Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy işte bu arkadaşımmmmm tebrikler değerini düşünme o birkaç günde tavan yapar ayyy hadi hayırlısı olsun inş sağlıkla da kucağına alırsın bitanem

kızlar adı tuğba olmayan bi arkideşimiz daha hamiş olduuu :))))))))))))))) şeytanın bacağını iyiden iyiye kırıyoruzzz

tubiloshh naptı acabaaa yaaa

kamyas Sarım hemen söylediği gibi geldim kaydirigubbakcemile
Süper opuyorumnanaktan
Ohhh..ohh..yandan sositososito
Tebrikler ..Sağlıklı kucağına almak nasip etsin ..

evet ya tubiloshhun belirtileri vardı......ya cosmo neden girmiyor topiğe bugün...................

işeri varmış bebek gelir bitirinceeeee
evet onda da vardı belirtii tubilosh genelde üstüne görerek kalıyormuş yaa inşallah yine öyledirrrrrrrrrrrr

ayy çok heyecan yaptım bende hamiş olmak istedim sositososito

inşallah kuşum yaa inşallah sendeeeee vericeksin burdan bizee güzel haberleriiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

İnşallah hepimiz verelim şöyle birtanecik eli ayağı düz sağlıklı bir evladım olsa :Saruboceq:

İnşallah hepimiz verelim şöyle birtanecik eli ayağı düz sağlıklı bir evladım olsa :Saruboceq:

AMİNNNNN canım benimm aminn olucak inşallahhhh

kamyasında bayağı olmuştu bildiğim kadarıylaa zatii uzundur deniyorlardı güzel allahım nasip etti sonundaa

günaydın fıstıklaaaaaaaaarrrrr nabersiniz? varmı güzel haber?
bi geçmişe bakim gelim

kamyass hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebekk
sende ver hamiş haberidee rahat edek iyiceeeeeeeeeeeeeee

cosmo şüpheli beklemedee ninikin öylee abyson öylee oda testte gördü çift çizik kan tetsi yaptıırıcakk oya var test yapacak bakalım bu ayy bereketliiiiiiiiiiiii

kızlar sonucumu aldım 20.70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmm çok sevindim..yaşasın...ohhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:biliyoruz ki hepimiz böyle güzel haberler verceğiz yakında.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…