr a gider test yaptırırım...

canım benim sakın kapılma benim tanığım arkadaşlarımda da vardı ve hepsi hamile kaldı

valla bilmiorum canım ya...
peki siz ne zamandan beri bebek istiodunuz..
bide sorması ayıp kaç yaşında ve ne kadrlık evlisin??
:kedi::kedi::kedi:

Mıllet ben kaÇar....

Gelırım yıne byeeeeeeeee...kamyas klomen topıĞıne ben haber verdım sen vermıŞmıydın bılmıyorum ama..ben sÖyledı ordakılerw

Len kıtty nerdesın sabahtan berı?

MÜjdemı ısterımmmmmmmmmmmmmmm kamyas hamıleeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…