canım işyerinden çıkamıyorum..ben meraktan öleceğim valla..inşallah doğrudur test ...ama kasık ve bel ağrım çok ..çatlayacağım bende...Evet ya abyosunnnnnnnn sende kan tahlİlİ yaptırsan.........Çatladık yanİİİİİİİİİİİİİ
haftaya bebİŞle baŞladıkkkkkkkkk
canım ofiste yalnızım malesef..ondan gidemiyorum..yoksa siz benim heyecanımı bilseniz..kocişe bile demedim birşey boşa umutlanmasın diye...akşam hiç uyuyamadım..kalbim yerinden çıkacak sankicanım bugün bir kan testine gitsene?
hemen 2 dk ver gel. telefonla bile ögrenebilirsin...
ayhh heycan bastıııı delikafadulden
KAMYAS ANM BENDE BU BELİRTİLERİ HER AY TAŞIYORUM Kİ..delikafadulden ACABA FARKINDA MI DEĞİLİM AYOLC HAMİLEYTİMDE...
BEBEĞİM BUNLAR TAMAMEN YUMURTLAMA VE KLOMENİN ETKİLERİ KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..SAĞOL TABİ YAZDIĞIN İÇİN DE AMA GENELDE İLAÇ KULLANANLARIN HEPSİ BU BELİRTİLERİ HER AY YAŞOIYOR
canım rüyan en yakın zamanda gerçekleşir inşallah..bende rüyamda ikizlerim olduğunu gördüm..dün test pozitif çıktı..ama kan testi yaptırmadan sevinmek istemiyorum.günüme 16 gün var daha...
5 gün kala yaparım testi.
dr, regl gününden önce testte çıkarsa gel dedi.
çünki hep diğer ayın regl günü geldiğinde düşük yapıyorum.
bu defa olmucak inşallah...
rüyamda kız bebişim oldugunu gördüm. göğsümü veriyorum felaket süt akıyordu. bebişim de nasıl emiyordu. ayh ne güzel rüyaydı... :gitme:
kaamyasım bendede pco varyaaa...
okadar ümitsizliğe kapılıorumki.....
3 gün kaldı zaten adet günüme..şuan belirtilerde de herhangi bir anormallik yok..aynı adet öncesi gibi..ama dün çift çizgiyi görünce çok heyecanladım.valla uyuyamadım akşam..3 gün daha beklesem mi..ama akşam bir test daha yaparım.o da pozitif çıkarsa c.tesi dr a gider test yaptırırım...TubİŞİm hoŞÇakal canım...
Abyosun bence bakma bunlara sen benİ dİnle ve gÜnÜnÜ bekle canım
canım benim sakın kapılma benim tanığım arkadaşlarımda da vardı ve hepsi hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?