Hayrlı olsun Şİmdİden canm hamİŞler oyacm bekle brz daha cekr belkı hemn cıkmya bılr canm
canım çok teşşekkür ederim..şuan herhangi bir raklılık yok henüz..ne bulantı nede başka birşey..o nedenle pek anlamıyorum..inşallah sorusuz geçer böyle..:):ecrin_bebek::CüvCüv:slm kıslarrrrrrr nasılsınız var mı hayırlı haberler abyosun hayırlı olsun canım hamileymişsin tebrikler
tatlım negatifte gebelik testlerine güven olmazkiiii yani ben hamile değilken kaç kere pozitif çıktı bu ninik olacak canavar kan testinde onaylatmadı elbette panik yapılcak bişey yok allaha şükür ama kendisi şüpheleniyor garip diye akıntım eğer olurda düşük müşük gibi bi durum varsa biran önce öğrensin bağbında hemen gitsin diyorum ben kendi açımdan en azından yani içi rahat etsin diye çünkü kendi şüphelendirdi acaba düşükmü diyee ondan şey ettim yanii kızmaa cosmoooooooooo
benim bi bir buçuk sene öncee anlamsız kanamam oldu regli oldum bitti sonra tekrar kanama başladı noluyor dedim bende bebek mebek yok o istek düşünce o zaman devam ediyor allah allah dedim en sonunda baktım sarardım soldum kanamdan ki benim için anormal bi durum bu sonra gittim doktora 20 gün sonra takmadım yani bana doktor düşük yapıyorsun sen dedi aaa yok imkansız falan diyorum yok dedi ben başka doktora daha gittim oda acaba düşükmü dedi sonra küçük bi parça kalmış rahimde onu aldı biyopsiye gönderdi kan testi yaptırdı düşük yaparkende bhcg yüksek oluyor ya neyse negatif çıktı biyopsi sonucu bebişlen uyumlu gibi bişey geldi doktora sonucu götürdüm allah allah dedi süşüktüyse madem dedi niye hormon yok sende dedi bana tam cevap vermedi ben düşük yaptımmı yapmadımmı bilmiyorum o zaman anlatabildimmi yani emin olsun ne başına geldiğinden bir muallakla yaşıyom
iştah yerinde canım..herhangi bir farklılık yok henüz napalım. bulantı,aşerme koku duyarlılığı.. yok işte....bende yiyiyorum..:icecream:gel kız gel bende seni merak ettim hayret bugün sesi solugu çıkmadı dedim....o kadar yemek yersen yataktan kalkamazsın be anacım azıcık tut şu boğazını..............:icecream:
HG ÇÖMELEKkaydirigubbakcemile3
oyacım selam
iyiyim çalışıyoruz işte aynı degişiklik yok.......beceriksizliğe devammmmmmmmkaydirigubbakcemile3
naber kızzz.nasılsın?inşallah hayırlısı canım
AMİNNNNNNN opuyorumnanaktan doğru diyon tatlım inşlalah canım cümlemizz için tatlımmm yaageçmiş olsun kuşum aferim sana hamile kalabilmekte büyük bir başarı....onu benim gibi beceremeyenlerde var...eminim ben yakında gelecek melegin konllarına.....opuyorumnanaktan
iştah yerinde canım..herhangi bir farklılık yok henüz napalım. Bulantı,aşerme koku duyarlılığı.. Yok işte....bende yiyiyorum..:icecream:
ooooo iyi o zaman kolay gelsın.ne guzel bı ısınız var en azından.ben ede sıkıntıdan patlıyorum yaaa
evet canm en geç 1hafa sonrası göstryr testlrde kndını kan testı için erkn degl tabı o kesın sonuc veryrerken mı daha canım?
slm kıslarrrrrrr nasılsınız var mı hayırlı haberler abyosun hayırlı olsun canım hamileymişsin tebrikler
canım benim iyiyim tatlım sen nasılsın bebekim yaa
test yapabilirsin tatlım sen bilirsin ama senide gaza getirmek istemiyom ben getirmiştim gaza test yap diye üsüldün sonraa içinden nasıl geliyorsa öyle yap tatlımmmm
zaten yapmak ıstemıyorum yaa bı ıkı gun gecsın de oyle yaparım.yoksa yıne negatıf cıkarsa 1ay yıne depresyona gırıcem
evet canm en geç 1hafa sonrası göstryr testlrde kndını kan testı için erkn degl tabı o kesın sonuc veryr
meraklı melahat sende burdasın heeeeee ulen insan bir hoşgeldin der selam sabah yokmu sizin orada :roflol::roflol:
Aklın fikrin yok yumurtlama yok liste millet patır patır hamiş kalıyor bak sen hala liste elinde gez............şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?