Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

slm kıslarrrrrrr nasılsınız var mı hayırlı haberler abyosun hayırlı olsun canım hamileymişsin tebrikler
canım çok teşşekkür ederim..şuan herhangi bir raklılık yok henüz..ne bulantı nede başka birşey..o nedenle pek anlamıyorum..inşallah sorusuz geçer böyle..:):ecrin_bebek::CüvCüv:

geçmiş olsun kuşum aferim sana hamile kalabilmekte büyük bir başarı....onu benim gibi beceremeyenlerde var...eminim ben yakında gelecek melegin konllarına.....opuyorumnanaktan

oyacım selam
iyiyim çalışıyoruz işte aynı degişiklik yok.......beceriksizliğe devammmmmmmmkaydirigubbakcemile3

gel kız gel bende seni merak ettim hayret bugün sesi solugu çıkmadı dedim....o kadar yemek yersen yataktan kalkamazsın be anacım azıcık tut şu boğazını..............:icecream:
iştah yerinde canım..herhangi bir farklılık yok henüz napalım. bulantı,aşerme koku duyarlılığı.. yok işte....bende yiyiyorum..:icecream:

abyosun+cosmopoli+murvvet,NANA81,ozbek83,sarıcivciv+tugba20 konuşun yaa kızlar

HG ÇÖMELEKkaydirigubbakcemile3

MERAKLI MELAHAT SENDE BURDASIN HEEEEEE ULEN İNSAN BİR HOŞGELDİN DER SELAM SABAH YOKMU SİZİN ORADA :roflol::roflol:
AKLIN FİKRİN YOK YUMURTLAMA YOK LİSTE MİLLET PATIR PATIR HAMİŞ KALIYOR BAK SEN HALA LİSTE ELİNDE GEZ............şakkıdı

naber kızzz.nasılsın?inşallah hayırlısı canım

canım benim iyiyim tatlım sen nasılsın bebekim yaa
test yapabilirsin tatlım sen bilirsin ama senide gaza getirmek istemiyom ben getirmiştim gaza test yap diye üsüldün sonraa içinden nasıl geliyorsa öyle yap tatlımmmm

geçmiş olsun kuşum aferim sana hamile kalabilmekte büyük bir başarı....onu benim gibi beceremeyenlerde var...eminim ben yakında gelecek melegin konllarına.....opuyorumnanaktan
AMİNNNNNNN opuyorumnanaktan doğru diyon tatlım inşlalah canım cümlemizz için tatlımmm yaa

iştah yerinde canım..herhangi bir farklılık yok henüz napalım. Bulantı,aşerme koku duyarlılığı.. Yok işte....bende yiyiyorum..:icecream:

abyosun şeker biz seninle meslektaşmıyız ney cadıarzu
ye şeker ye hamiş olan herkes yesinn bebişlere deger.............
Allah sonunu getirmeyi nasip etsin................

slm kıslarrrrrrr nasılsınız var mı hayırlı haberler abyosun hayırlı olsun canım hamileymişsin tebrikler

kaydirigubbakcemileGELSENE BURAYA KIZIM İYİKİ HAMİŞSİN HEEEEEE
AMMA NAZA ÇEKTİN KENDİNİİİ TIKINMADA GEL BURAYA ANLAT BAKEM NE YAPTIN DÜNkaydirigubbakcemile3

len dedıya hg hatta bı yazına cvpda yazdım baktüyleını yolarım senn heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…